Philips lansează noua serie de TV-uri echipate cu procesorul P5 și noi căști Sport Philips TV & Sound

Spread the love

Philips TV & Sound dorește să-și extindă avantajul în ceea ce privește performanța imaginii, concentrându-se pe ecranele cu dimensiuni XXL (extra-mari) în prima jumătate a anului 2021. Noile televizoare OLED și mini-LED oferă atât procesorul P5 AI îmbunătățit de generația a 5-a, cât și HDMI 2.1.

Philips OLED 806/856 – Disponibil Q2 în 48”, 55” și 65” (806) și Dimensiunile ecranului de 55” și 65” (856).

Televizoarele OLED Philips 800 vor primi îmbunătățiri suplimentare în 2021, inclusiv a 5-a generație cu AI a procesorului P5.

Procesorul adaugă un nou mod de detectare a filmului la cele cinci categorii existente și beneficiază de un senzor de lumină pentru a se asigura că nivelul contrastului pentru conținutul SD sau HDR este întotdeauna optimizat la nivelurile de lumină ambientală.

Pe lângă compatibilitatea HLG, HDR10 și HDR10+, modelul 806/856 suportă și HDR10+ Adaptiv, care combină metadatele dinamice HDR10+ cu informațiile de lumină ambientală în timp real, pentru a permite optimizarea automată a nivelurilor de luminozitate în mediul de vizualizare, pe bază de scenă.

OLED 806/856, modelul 2021, beneficiază de o versiune a tehnologiei Philips anti-burn-in concepută pentru a proteja în mod specific ecranele OLED. Soluția anti-burn-in utilizează o funcție avansată de detectare a logo-ului pentru a detecta cu precizie conținutul static și a reduce treptat intensitatea luminii sale locale pentru a evita arderea – și fără a compromite alte zone ale ecranului.

OLED806 și OLED856 împărtășesc același design subțire, fără ramă, cu cadru metalic exterior, care alaturi de Ambilight pe patru laturi oferă o experiență de vizionare captivantă.

OLED806 are picioare metalice cu finisaj dublu ton, în timp ce OLED856 are un suport elegant la unghi îngust din metal, cu o nuanță de crom închis. Ambele opțiuni oferă rame minimaliste pentru a da impresia că televizoarele plutesc deasupra mesei.

HDMI 2.1 include e-Arc, VRR pentru 4K de la 40Hz la 120Hz la o lățime de bandă impresionantă, mare de 48Gbps (444, 12 biți) FreeSync Premium Pro și modul Auto Game sunt adăugate la modul Auto-Latency Low găsit pe televizoarele din 2020

Noile televizoare OLED dispun de un sistem de sunet 2.1, de înaltă calitate, cu o putere de 50W cu woofer montat în spate cu tehnologie brevetată cu trei inele și patru difuzoare pasive pentru bass profund.

Televizoarele oferă conectivitate wireless DTS Play-Fi pentru un sunet multi-room ușor de utilizat si de înaltă rezoluție. Funcțiile inteligente sunt gestionate de cel mai recent sistem de operare Android 10 TV, care oferă o nouă interfață intuitivă și Google Asistent încorporat – prin push to talk pe telecomandă – cât și funcționează cu compatibilitatea Alexa.

Ambele televizoare continuă să ofere o telecomandă premium cu taste elegante, subțiri si retroiluminate, într-un finisaj metalizat. Pentru un finisaj premium, părțile laterale și spatele telecomenzii sunt învelite în piele obținută responsabil de la specialiștii în piele scoțieni Muirhead.

Televizor Philips 9636 Premium MiniLED – disponibil din vara lui 2021 în dimensiuni de 65 ”și 75”

Gama 9636 combină o iluminare de fundal locală cu sistemul Philips Micro Dimming Premium, pentru a crea imagini cu un negru adânc și lumini spectaculoase, cu o putere de iluminare de pana la 2000 de niți.

