Un viitor mai sustenabil pentru Razer

Spread the love

Razer își propune să realizeze o reducere absolută a emisiilor cu 90% și o reducere a intensității emisiilor indirecte cu 55% trecând la energie regenerabilă curată și integrând materiale reciclate în produse.

Toate liniile de produse noi din cele trei categorii de bază PC – mouse-uri, tastaturi și căști – vor include până la 85% materiale reciclate în modelul de bază.

Razer a anunțat progrese semnificative în planul de sustenabilitate pe zece ani, cu ocazia Zilei Pământului 2024. Planul de sustenabilitate al Razer cuprinde un set de obiective concentrate pe minimizarea impactului asupra mediului în toate etapele de viață ale produselor, operațiunilor și lanțurilor de aprovizionare. De asemenea, Razer a anunțat restructurarea liniilor sale de producție pentru a integra până la 85% materiale reciclate în trei categorii principale de produse pentru PC: mouse-uri, tastaturi și căști.

Obiectivul Razer pentru reducerea temperaturii cu 1,5 grade Celsius demonstrează că obiectivele sale de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră sunt conforme cu obiectivul Paris Climate Accord. Obiectivele pentru 2030 au fost validate de inițiativa Science Based Target (SBTi) ca fiind aliniate la traiectoria către 1,5 grade Celsius, demonstrându-și dedicarea în promovarea unor acțiuni cu un impact real asupra climei, care sunt conforme cu cele mai recente studii științifice despre climă. În plus, Razer își dezvoltă agenda de a construi un viitor sustenabil pentru gaming prin inovații revoluționare și soluții de sustenabilitate, folosind materiale reciclate în produsele sale.

Razer s-a angajat în campania Business Ambition for 1.5 degree a SBTi și a început reducerea emisiilor la nivelul întregii companii, ceea ce dovedește angajamentul său de a aborda schimbările climatice în toate operațiunile implicate. Această mișcare plasează Razer pe lista companiilor globale care își îndreaptă eforturile spre un viitor mai sustenabil și mai durabil. În plus, angajamentul se extinde dincolo de alinierea cu standardele internaționale printr-un proces riguros de validare – SBTi a confirmat natura ambițioasă a obiectivelor bazate pe știință ale Razer, consolidând poziția brandului în promovarea acțiunilor cu un impact real asupra climei.

Obiectivele validate ale brandului Razer vizează emisiile din întreaga sa activitate comercială, inclusiv creșterea anticipată. Pentru emisiile operaționale, Razer și-a propus un obiectiv impresionant de reducere absolută a emisiilor cu 90% față de nivelul de referință din 2019. În plus, brandul își propune o reducere a intensității emisiilor indirecte în lanțul său valoric în amonte și în aval cu 55% până în 2030, măsurată de asemenea față de nivelul de referință din 2019. Pentru a atinge aceste obiective, Razer implementează o strategie care include trecerea la energie regenerabilă curată în toate birourile corporative, integrarea materialelor reciclate în produse, priorizarea metodelor de transport mai puțin intensive din punct de vedere al carbonului (cum ar fi transportul maritim) și promovarea activă a participării în programele de returnare și reciclare. Recunoscând importanța colaborării, Razer implică activ lanțul său de aprovizionare, încurajând utilizarea plasticelor reciclate și stabilind canale de comunicare clare pentru raportarea datelor și urmărirea progresului.

#GoGreenwithRazer, Razer’s 10-year Sustainability Roadmap


Spread the love

Comentezi?!