Toamna se numără surprizele la București Mall-Vitan

Spread the love

În luna septembrie, București Mall-Vitan își întâmpină vizitatorii cu nenumărate surprize care vor transforma sesiunile de cumpărături în experiențe de neuitat. 

  • Expoziție inedită despre viața și opera lui George Enescu doar la București Mall-Vitan

Continuând colaborarea culturală începută cu Muzeul Național „George Enescu”, București Mall-Vitan aduce mai aproape de vizitatorii săi noi expoziții inedite, proiecte conexe sub egida Festivalului Internațional „George Enescu”. 

Până pe 17 septembrie, toți cei care doresc să afle mai multe despre viața fascinantă a celui mai important muzician român sunt invitați să descopere, la parterul centrului comercial,  expoziția „Enescu. Portrete” – o serie de imagini rare și ipostaze surprinzătoare ale compozitorului, de-a lungul timpului, adunate de către Adina Sibianu, Irina Nițu și talentatul grafician Horia Nițu.

Din 18 septembrie până pe 30 septembrie, momente importante ale vieții compozitorului, care a susținut concerte atât în Europa, cât și pe continentul american, și a cărui carieră a culminat cu Opera Oedip, prezentată la Opera Mare din Paris, în data de 13 martie 1936, sunt surprinse într-o nouă expoziție, „Enescu. Repere biografice”. 

  • București Mall-Vitan a primit premiul „Retail for social care”

În luna septembrie, Bucureşti Mall-Vitan a primit premiul „Retail for social care”, recunoaștere pentru sprijinul oferit ALZ Charity SHOP, magazin social, de tip pop-up store, menit să ofere o șansă reală pentru o educaţie normală, dar şi un viitor mai bun pentru copiii din Lipniţa, Constanţa. Cu fondurile strânse în cadrul acestui proiect, acestia au primit posibilitatea de a învăța într-o școală proaspăt renovată și digitalizată. Acest premiu reprezintă angajamentul București Mall-Vitan de a sprijini cauze importante care aduc cu adevărat o diferență în comunitate.

  • #BackToFashion cu cele mai noi colecții pentru sezonul actual

Până pe 31 octombrie, București Mall-Vitan invită toți iubitorii de fashion să se inspire din culorile toamnei și să-și creeze garderoba în propriul stil, cu articole din noul sezon, indiferent de ocazie. Vizitatorii pot alege outfituri în culori vibrante, piese cu texturi îndrăznețe sau accesorii statement, care vor atrage toate privirile.

  • București Mall-Vitan răsplătește pasionații de shopping cu vouchere cadou

Cei care cumpară, în această perioadă, de minimum 200 de lei, sumă împărțită pe cel mult două bonuri fiscale, dintre care unul de la restaurantele sau cafenelele din mall, primesc din partea București Mall-Vitan, la Info Desk, un voucher cadou în valoare de 50 de lei. 

La achiziții de minimum 800 de lei, pe cel mult două bonuri fiscale, dintre care obligatoriu unul din zona de restaurante sau cafenele, clienții vor primi vouchere cadou de 200 de lei,  iar la cumpărături de minimum 1.500 lei, vouchere cadou de 500 lei.  

Mai multe detalii despre termenii și condițiile acestei campanii, găsiti AICI

Toamna aceasta, București Mall-Vitan rămâne destinația one stop shop preferată, unde fiecare vizitator se bucură de cele mai noi colecții și de experiențe și surprize pe măsură. 

  • Noi nume la Designers Boutique: Couture de Marie, Kan și Casandra Beu dau startul noului sezon la București Mall-Vitan

Prima lună din toamnă aduce noi designeri la pop-up store-ul din inima capitalei, dedicat fashionului „made in RO”: Couture de Marie, Kan și Casandra Beu, care au pregătit colecții speciale, pline de inspirație și culoare, perfecte pentru acest anotimp.

Couture de Marie, brandul cunoscut pentru liniile feminine, creat cu atenție deosebită la detalii, folosind materiale naturale și croieli delicate, a pregătit o colecție îndrăzneață și atemporală. Piesele vestimentare sunt ușor de purtat, comode și pline de eleganță, perfecte atât pentru birou, dar și pentru diferite evenimente.

Lansat în 2017, de către Manuela Van Vloten, brandul Kan îmbină perfect stilul, funcționalitatea și sustenabilitatea și propune modele versatile, care se completează armonios cu stilul de viață urban. Kan se remarcă și la nivelul calității țesăturilor folosite: piesele, care așteaptă să fie descoperite în luna septembrie, în mallul preferat din inima capitalei,  sunt realizate din materiale organice și materiale certificate Oeko-Tex, care promit confort și durabilitate.  

În același timp, Casandra Beu vine să împartă cu întreaga comunitate a iubitorilor de frumos pasiunea sa pentru pictură, modelaj și bijuterii prin produsele din ceramică lucrate cu multă grijă și pictate manual în culorile noului sezon.


Spread the love

Comentezi?!