Reproducerea culorilor este impresionantă datorită panoului VA de înaltă calitate, cu un unghi larg de vizualizare și o gamă largă de culori de 95% DCI-P3.

Gama 9636 folosește noua generație P5 AI completă cu detectarea filmului și integrarea senzorului de lumină inteligent și pentru a oferi cea mai buna calitate a imaginii.

Compatibilitatea HDMI 2.1 include e-Arc, VRR pentru 4K de la 40Hz la 120Hz la o lățime de bandă impresionantă, de 48 Gbps (444, 12 biți), FreeSync Premium Pro și modul Auto Game, toate adăugate Low-Latency disponibil si pe modelel din 2020.

În plus, față de compatibilitatea HLG, HDR10 și HDR10+, 9636 acceptă și HDR10 + Adaptiv care combină metadatele dinamice HDR10+ cu informațiile de lumină ambientală în timp real pentru a permite optimizarea automată a nivelurilor de luminozitate a mediului de vizionare pe bază de scenă.

Sunetul este la fel de impresionant datorită includerii unui sistem de sunet 3.1.2 Bowers & Wilkins pentru audiofili cu mai multe difuzoare care combină Dolby Atmos Elevation cu tehnologia unică Tweeter-on-Top.

Sistemul audio al televizorului are si rolul de suport – televizorul poate fi montat și pe perete – cu o singură bară de conectare rigidă în versiunea de 65” sau două bare de conectare curbate pe modelul de 75”.

Televizorul super-subțire include o ramă inferioară din metal periat, cu un design minimalist pentru a se conecta perfect cu sistemul Ambilight pe patru fețe. Sistemul audio este acoperit cu o pânză Kvadrat transparentă din punct de vedere acustic și un grătar micromesh.

Gama 9636 include compatibilitate DTS Play-Fi pentru sunet multi-room de înaltă rezoluție.

Gama Philips 9506 MiniLED Premium disponibila din vara lui 2021 în variante de 65” și 75”

 • Mini-LED cu tehnologia local dimming pe 1024 zone si putere maximă de lumină de 1500 Nits
 • Philips TV’s Micro Dimming Pro
 • Panou VA de înaltă calitate, cu unghi larg de vizualizare și o gamă largă de culori de 95% DCI-P3
 • AI îmbunătățit adaugă o nouă categorie de detectare automata a filmelor și senzor de lumină ambientală.
 • HDMI 2.1 include e-Arc, VRR pentru 4K de la 40Hz la 120Hz la o lățime de bandă impresionantă, mare de 48Gbps (444, 12 biți) FreeSync Premium Pro și modul Auto Game sunt adăugate la modul Auto-Latency Low găsit pe televizoarele din 2020
 • HDR10+ Adaptiv
 • Sistem de sunet 2.1 de înaltă calitate cu o putere de 50W cu woofer montat în spate cu tehnologie brevetată cu trei inele și patru difuzoare pasive pentru bass profund.
 • Ambilight pe patru laturi pentru o imersiune totală a vizionării
 • DTS Play-Fi pentru sunet multi-room de înaltă rezoluție
 • Design super subțire include cadru inferior îngust din metal periat
 • Picioare metalice în formă de lamă
 • Android TV 10 cu asistent Google încorporat, compatibil cu Alexa și telecomandă cu buton ‘push to talk’

Gama de televizoare Premium DLED Philips 9206 de 100Hz – disponibil în Q2 2021 în variante de 55” și 65”

