realme C55 este lansat oficial

Spread the love

realme a lansat oficial modelul C55. Dupa anunțurile companiei despre actualizarea seriei C, primul model care aduce funcții noi în segment și care oferă un nou început seriei, a fost lansat oficial astăzi. realme C55 oferă noi standarde segmentului din care face parte și include funcții unice preluate de la modelele superioare.

realme C55 oferă o singură cameră foto de 64MP, însă este primul telefon din această serie care foloseste un senzor preluat de pe un model flagship. Cu o dimensiune a pixelilor mai mare de 0.7μm și un format optic de 1/2″, realme C55 utilizează același senzor foto implementat pe realme GT Master Edition.

realme C55 dispune de până la 16GB de memorie RAM dinamică și 256GB de memorie ROM, care este deocamdată cea mai mare capacitate de stocare din segment, oferind o experiență de utilizare mai fluidă și pe termen lung. De data aceasta, pentru a aduce utilizatorilor  o experiență mai sigură și mai stabilă, realme C55 este primul telefon din gama care utilizează  Android 13 cu noua interfață realme UI 4.0.

În plus, realme confirmă că C55 este primul smartphone care dispune de tehnologia Mini Capsule, afișând notificările sub forma unei capsule extensibile în jurul camerei foto frontale. Aceasta se poate adapta inteligent în funcție de ecran și va oferi o serie de notificări utile.

C55 crește pretențiile din segment, oferind un ecran generos de 6.72 inch cu rezoluție Full HD+ și rată de refresh la 90Hz. Astfel, pasionații de jocuri se vor bucura acum de un telefon accesibil care să facă față cerințelor tot mai ridicate din piață.

De asemenea, realme C55 este un exemplu pozitiv pe piața smartphone-urilor în ceea ce privește autonomia și capacitatea de încărcare. realme a profitat de interfața USB C pentru a oferi puterea maximă de încărcare suportată de acest standard. GT3 este primul smartphone realme cu încărcare la 240W, acesta fiind și maximul suportat de interfața USB C. Astfel, compania și-a propus ca toate telefoanele sale, indiferent de serie, să aibă încărcare rapidă de minim 33W.  realme C55 este primul telefon care implementează noul standard, oferind o baterie de 5000mAh cu încărcare rapida la 33W, fiind linia de start pentru ceea ce înseamnă viteză de încărcare pentru viitoarele telefoane realme.

Specificații complete

  • Ecran – IPS LCD de 6.72 inch, rezoluție FullHD+, 90Hz
  • Procesor – MediaTek Helio G88
  • Stocare – 64GB, 128GB, 256GB
  • RAM – 4GB, 6GB, 8GB + memorie RAM dinamică până la 16GB
  • Cameră foto – 64MP cu senzor ½ inch si pixeli de 0.7μm + cameră foto de 2MP pentru profunzime
  • Camera frontală – 8MP
  • Conectivitate – USB C 2.0, jack audio 3.5mm, Wi-Fi ac, dual band, Bluetooth 5.2, A2DP, LE, GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
  • Senzor de amprentă – integrat în butonul power
  • Baterie – 5000mAh cu încărcare rapidă la 33W, 50% în 29 minute

Noul realme C55 va fi disponibil în magazine din 30 martie în versiunile de 6GB RAM + 128GB stocare și 8GB RAM și 256GB stocare, la prețurile recomandate de 949 lei și respectiv 1099 lei.


Spread the love

Comentezi?!