OnePlus lansează noul OnePlus 10T 5G și sistemul de operare OxygenOS 13

Spread the love

OnePlus 10T 5G este al doilea smartphone flagship al OnePlus lansat în 2022, oferind performanțe extreme. OxygenOS 13 este cea mai recentă versiune a sistemului de operare al OnePlus, care oferă o experiență rapidă și fluidă, cu un design nou și caracteristici de siguranță îmbunătățite.

OnePlus a lansat oficial cel mai nou smartphone flagship al său – OnePlus 10T 5G – precum și următoarea generație a sistemului său de operare – OxygenOS 13. Ambele produse au fost lansate la Gotham Hall din New York City – marcând primul eveniment fizic al OnePlus din ultimii 2 ani.

OnePlus 10T 5G

OnePlus 10T oferă performanță maximă datorită combinației dintre un chipset puternic, cel mai mare și mai puternic sistem de răcire instalat vreodată pe un smartphone OnePlus, încărcare super-rapidă și multe altele.

Performanță

OnePlus 10T duce performanța la următorul nivel, cu platforma mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1, care oferă viteze mai ridicate ale procesorului și GPU-ului, cu o eficiență îmbunătățită, până la 16 GB de RAM LPDDR5 și cel mai mare, cel mai avansat și mai puternic sistem de răcire disponibil pe un dispozitiv OnePlus. Împreună, aceste tehnologii permit efectuarea unor acțiuni intense, dar și a celor de zi cu zi – cum ar fi gaming-ul pe mobil sau scrolling-ul prin fluxurile rețelelor sociale – într-un mod mai rapid și pentru mai mult timp, cu peste 35 de aplicații care pot fi suspendate simultan în background.

Încărcare super-rapidă

Cu tehnologia 150W SUPERVOOC Endurance Edition, OnePlus 10T le permite utilizatorilor să petreacă mai puțin timp ”legați” de o priză și mai mult timp utilizând dispozitivul. 150W SUPERVOOC Endurance Edition oferă suficientă energie pentru o zi după doar 10 minute de încărcare, în timp ce o încărcare completă – de la 1 la 100% – durează doar 19 minute.

Sistemul de încărcare al lui OnePlus 10T este sigur și eficient datorită unei serii de tehnologii, cum ar fi Battery Health Engine, care prelungește durata de viață și păstrează capacitatea bateriei mari de 4.800 mAh instalată pe OnePlus 10T. Sistemul de încărcare al lui OnePlus 10T are două pompe de încărcare, în loc de una – cum e cazul pentru multe alte smartphone-uri – pentru a putea oferi viteze de încărcare mai rapide, cu o siguranță mai mare, eficiență îmbunătățită și căldură redusă.

Conectivitate

Nu mai puțin de 15 antene formează sistemul de antene 360° al OnePlus 10T care oferă semnalmai puternic pentru Wi-Fi și apeluri vocale, indiferent de felul în care este orientat telefonul. Funcția Smart Link operează în tandem cu sistemul de antene al OnePlus 10T pentru a îmbunătăți semnalele și viteza de încărcare, în special în zonele cu niveluri ridicate de congestie a rețelei.

Design

OnePlus 10T extinde filozofia de design ”burdenless” a OnePlus cu o construcție unibody și culorile subtile Moonstone Black și Jade Green.

Un display de 6,7 inchi acoperă partea frontală a OnePlus 10T și oferă o experiență excepțională de vizualizare și de utilizare, cu o rată de reîmprospătare adaptivă de 120 Hz, care ajută la prelungirea duratei de viață a bateriei. Ecranul lui OnePlus 10T este certificat HDR10+ și are suport nativ pentru culoarea pe 10 biți pentru o experiență de vizionare mai realistă.

Sistem triplu de camere

OnePlus 10T dispune de un sistem de trei camere pe spatele dispozitivului, care include senzorul Sony IMX766 de 50 MP cu stabilizare optică a imaginii (OIS), Nightscape 2.0 și performanță HDR îmbunătățită, astfel încât utilizatorii să poată face fotografii frumoase în condiții de lumină scăzută.

