Start FarmCon 2021

Spread the love

Programul Evenimentului și Farming Simulator 22 Gameplay

Anul acesta, la FarmCon, vedeta principală va fi Farming Simulator 22. Evenimentul are loc online în perioada 21-23 iulie prin intermediul canalului oficial Twitch al GIANTS Software. Pe parcursul celor trei zile, fanii Farming Simulator vor avea parte de multe surprize din partea dezvoltatorilor, inclusiv prezentarea primelor secvențe de gameplay din joc.

Cultivăm surprizele cu mare atenție!

Distracția începe în fiecare din cele trei zile la ora 21:00, ora locală a României. GIANTS a pregătit un program special pentru fiecare transmisiune, iar cei care le vor urmări au ocazia să afle informații proaspete direct de la dezvoltatori în legătură cu mecanicile prezente în joc și alte caracteristici care nu au fost dezvăluite până acum.

  • Miercuri, 21 iulie, veți afla cum funcționeaza ciclul sezonier, noi detalii despre harta de inspirație americană Elmcreek, detalii despre producția trailerului cinematic, precum și multe altele.
  • Joi, 22 iulie, GIANTS se concentrează pe primele secvențe de gameplay din Farming Simulator 22 și pe detalii în legătură cu GIANTS Engine 9 și capabilitățile sale.
  • Vineri, 23 iulie, veți afla care sunt cele trei noi tipuri de recolte, care sunt opțiunile de personalizare din joc și în ce măsură au fost îmbunătățite sunetele. Plus o întrecere cu baloți și tractoare reale.

FarmCon se încheie, dar pe 24-25 iulie distracția continuă cu Sezonul 3 din Farming Simulator League. Finala va avea loc live pe 25 iulie de la ora 11:00 via Twitch și YouTube.

Asta nu este tot!

Pregătiți-vă de surprize! Prezentări, sesiuni Q&A cu dezvoltatorii, trageri la sorți și canale dedicate pe Discord unde puteți discuta direct cu GIANTS Software toate noutățile prezentate la FarmCon fac parte din oferta de nerefuzat pentru orice fan Farming Simulator.

FarmCon este evenimentul oficial organizat anual pentru a veni în întâmpinarea comunității de modderi, dezvoltatori și jucători de Farming Simulator. Din 2016, fanii se pot întâlni la FarmCon și pot comunica direct cu GIANTS Software sau cu alți pasionați ai seriei.Farming Simulator 22 va fi disponibil în România pe 22 noiembrie prin intermediul partenerilor retail Netzah Game cu prețuri recomandate începând de la 199.90 RON pentru versiunea PC și 249.90 RON pentru console. De asemenea, toate versiunile comercializate în România includ și localizare în limba română pe cutia produsului și în joc


Spread the love

Comentezi?!