Razer Viper Mini Signature Edition va avea 8000 Hz HyperPolling

Spread the love

Razer lansează o actualizare pentru Razer Viper Mini Signature Edition, prima rată reală de polling de 8000 Hz pentru un mouse wireless la nivel mondial.

Razer a dezvăluit o actualizare de firmware pentru Razer Viper Mini Signature Edition, ce stabilește un nou standard de referință în industrie în ceea ce privește performanțele în gaming, prin introducerea unei rate reale de eșantionare (polling rate) wireless de 8000 Hz, ce implică eșantionarea la fiecare 0,125 ms. Această actualizare aduce brandul Razer în poziția de a fi primul din lume care atinge acest nivel fără precedent al tehnologiei wireless.

De-a lungul anului trecut, Razer a introdus in mod constant inovații de top în industrie care au consolidat poziția sa în industrie. Printre inovații se numără senzorul optic Focus Pro 30K, cu o precizie de rezoluție de 99,8% – cel mai precis senzor de până acum – și cea de-a treia generație de switch-uri optice pentru mouse, ce a împins limitele fiabilității până la 90 de milioane de clicuri. Combinând aceste tehnologii de ultimă generație, Viper Mini Signature Edition rămâne cel mai performant de pe piață.

Tehnologia wireless HyperPolling a Razer oferă o acuratețe și o reactivitate fără egal, aceasta fiind instrumentul suprem pentru jucătorii competitivi. Dongle-ul cu design elegant se conectează fără efort la PC prin USB Type C și dispune de o lumină LED personalizabilă. Jucătorii pot ajusta rata de eșantionare folosind Razer Synapse pe PC, selectând între 125 Hz și rata revoluționară de 8000 Hz. Această versatilitate le permite jucătorilor să optimizeze performanța în funcție de specificul jocului lor, adaptând rata de polling pentru fiecare joc din biblioteca lor.

Noul firmware pentru Viper Mini Signature Edition, care activează rata reală de eșantionare wireless de 8000 Hz va fi disponibil pentru descărcare aici. Cei care dețin mouse-ul pot experimenta această actualizare revoluționară începând cu 24 aprilie 2023.

Pentru mai multe informații despre Razer Viper Mini Signature Edition, vă rugăm să vizitați acest link.

Pentru mai multe informații despre Razer HyperPolling Wireless, vă rugăm să vizitați acest link.

Disponibil de pe 24 aprilie, la acest link.


Spread the love

Comentezi?!