TCL primește mai multe premii Red Dot Awards 2024

Spread the love

TCL a fost premiată pentru design-ul remarcabil a patru produse din seriile de televizoare și soundbar la Red Dot Awards din acest an, consolidând poziția de pionier în inovație și excelență în design a TCL, al doilea brand de televizoare din lume.

Red Dot Award, cu o istorie de peste 60 de ani, este recunoscut ca un punct de referință pentru designul remarcabil. Premiile din acest an onorează în mod special progresele revoluționare ale TCL în domeniul tehnologiei vizuale și audio.

Pe măsură ce TCL continuă să inoveze în design și tehnologie, angajamentul său de a îmbunătăți experiența de vizionare se extinde la divertismentul sportiv, exemplificat prin parteneriatele sale sportive extinse, precum sprijinirea echipelor naționale de fotbal și parteneriatul cu sportivi emblematici. Aceste parteneriate arată dedicarea TCL de a se conecta cu fanii sportului și de a le îmbogăți experiențele de divertisment în diferite discipline sportive.

TCL 2024 QD-Mini LED TV Series – 115X955 Max

Televizorul TCL 115 X955 Max reprezintă un vârf al tehnologiei și design-ului. Acest televizor combină gama completă Mini LED de generația a 6-a, tehnologiile QLED, 4K HDR Premium 5000 și 144Hz Motion Clarity Pro pentru a oferi contraste puternic precise și o calitate a imaginii HDR vibrantă și colorată. Cu ajutorul funcțiilor Game Master Pro 3.0, HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR, FreeSync Premium Pro, TCL Game Bar și acceleratorului de jocuri care atinge rate de până la 240 Hz, X955 Max este adaptat pentru o experiență HDR excepțională în filme, streaming, sport și jocuri video. Acesta suportă cele mai recente formate HDR, inclusiv HDR10+, Dolby Vision și Dolby Vision IQ.

X955 Max este echipat cu cel mai avansat sistem Smart TV: Google TV cu Google Assistant încorporat, oferind acces neîntrerupt la o gamă largă de conținut cu control vocal hands-free integrat. Difuzoarele ONKYO și subwoofer-ul integrat oferă o calitate imersivă a sunetului 6.2.2 Dolby Atmos, îmbunătățind experiența audio, fie prin intermediul televizorului în sine, fie prin intermediul unui soundbar TCL.

Seria TCL TV C65 & P75

Seria de televizoare TCL C65 combină tehnologiile QLED PRO, 4K HDR Pro și Motion Clarity pentru a oferi o calitate a imaginii HDR plină de culoare și claritate. Această serie dispune de funcțiile Game Master 3.0, 120Hz Full HD Game Accelerator (disponibil la diagonalele 55, 65, 75 și 85 inch) și un accelerator de jocuri Full HD 240Hz pentru modelul de 98 inch. Seria suportă cele mai recente formate HDR, inclusiv HDR10+ și Dolby Vision, ceea ce o face partenerul perfect pentru a experimenta filme, jocuri video, sport și divertisment HDR. Seria TCL C65 se mândrește, de asemenea, cu cel mai avansat sistem Smart TV de până acum, cu Google TV cu Google Assistant încorporat. Acest lucru permite accesul ușor la conținutul preferat prin intermediul controlului vocal hands-free integrat, ce permite utilizatorilor să vorbească direct cu televizorul. Difuzoarele de înaltă calitate oferă o calitate imersivă a sunetului 2.1 Onkyo Dolby Atmos sau pot fi asociate cu un soundbar TCL pentru o experiență audio îmbunătățită.

Seria TCL P75 combină tehnologiile 4K HDR, Wide Colour Gamut și Motion Clarity ce oferă o calitate a imaginii HDR. Această serie include Game Master 3.0 și suportă cele mai actuale formate HDR, inclusiv HDR10+ și Dolby Vision, asigurându-se că este cel mai bun companion pentru a vă bucura de filme, jocuri, sport și divertisment HDR.

Echipată cu un accelerator de jocuri Full HD la 120Hz, seria P75 face ca jocurile rapide și fluide să fie disponibile fie în rezoluție 4K 60Hz, fie până la 120Hz în rezoluție Full HD. Sistemul Smart TV avansat, Google TV cu Google Assistant încorporat, oferă acces neîntrerupt la conținut cu control vocal hands-free integrat.

Prin prisma unor difuzoare de înaltă calitate, seria TCL P75 oferă o calitate imersivă a sunetului Dolby Atmos, care poate fi îmbunătățită și prin asocierea cu un soundbar TCL. Designul metalic și fără margini al seriei P75 combină eleganța funcțională cu o experiență de vizionare expansivă.

TCL S5/S4 Series Home Theatre Soundbar

Soundbar-ul Home Theatre TCL S5/S4 este proiectat pentru a oferi o experiență audio captivantă. Designul său elegant se integrează perfect cu diferite stiluri de interior, adăugând o notă de personalitate și căldură oricărui spațiu. Utilizatorii pot opta pentru un pachet cu un subwoofer suplimentar pentru a îmbunătăți calitatea sunetului. Bazându-se pe caracteristicile vizuale ale produselor din generația anterioară, soundbar-ul încorporează o bandă luminoasă distinctivă în partea de sus pentru a rezona cu elementul de design semnat „Cosmic Line” al portofoliului de soundbars TCL, oferind în același timp utilizatorilor o experiență interactivă inteligentă.

Soundbar-ul Home Theatre din seria TCL S5/S4 este o boxă Home Theatre accesibilă și ușor de instalat. Cu al său design elegant și minimalist, cuplat cu iluminarea interactivă futuristă, soundbar-ul oferă un sunet de înaltă calitate și o notă elegantă oricărui spațiu.


Spread the love

Comentezi?!