Razer sponsorizează o echipa de mobile eSports

Spread the love

Razer sunt omniprezenți în aproape tot ceea ce înseamnă gaming profesionist. Chiar dacă unele device-uri ale lor nu sunt cele mai durabile din câte am mânuit, Razer are un fanbase foarte mare și pasionat, iar echipa de marketing își face treaba întotdeauna.

Pe lângă sponsorizarea unei Seoul Dynasty din Overwatch League, Razer nu a stat degeaba recent. Mai nou, aceștia sunt primii care sponsorizează o organizație profesionistă spaniolă de mobile eSports: Team Queso. În următorii doi ani, Razer va furniza atât Razer Phone cât și alte device-uri pentru gaming, cum ar fi mouși, tastaturi, câști, mousepad-uri etc echipei și organizației Team Queso. Aceștia vor folosi aceste device-uri atât în turneele oficiale la care vor participa, dar și în sesiunile de training.

Razer Phone este prima încercare de dezvoltare a unui telefon a companiei și, în mod evident, accentul a fost pus în principal pe capabilitățile în domeniul de gaming. Razer a integrat în telefon un ecran cu Refresh Rate de 120Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 835 dar și 8GB de RAM și baterie de 4000 mAh. Toate aceste componente ar trebui să furnizeze o experiență mai plăcută de gaming mobil.

Team Queso are în componență jucători profesioniști clasați în topuri globale pentru jocuri ca: Clash Royale, Vainglory, Arena of Valor dar și Hearthstone. Aceasta este campioana ESWC Paris Clan Wars dar și favorita Vainglory8 League.

Recunosc că nu urmăresc aproape deloc turneele de eSports pe telefon, dar mă bucură extinderea fenomenului global de eSports și orice efort depus în această direcție. Chiar dacă eu personal mă joc doar Clash Royale și acela destul de rar, în metrou sau în tranzit (intestinal 🙂 ).


Spread the love

Comentezi?!