Razer prezintă BlackShark V2 Pro 2023

Spread the love

Razer a prezentat modelul actualizat al celor populare căști de esports, noul Razer BlackShark V2 Pro. Cele mai avansate căști wireless au fost optimizate pentru performanță maximă atât din punct de vedere a calității audio, cât și a confortului și a conectivității ultra-rapide. Echipat printre altele cu noul microfon Razer HyperClear Super Wideband, profiluri Pro-Tuned FPS preinstalate, durată de funcționare de până la 70 de ore, încărcare prin cablu USB Type C și conectivitate Bluetooth, modelul 2023 al BlackShark V2 Pro a fost proiectat în colaborare cu unii dintre cei mai cunoscuși jucători profesioniști din lume. Printre aceștia se numără Hakis (Alliance), Shotzzy (OpTic Gaming), Dexter (MOUZ), Refsgaard (Ninjas in Pyjamas) și Stax (DRX).

Microfonul Razer HyperClear Super Wideband

Echipa Razer și-a propus să inoveze căștile premiate în multiple rânduri prin încorporarea noului microfon HyperClear Super Wideband, care oferă o captare high-definition și calitate de cel mai înalt nivel. Surclasând așteptările legate de performanțele unui microfon încorporat în căști wireless, acest microfon next-gen detașabil captează și cele mai mici detalii din voce, datorită acoperirii unui registru extins de frecvențe. Ca rezultat, fiecare dialog este captat și redat clar și natural.

Profiluri Pro-Tuned FPS Audio

Dezvoltate cu participarea unora dintre cei mai buni jucători profesioniști din lume, noile profiluri audio le oferă tuturor utilizatorilor posibilitatea să se bucure de o experiență specială în jocurile FPS. Profilurile Pro-Tuned FPS permit obținerea unui avantaj real în joc datorită unei calibrări speciale ce accentuează informațiile auditive de maximă importanță. Mai mult, jucătorii pot personaliza cu ușurință propriile profiluri folosind aplicația Razer Synapse, ca mai apoi să le salveze direct pe spațiul de stocare încorporat în căști, putând să le acceseze indiferent de locul în care se află, fără a fi nevoie de vreo aplicație.

Durată de funcționare de până la 70 de ore și încărcare Type C

Triplând durata de funcționare a modelului anterior, ediția 2023 a BlackShark V2 Pro poate fi utilizată până la 70 de ore cu o încărcare de doar 15 minute folosind conexiunea Type C. Jucătorii se pot bucura acum de o experiență competitivă neîntreruptă pe durata mai multor zile, cu perioade de încărcare minime.

Design și confort îmbunătățite

Design-ul gamei BlackShark se concentrează pe a oferi cel mai înalt nivel de confort, noul model continuând această tradiție prin cupele care oferă izolare fonică avansată, ce sunt confecționate din spumă cu memorie și au o suprafață deosebit de delicată. Cupele acoperă întreaga ureche și blochează factorii care ar putea distrage atenția utilizatorilor, în timp ce materialul textil permite circularea aerului pentru a menține temperaturi optime chiar și pe durata sesiunilor prelungite.

În plus, strângerea mai fermă oferită de structura din oțel ranforsat a bentiței, dar și părțile mobile care sunt mai rezistente, le oferă jucătorilor atât un nivel de confort suplimentar, cât și o fiabilitate îmbunătățită.

Caracteristici avansate

BlackShark V2 Pro vin echipate cu difuzoarele TriForce Titanium 50mm, asemeni tuturor căștilor vârf de gamă din oferta Razer. Combinând diafragmele acoperite cu titaniu cu profilurile audio acordate cu ajutorul jucătorilor profesioniști, utilizatorii se pot bucura de un sunet mai detaliat pe durata competițiilor.

Căștile utilizează de asemenea și tehnologia Razer HyperSpeed Wireless, cea mai avansată conexiune wireless pe 2.4GHz, ce garantează performanță de top, latență deosebit de redusă potrivită pentru competiții și sunet perfect sincronizat cu orice joc. În pachet se găsește și un prelungitor USB pentru un plus de fiabilitate și stabilitate wireless fără cusur. Prin încorporarea conectivității Bluetooth și a tehnologiei Razer’s SmartSwitch, jucătorii pot schimba aproape instant între cele două tipuri de conexiune.

Modelul din 2023 al BlackShark V2 Pro reprezintă culminarea colaborării dintre cei mai buni jucători profesioniști din lume și tehnologiile inovatoare dezvoltate de Razer. Noul microfon revoluționar, calitatea audio de neegalat și nivelul de confort sporit fac din aceste căști noul standard pentru sporturile electronice, oferind o experiență de gaming desăvârșită.

Pentru mai multe detalii despre Razer BlackShark V2 Pro, vizitați această pagină.

Preț și disponiblitate

Disponibil acum pe pagina Razer.com, în magazinele RazerStores și în oferta partenerilor la prețul de 229,99 Euro


Spread the love

Comentezi?!