Trailer nou Mortal Kombat 1 – Ermac

Spread the love

Warner Bros. Games a lansat astăzi un nou trailer de gameplay pentru Mortal Kombat 1, care scoate în evidență personajul Ermac, cel mai recent luptător cu conținut descărcabil (DLC) care se va alătura listei principale de pe 16 aprilie, ca parte a perioadei de early access pentru posesorii de Kombat Pack, urmată de disponibilitate extinsă pe 23 aprilie.

Ermac este o colecție de suflete legate împreună de magia întunecată a lui Quan Chi, care sunt menite să funcționeze ca o minte de grup. Dar acest blestem este temporar anulat când Ermac este învins de Mileena și mintea Împăratului Jerrod, fostul conducător al Outworld-ului și una dintre sufletele din colecția lui Ermac, preia controlul și se reîntoarce în familia regală, ajutând domnia Împărătesei Mileena. În cele din urmă, amestecul de suflete își reia controlul, iar Ermac se retrage în umbrele Outworld-ului. Nu mai este sclavul lui Quan Chi, nici legat de familia regală, el trebuie să găsească un viitor pentru care să lupte. În noul videoclip, abilitățile devastatoare ale lui Ermac sunt pe deplin expuse, inclusiv abilitatea sa de a teleporta, de a levita și de a utiliza o legiune de suflete pentru a prinde, ridica și arunca adversarii la pământ.

Trailerul oferă, de asemenea, o primă privire asupra lui Mavado, un nou luptător Kameo DLC care poate asista în timpul meciurilor cu o serie de mișcări de susținere. Mavado va fi disponibil ca parte a Kombat Pack și pentru achiziție individuală în mai 2024.

Kombat Pack-ul Mortal Kombat 1 include costumul pentru personajul Johnny Cage inspirat de Jean-Claude Van Damme (disponibil acum); early access de o săptămână la șase personaje DLC jucabile – Omni-Man (disponibil acum), Quan Chi (disponibil acum), Peacemaker (disponibil acum), Ermac (disponibil pe 16 aprilie), Homelander și Takeda Takahashi; și cinci luptători Kameo DLC (datele de lansare pentru personajele și Kameos viitoare încă urmează să fie confirmate). Kombat Pack-ul este disponibil acum ca parte a ediției Premium Mortal Kombat 1 sau poate fi achiziționat separat.


Spread the love

Comentezi?!