RAZER BLADE 14 DISPONIBIL ACUM ȘI ÎN EDIȚIA MERCURY

Spread the love

Gama Razer Blade 14 din 2022 beneficiază de upgrade la USB-4 și suport Microsoft Pluton

Razer Blade 14, este disponibil și în ediția Mercury. Ediția specială Mercury combină carcasa de aluminiu anodizat cu o tastatură negru mat, obținând astfel un efect estetic deosebit.  Noua ediție de Blade 14 este disponibilă în două configurații de GPU: NVIDIA GeForce RTX 3060 și NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti. Noua ediție Mercury marchează o premieră, Blade 14 fiind disponibil simultan pentru prima dată în trei culori: Mercury, Quartz și negru.

Noua lansare marchează și publicarea unui nou update de software pentru modelele din 2022 ale Blade 14, acesta aducându-le un upgrade porturilor Type-C USB-3.2 Gen 2 la USB-4 și oferind suport pentru Microsoft Pluton. Standardul USB-4 extinde compatibilitatea cu diferite periferice și aduce mai multe opțiuni de conectare, oferind posibilitatea de a conecta mai multe monitoare, dar și periferice Thunderbolt precum stația de andocare Razer Thunderbolt sau incintele de soluții grafice externe, Core X. Tehnologia de securitate de tip chip-to-cloud, Microsoft Pluton, protejează utilizatorii utilizând o serie de servicii și soluții bazate pe hardware. Atât utilizatorii deja existenți de Blade 14, cât și cei noi, sunt îndemnați să ia legătura cu Razer Support pentru a descărca acest update.

Toate modelele de Blade 14 beneficiază de o garanție de producător de un an și doi ani de garanție pentru baterie prin serviciul de suport clienți al Razer. Abonamentul opțional RazerCare extinde aceste beneficii.

Pentru mai multe detalii despre  Blade 14 Mercury Edition vizitați pagina de produs.

Pentru mai multe informații despre programul Razer #WinItYourWay, vizitați această pagină.

Prin extinderea gamei de culori și a opțiunilor de configurare a perifericelor, Razer le oferă jucătorilor și creatorilor de conținut libertatea de a-și exprima individualitatea și de a-și spune propria poveste.

Disponibil acum pe Razer.com și în curând în oferta anumitor parteneri retail. Configurație cu AMD Ryzen 9 6900HX și NVIDIA GeForce RTX 3060 are prețul de 2.199,99 Euro.
Configurație cu AMD Ryzen 9 6900HX și NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti  are prețul de 2.899,99 Euro (Franța: 3.199,99 Euro)

Upgrade-ul la USB-4 și suportul pentru Microsoft Pluton sunt disponibile sub formă de update gratuit pentru toți utilizatorii deja existenți și noi de Blade 14 2022.


Spread the love

Comentezi?!