 • Panou VA de înaltă calitate de 100Hz cu un unghi larg de vizualizare
 • Iluminare Direct dimmable LED cu sistemul Philips Micro Dimming Pro al televizorului pentru a asigura un contrast superb
 • Procesor-ul puternic P5
 • HDMI 2.1 include e-Arc, VRR pentru 4K de la 40Hz la 120Hz la o lățime de bandă impresionantă, mare de 48Gbps (444, 12 biți) FreeSync Premium Pro și modul Auto Game sunt adăugate la modul Auto-Latency Low găsit pe televizoarele din 2020
 • Sistem de sunet 2.1 de înaltă calitate cu o putere de 50W si cu woofer montat în spate ce beneficiază de tehnologia brevetată cu trei inele și patru difuzoare pasive pentru bass profund
 • DTS Play-Fi pentru sunet multi-room de înaltă rezoluție
 • Ambilight pe patru laturi pentru o imersiune totală a vizionării
 • Android TV 10 cu asistent Google încorporat, compatibil cu Alexa și telecomandă cu buton ‘push to talk’
 • Design-ul super subțire include cadru inferior din metal îngust periat
 • Picioare metalice cu un design minimalist în două tonuri

Gama DLED Philips 8536 Performance Series – disponibilă în Q2 în dimensiuni de 43”, 50”, 58” 65”, 70” și 75”.

 • Panou de înaltă calitate
 • Iluminare Direct dimmable
 • LED cu sistemul Philips Micro Dimming Pro al televizorului pentru a asigura un contrast superb, fiind in continuare The One to Watch
 • Procesor-ul puternic P5
 • HDMI 2.1 include e-Arc, VRR sunt adăugate la modul Auto-Latency Low găsit pe televizoarele din 2020
 • Sistem de sunet de 20W de înaltă calitate
 • DTS Play-Fi pentru sunet multi-room de înaltă rezoluție
 • Ambilight pe trei laturi pentru o imersiune totală a vizionării
 • Telecomanda cu design premium si tastatura full-qwerty
 • Android TV 10 cu asistent Google încorporat, compatibil cu Alexa și telecomandă cu buton ‘push to talk’
 • Designul slim include cadru din aluminiu periat argintiu
 • Suport pivotant din metal, subțire, argintiu, subțire, din metal – 43”, 50”, 58’  & 65”
 • Picioare trapezoidale din metal argintiu-deschis – 70” & 75”

A 5-a generație de procesoare de imagine P5 cu Inteligență Artificială

După ce a obținut peste 100 de review-uri și premii pentru cele mai bune televizoare pentru modelle OLED echipate cu P5 în presa europeană, Philips TV  continuă dezvoltarea și îmbunătățirea tehnologiilor prin introducerea celei de-a cincea generație de procesare P5 cu Artificial Intelligence. A 5-a generație P5 AI va fi introdusă pe noile modele Philips OLED806 / 856 Ambilight din 2021.

Procesorul îmbunătățit va fi integrat și pe primele televizoare Philips mini-LED cu Ambilight din seria 9636 și 9506. Mai multe îmbunătățiri ale imaginii sunt oferite prin introducerea unei noi categorii, Film Detection, adăugând pentru prima dată un senzor de lumină al televizorului care, alături de AI, oferă o calitate a imaginii mult superioară în toate condițiile de lumină ambientală.

Sistemul AI dezvoltat de companie folosește rețelele neuronale și machine learning pentru a analiza milioane de clipuri de test a calității imaginii dintr-o bază de date unică creată intern de echipele de dezvoltare Philips TV & TP Vision în ultimii 30 de ani.

Software-ul AI creează un echilibru mai bun între cei cinci piloni ai calității imaginii (sursă, culoare, contrast, mișcare și claritate) prin analizarea tuturor elementelor conținutului, cadru cu cadru, pentru a reproduce o imagine mult mai realistă și naturală.

Specialiștii de la TP Vision au adăugat o a șasea categorie suplimentară, Film detection, care se alătură celor existente: Peisaj / natură, Tonul feței / pielii, Mișcare / sport, Întunecat / contrast și Altele. Funcția AI selectează automat categoria corectă și analizează toți cei cinci piloni ai calității imaginii, pentru a crea un echilibru între ei, pentru a oferi cea mai realistă imagine.

