Noul Call of Duty: Modern Warfare – News

Spread the love

Pregătește-te să acționezi din umbră! Modern Warfare revine! Seria Call of Duty revine odată cu lansarea pe 25 octombrie a celui mai nou titlu, Call of Duty: Modern Warfare.

Trailer oficial Call of Duty: Modern Warfare

Noul titlu, distribuit de Activision și dezvoltat de Infinity Ward, împinge jucătorii în mijlocul unui conflict modern unde deciziile la secundă pot afecta balanța puterii în lume.

Noul Call of Duty: Modern Warfare vine cu o campanie Single Player, mod Co-Op și Multiplayer tradițional în stilul boots-on-the-ground, cât mai aproape de realitate, exact cum îmi place mie. Nu eram mare fan al stilului multiplayer din Infinite Warfare, de exemplu.

Jucătorii vor lupta alături de o suită internațională de trupe speciale și luptători pentru libertate în campania Single Player, prin orașe europene importante, cât și în mediul extrem de volatil al Orientului Mijlociu.

Modern Warfare va avea cross-play, astfel încât poți juca un Co-Op cu cei de pe console sau să le nărui visele în Multiplayer. O mișcare excelentă deoarece comunitatea de pe PC a fost întotdeauna mai mică, iar au fost cazuri în trecut în care găseai mult mai greu jocuri spre sfârșitul anului, când deja se pregătea noul Call of Duty.

De asemenea, au anunțat că se va elimina season pass-ul tradițional pentru a putea livra mai multe hărți gratuite, conținut suplimentar și evenimente post-lansare tuturor jucătorilor.

Nu știm sigur încă dacă va fi Zombie Mode în acest Call of Duty, nu apar indicații în acest trailer, dar sigur voi reveni în caz că apar informații noi.

Call of Duty: Modern Warfare este dezvoltat pe baza unui motor grafic nou, fiind o experiență imersivă și fotorealistă. Noua tehnologie folosește cele mai noi tehnici vizuale ce permit fotogrammetrie la cel mai înalt nivel, iluminare volumetrică, 4K HDR, DirectX Raytracing (PC) și multe alte funcții noi precum sistemul care identifică radiația termică și produce imaginile ce apar când este folosită aparatura de vedere pe timp de noapte. Jocul suportă inclusiv Dolby ATMOS, în cazul platformelor care au adoptat această tehnologie.

Call of Duty: Modern Warfare va fi lansat pe 25 octombrie pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Versiunea pentru PC este dezvoltată în parteneriat cu Beenox și va fi disponibilă exclusiv prin intermediul Battle.net de la Blizzard. Call of Duty: Modern Warfare este distribuit de Activision, subsidiară Activision Blizzard și este dezvoltat de către Infinity Ward cu suportul Raven Software. Call of Duty: Modern Warfare va fi în curând disponibil pentru precomandă prin intermediul partenerilor retail Activision în România.


Spread the love

Comentezi?!