Philips lansează primul monitor din lume creat special pentru Xbox

Spread the love

MMD va lansa prima gamă de monitoare de gaming din lume proiectate special pentru Xbox. Monitorul Philips Momentum Designed for Xbox este proiectat special pentru a oferi o experiență unică gamerilor care se joacă pe Xbox. Integrarea noului standard HDMI 2.1 permite de acum jocurilor pentru consolă să ruleze la o rezoluție 4K și cu o rată de refresh de 120Hz pentru un gameplay ultrarapid si fluid. Philips Momentum Designed for Xbox va fi disponibil în varianta de 55 inchi (139,7 cm) și va oferi cea mai bună experiență de gaming pentru consola Xbox Series X.

Un nou episod în gaming-ul de consolă

Spre deosebire de televizoare, monitoarele Philips Momentum sunt special proiectate pentru gaming, având o latență scăzută și un input lag redus, prioritar fiind ca utilizatorii să experimenteze un gameplay fluid și imagini realiste. Input lag-ul scăzut este un mare avantaj în cazul jocurilor multiplayer în care fiecare fracțiune de secundă contează. Flagship-ul Philips Momentum de 55 inchi (559M1RYV) va include un soundbar special care va completa experiența de gaming. Soundbar-ul este conceput de inginerii de la Bowers & Wilkins, o companie britanică recunoscută la nivel mondial pentru design-urile inovatoare și calitatea sunetului.

Designed for Xbox

Monitorul Philips Momentum oferă performanță cu o rezoluție 4K la o rată de refresh minimă de până la 120Hz și suport HDR cu DisplayHDR 1000. Rata de refresh variabilă oferă un gameplay fluid cu o latență redusă (Always Low Latency). Philips si Xbox au lucrat împreună pentru a crea modul Xbox Game, profil ce oferă imagini superbe pentru gameri. Monitorul a fost testat intens și a primit validarea inginerilor Microsoft și TPV pentru a asigura o compatibilitate perfectă, îndeplinind în același timp și așteptările ridicate ale urilizatorilor Xbox.

Noul monitor de 55 inchi Philips Momentum Designed for Xbox 559M1RYV va fi disponibil din luna august la un preț recomandat de 6.819 lei.

Între timp, datorită noii tehnologii HDMI 2.1, noul Philips Momentum 559M1RYV oferă o experiență de gaming uimitoare cu rezoluție 4K și rate de refresh de 120Hz pe toate consolele de ultimă generație.

Acesta este doar un prim pas pentru această gamă: mai multe modele vor fi anunțate în următoarele luni.

Datorită noului standard HDMI 2.1, Philips Momentum 559M1RYV va oferi o experiență de gaming cu rezoluție 4K și refresh rate de 120Hz pe toate consolele next-gen.


Spread the love

Comentezi?!