Synology anunță BeeDrive

Spread the love

Synology anunţă disponibilitatea în România a unităţii BeeDrive, un hub de date compact, ideal pentru back-up și sincronizare de fișiere. BeeDrive nu este doar o simplă unitate externă de stocare a datelor. De fapt, el este un dispozitiv de back-up ce te ajută să gestionezi automat fișierele personale de pe computer, telefon și tabletă simultan. În mai puțin de trei minute, orice utilizator de PC poate începe să își protejeze fișierele cu BeeDrive la viteze de transfer ridicate, asigurând în același timp confidențialitatea completă a datelor.

Costuri reduse și timpi mici de back-up

Odată conectat la un PC, utilizatorii pot selecta fișierele pe care doresc să le protejeze/tină în siguranţă. BeeDrive realizează automat copii de rezervă în timp real pentru toate modificările din acele foldere, oferind un o recuperare mai bună decât copiile de rezervă programate din oră în oră. Fișierele backup sunt stocate pe BeeDrive în același format ca și pe PC. În cazul unei defecțiuni a calculatorului, utilizatorii pot conecta pur și simplu BeeDrive la un alt calculator și își pot accesa imediat fișierele, fără a fi nevoie să instaleze vreun software și să treacă printr-un proces de recuperare care necesită mult timp.

BeeDrive operează şi în mod Wi-Fi, realizând copii de siguranță pentru fotografiile și videoclipurile de pe dispozitivele iOS și Android. Astfel, conţinutul aflat pe telefoane și tablete devine şi el protejat. 

Depășind limitele lățimii de bandă impuse de furnizorii de servicii de internet sau de cloud, BeeDrive poate fi de 11 ori mai rapid decât backup-ul fișierelor mari în cloud de pe un PC și de șase ori mai rapid decât dacă ați face acest lucru de pe dispozitive mobile.

BeeDrop și two-way sync sporesc productivitatea și transferul de fișiere

Pentru cei care fac multe fotografii cu telefonul și trebuie să le folosească pe un PC atunci când se întorc acasă, funcția BeeDrop le permite să trimită fără fir conținutul de pe telefon către BeeDrive. Fișierele devin imediat accesibile pe PC și nu mai este nevoie să le încărcați și să le descărcați din cloud.

De asemenea, atunci când treceți de la calculatorul de la serviciu la cel personal, BeeDrive poate ajuta la sincronizarea fișierelor pe fiecare calculator imediat ce acesta este conectat. Astfel se asigură că toate fișierele sunt întotdeauna actualizate pe calculatorul de pe care lucrați, păstrând în același timp o a doua copie pe BeeDrive.

Disponibilitate

BeeDrive este disponibil în capacități de 1TB și 2TB pentru Windows, iOS și Android prin intermediul partenerilor și distribuitorilor Synology din România. 

Varianta cu stocare 1TB poate fi achiziţionată de la evoMAG sau de pe Emag.


Spread the love

Comentezi?!