Includerea funcției de detectare a filmului permite generației a 5-a a procesorului P5 să detecteze automat filmele și să ofere privitorului opțiunea de a comuta modurile pentru cea mai bună experiență de vizionare folosind noile moduri Home Cinema, Pure Cinema Mode sau FMM (Filmmaker Mode).

Gamerii sau microbiștii pot selecta o noua funcție, Fast Motion Clarity, care combate efectul de Motion Blur prin scrierea continuă pe ecran a imaginilor linie cu linie, pentru o tranziție treptată de la o imagine la alta, funcționând eficient ca lumină de fundal de scanare.

Fast Motion Clarity (FMC) oferă o tranziție subtilă, dar ultra-realistă de la imagine la imagine, cu claritate crescută, dar fără a introduce artefacte și nu cauzează efectul de flicker în zone largi, folosind un refresh rate mai mare, de 100Hz, dublu comparativ cu cei 50Hz care sunt utilizați in mod normal. Utilizatorii pot selecta patru setări pentru FMC: Off, Low, High sau AI

Philips TV continuă să fie unul dintre foarte puținii producători care oferă suport pentru toate formatele HDR actuale, inclusiv HLG și ambele surse HDR10 și HDR10+, îmbunătățind în același timp conținutul HDR dinamic codificat Dolby Vision folosind „modul Dolby Bright” special.

Procesorul de ultimă generație P5 oferă suport pentru HDR10+ Adaptiv, care combină metadatele dinamice HDR10+ cu informațiile de lumină ambientală în timp real, pentru a permite optimizarea fiecare cadru afișat pe ecranul televizorului.

A 5-a generație AI măsoară în mod inteligent folosind senzorul de lumină al televizorului pentru a regla afișarea atât a conținutului SDR, cât și a conținutului HDR și pentru a oferi contrastul optim pentru nivelul de lumină ambientală în toate mediile de vizionare.

Îmbunătățirile aduse celei de-a 5-a generație a procesorului P5 AI permit televizorului Philips OLED806 / 856 să includă o versiune unică a sistemului Philips TV anti-burn-in, conceput pentru a proteja ecranele OLED. Soluția anti-burn-in care utilizează o funcție avansată de detectare a logo-ului pentru a monitoriza o rețea de zone pentru a detecta cu precizie conținutul static pentru a reduce treptat intensitatea luminii locale pentru a evita arderea ecranului fără a compromite alte zone ale ecranului.

Televizoarele Philips OLED și mini-LED din 2021 au HDMI 2.1 oferind e-arc, VRR pentru conținut 4K de la 40Hz la 120Hz la o viteză mare de 48Gbps (444, 12 biți) Freesync Premium Pro și modul Auto Game sunt adăugate la modul de latență automată a televizoarelor din generația anterioară.

Calibrarea la nivel profesional este posibilă datorită funcției Calman Ready ce permite comunicarea directă între televizor și un PC care rulează întreaga suită de software Calman. Calman Ready oferă acces ușor la calibrarea automată a culorilor, permițând setului să fie ajustat fin pentru a asigura o precizie absolută a culorilor la standardele convenite în industrie.

Philips Sound lansează patru noi modele wireless dedicate

Aproape două treimi dintre pasionații activi de sport (peste 90% în grupa de vârstă 16-24 de ani) folosesc căști în timpul exercițiilor, beneficiile modelelor sportive dedicate dovedindu-se a fi din ce în ce mai atractive. Philips Sound lansează, în prima jumătate a anului 2021, patru noi modele wireless dedicate sportului

Produsele Philips Sports sunt alegerea ideală pentru toate stilurile de viață active, de la atletul de performanță până la sportivul amator. Indiferent de activitatea sportivă, running, ciclism sau yoga, noua gamă de căști wireless Philips oferă produse care se potriveasc fiecărui utilizator, de la începători la atleți.

