Philips lansează monitor cu ecran SuperWide 44″ și webcam de 5MP

Spread the love

Noul monitor Philips 45B1U6900CH are ca scop facilitarea fluxului de lucru printr-o cameră web de 5MP și a două monitoare într-un singur dispozitiv. Monitorul este echipat cu un ecran curbat de 44,5 inci (113 cm), iar rezoluția acestuia este de 5120 x 1440 pixeli. Alte câteva caracteristici precum docking USB-C cu RJ45, un aspect SuperWide 32:9 și unghiuri de vizualizare de 178/178 grade vin în ajutorul utilizatorilor atunci când au de realizat sarcini multiple.

Productivitate mărită

Aspectul SuperWide 32:9 în combinație cu diagonala mare de 44.5 inci permite profesioniștilor să gestioneze ferestre multiple pentru diferite aplicații sau să aibe o perspectivă mai largă asupra conținutului video fără a avea nevoie de două monitoare separate. Ecranul VA curbat (1500R)  are unghiuri de vizualizare largi de 178/178 grade și poate afișa imagini clare, cu un contrast ridicat, pentru a avea o experiență de utilizare cât mai captivantă.

Cameră web de 5 MP

Pe lângă ecranul generos al modelului Philips 45B1U6900CH, un alt atu esențial pentru productivitate este camera web de tip pop-up cu rezoluție de 5 MP. Optimizat pentru o experiență video mai bună, monitorul este echipat și cu un microfon cu anulare a zgomotului pentru apeluri de înaltă calitate în cadrul apelurilor.

Spain, Barcelona

Pe lângă aceste îmbunătățiri, camera este compatibilă Windows Helloiar utilizatorii pot accesa datele sigur și rapid prin intermediul recunoașterii faciale.

Caracteristici suplimentare

O altă funcție notabilă este andocarea USB-C care permite conectarea la internet prin mufa RJ45. Utilizatorii pot alimenta dispozitivul andocat și pot urmări conținut video la o rezoluție înaltă sau pot transfera date la viteze mari, totul printr-un singur cablu.

Analyst Works on a Personal Computer Showing Statistics, Graphs and Charts. In the Background His Coworker and Creative Office.

Mai mult, monitorul dispune de certificare VESA Display HDR 400, precizie ridicată a culorilor, un suport integrat pentru căști și client KVM pentru controlul a două PC-uri separate.

Certificarea TUV Rheinland Eyesafe RPF 50 asigură protecția împotriva luminii albastre prin prezența cunoscutului filtru de lumină albastră.

Preț și disponibilitate

Philips 45B1U6900CH va fi disponibil începând cu luna mai la prețul recomandat de 5862 lei.


Spread the love

Comentezi?!