Razer lansează accesorii custom pentru tastaturi

Spread the love

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE ORICE TASTATURĂ CU NOILE SETURI  DE ACCESORII RAZER PENTRU TASTATURI

Razer a anunțat lansarea unei game de seturi de accesorii pentru tastaturi, permițându-le astfel tuturor să aibă acces la opțiuni de personalizare prin seturile de taste Razer Phantom (Razer Phantom Keycap Upgrade Set), seturile de taste PBT + cablu spiralat (PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set), sau suporturile ergonomice pentru încheieturi (Ergonomic Wrist Rests) ce sunt disponibile pentru tastaturi mini și TKL. Dacă în trecut personalizarea tastaturii era un domeniu dificil, rezervat entuziaștilor hardcore de tastaturi, seturile de accesorii Razer pentru tastaturi permit acum oricui să-și creeze tastatura perfectă din punct de vedere vizual și tactil.

Setul de taste Razer Phantom (Razer Phantom Keycap Upgrade Set) oferă un aspect distinctiv și plăcut de tip 2-în-1, având un design unic care se încadrează simultan în categoriile stealth și pudding. Acesta este un design exclusiv Razer.

Designul pudding ne oferă pereți laterali translucizi ce permit obținerea unui efect RGB spectaculos în jurul tastelor, iar simbolurile tastelor sunt gravate laser pe interiorul tastei, pentru a nu-și pierde intensitatea sau claritatea în timp.

Designul stealth devine clar atunci când iluminarea RGB este stinsă. Tastele devin minimaliste și monocrome, simbolurile acestora fiind acum invizibile.

Setul de taste Razer Phantom este disponibil sub forma unui set de 128 de taste, pe alb sau pe negru, și este compatibil cu toate tastaturile Mini și Tenkeyless de la Razer, dar și cu tastaturi mecanice sau optice de dimensiuni complete ce dispun de un rând inferior standard și layout US sau UK.

Tastele Razer Phantom sunt disponibile și pe Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed Phantom Edition.

Pentru mai multe informații despre setul de taste Razer Phantom, vă rugăm să vizitați rzr.to/razer-phantom-keycap .

Setul de taste PBT + cablu spiralat (Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set) îi oferă oricărei tastaturi durabilitatea specifică tastelor de tip Doubleshot PBT, în timp ce cablul spiralat USB-C la USB-A aduce un aspect ordonat și plăcut, totodată oferind și o reziliență sporită grație designuiui bazat pe fibră împletită.

Setul de taste PBT + cablu spiralat este disponibil în patru culori: Razer Green, Classic Black, Mercury White și Quartz Pink. Este compatibil cu tastaturile 60% și Tenkeyless de la Razer, dar și cu tastaturile mecanice sau optice de dimensiuni complete. Setul include 120 de taste compatibile în mod universal cu tastaturile ce dispun de un rând inferior standard și layout US sau UK.

Pentru mai multe detalii despre setul de taste PBT + cablu spiralat, vă rugăm să vizitați rzr.to/pbt-coiled-cable .

Noile suporturi ergonomice pentru încheieturi (Ergonomic Wrist Rests) aduc un plus de confort pentru toate tastaturile de tip Mini sau Tenkeyless, mulțumită stratului interior de spumă cu memorie, dar și grație unghiului de înclinare proiectat pentru un nivel maxim de susținere a încheieturii. Piciorușele de cauciuc previn alunecarea și mutarea involuntară în timp a tastaturii, iar căptușeala previne suprasolicitarea la nivelul încheieturii chiar și în cele mai lungi sesiuni de joc.

Pentru mai multe informații despre suporturile ergonomice pentru încheieturi, vă rugăm să vizitați rzr.to/ergonomic-wrist-rest .

Setul de taste Razer Phantom, setul PBT + cablu spiralat, dar și suporturile pentru încheieturi facilitează personalizarea tastaturii pentru publicul larg, oferind o gamă largă de opțiuni ce permit oricărui utilizator să își îmbunătățească sau modifice tastatura până la punctul în care este pe deplin mulțumit de aceasta, atât ca aspect cât și ca experiență de utilizare.

Setul de taste Razer Phantom: exclusiv pe Razer.com până pe 11 septembrie, apoi disponibil pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor retail autorizați.

Setul de taste PBT + cablu spiralat și suporturile pentru încheieturi: disponibile acum pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor retail autorizați.

Razer Phantom Keycap Upgrade Set: 39.99 Euro
PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set: 59.99 Euro
Ergonomic Wrist Rest: 24.99 Euro


Spread the love

Comentezi?!