 • Gama de căști sport Philips se extinde cu patru noi modele în aprilie 2021
 • O gamă largă de stiluri potrivite tuturor sportivilor – inclusiv neckband, on-ear și TWS
 • Noile căști fără fir A7306 True Wireless combină monitorizarea ritmului cardiac cu tehnologiile de curățare UV.
 • O potrivire sigură și confortabilă pentru toată gama de căști.
 • Dopuri interschimbabile de silicon în formă de vârfuri de aripi sau cârlige pentru urechi. (A7306 & A3206)
 • Noul neckband wireless A6606 beneficiază de tehnologia de redare prin conducție osoasă pentru a oferi un sunet extraordinar prin vibrații, plus siguranța suplimentară de a lăsa urechile libere pentru a auzi sunetele din mediul înconjurător.
 • LED-urile integrate oferă o siguranță sporită în timpul sesiunilor de alergare desfășurate în zone cu vizibilitate redusă.
 • Design robust – Toate noile produse sunt atât rezistente la praf, cât și la transpirație, în timp ce A7306, A3206 și A6606 sunt, de asemenea, rezistente la apă cu până la 1 metru timp de 30 de minute – garantând fiabilitate pe termen lung, pentru toate activitățile și în toate mediile.
 • Gel unic, care se află în pernuțele căștilor on-ear pentru un confort suplimentar si răcire (A4216)
 • Bluetooth 5.0 cu detectare automată și conectare inteligentă la dispozitivele Bluetooth compatibile.
 • Încărcarea rapidă combinată cu autonomia mare oferă sesiuni de antrenament fără întreruperi

Wireless și ușor de utilizat, gama de căști Philips Sports a fost concepută pentru a se fixa sigur în ureche, menținând în același timp un nivel de confort sporit și un sunet excelent. Fiecare model din gamă este rezistent la praf și la transpirație –  iar anumite modele sunt rezistente la apă –  pentru a oferi o protecție suplimentară și pentru a asigura o durată lungă de viață a căștilor. O serie de caracteristici inovatoare includ monitorizarea ritmului cardiac, sunetul prin conducție osoasă și curățarea UV.

Gama de căști Philips Sports dispune de lumini LED integrate (A6606) pentru siguranța utilizatorilor, benzi reflectorizante și comenzi tactile ușor de utilizat, făcând produsele ideale chiar și pentru antrenamentele pe întuneric.

 • Căști in-ear Sport TWS Philips A7306.Culoare: Negru. Disponibil: al doilea trimestru 2021.

Căștile A7306 True Wireless sunt perfecte pentru sportivul modern, garantând o potrivire perfectă și un confort sporit prin posibilitatea de a alege între trei vârfuri cu aripi diferite și trei cârlige detașabile.

 • Philips A6606 – Căști sportive cu conducție osoasăCuloare: Negru. Disponibil: al doilea trimestru 2021.

Spre deosebire de căștile tradiționale bazate pe difuzoare, modelul wireless A6606 utilizează tehnologia de conducție osoasă, transmițând vibrații sonore către ureche prin pomeții utilizatorului, permițându-le să se bucure de muzică de înaltă calitate, în timp ce urechile lor rămân libere să audă sunete de fundal, în special în medii aglomerate.

 • Philips A4216 – Căști sport wireless.Culoare: Negru. Disponibil: al doilea trimestru 2021.

Căștile sport wireless Philips A4216 on-ear sunt excelente pentru toate activitățile sportive și pentru activitățile în aer liber. Dispun de cupe cu un design robust și anulare pasivă a zgomotului de fundal și difuzoare mari de 40 mm, care oferă un sunet detaliat, cu reproducere profundă a basului.

 • Philips A3206 Culoare: Negru. Disponibil: al doilea trimestru 2021.

Philips A3206 oferă o combinație de performanță, confort și siguranță pentru sportivi și hikeri. Căștile ultra-ușoare sunt rezistente la apă, compatibile cu asistenții vocali Google și Apple și beneficiază de o autonomie de 10 ore.


Spread the love

Comentezi?!