OnePlus 10T mai dispune de o cameră ultra-wide și o cameră macro, permițând capturarea unui număr mai mare de detalii în fiecare scenă și, respectiv, apropierea de subiecți.

OxygenOS 12.1

OnePlus 10T vine preinstalat cu OxygenOS 12.1 bazat pe Android™ 12 și va primi trei actualizări majore Android și patru ani de actualizări de securitate.

Preț și disponibilitate

OnePlus 10T va fi disponibil la vânzare pe OnePlus.com și la eMAG începând cu 25 august. Perioada de precomenzi începe de azi, 3 august, pe OnePlus.com.

Prețul de pornire este de 600 euro.

RAMStocareCuloriPrețData vânzăriiData precomenzilor
8 GB128 GBMoonstone Black, Jade Green699 euroAug 25Aug 3
16 GB256 GBMoonstone Black, Jade Green799 euroAug 25Aug 3

OxygenOS 13

OxygenOS 13 oferă experiența software rapidă și fluidă specifică OnePlus, cu un design Aquamorphic, siguranță sporită și ducând și mai departe unele dintre cele mai apreciate funcții de către comunitatea OnePlus. Cea mai recentă versiune de OxygenOS oferă o experiență îmbunătățită la toate nivelurile – inclusiv personalizare îmbunătățită, jocuri și conectivitate.

OxygenOS 13 se va lansa în prima fază pe OnePlus 10 Pro, urmat de OnePlus 10T mai târziu în cursul acestui an. Alte dispozitive OnePlus care vor primi OxygenOS 13 sunt: OnePlus 8, OnePlus 8 Pro, OnePlus 8T, OnePlus 9, OnePlus 9 Pro, OnePlus 9R, OnePlus 9RT, OnePlus 10R, OnePlus Nord 2, OnePlus Nord 2T, OnePlus Nord CE, OnePlus Nord CE 2 și OnePlus Nord CE 2 Lite.

DESIGN AQUAMORPHIC

OnePlus s-a inspirat din proprietățile amorfe ale apei, de unde și termenul „aqua”. La fel ca apa, designul este liniștitor, natural și versatil. A doua jumătate a cuvântului, „morfic” face aluzie la stilul high-tech al designului, care este evidențiat prin pictogramele sale minimaliste, animații și o varietate de forme și texturi.

EXPERIENȚĂ FLUIDĂ

AI System Booster

OxygenOS 13 valorifică puterea AI System Booster, care îmbunătățește performanța. Cu sisteme avansate și inteligente de gestionare a memoriei, AI System Booster permite suspendarea mai multor aplicații simultan, astfel încât utiilizatorii să poată sări rapid de la o aplicație la cealaltă.

Always-on Display (AOD)

AOD-urile evidențiază informațiile contextuale și relevante fără a fi nevoie să porniți sau să deblocați dispozitivul. OxygenOS 13 include o selecție mai largă de AOD care oferă niveluri mai mari de personalizare, astfel încât să puteți decide ce informații doriți să fie ușor accesibile.

VIAȚA DIGITALĂ

OxygenOS 13 optimizează experiența utilizatorului, personalizarea și conectivitatea. Actualizările esențiale includ o mai mare ușurință de utilizare cu funcții precum Smart Launcher și Sidebar Toolbox, gaming îmbunătățit cu HyperBoost, sunet mai bun cu Spatial Audio, Dolby Atmos, Fast Pair și Audio Switch și opțiuni de partajare prin Nearby Share și App Streaming.

Smart Launcher

Smart Launcher permite accesarea rapidă a aplicațiilor din foldere, mărind folderele și conținutul lor pe ecranul de pornire. Aplicațiile dintr-un folder pot fi accesate fără a fi nevoie ca utilizatorii să deschidă folderul în sine. Smart Launcher permite adăugarea de widget-uri pentru aplicațiile preferate pentru a profita de funcționalitatea acestora de pe ecranul de pornire.

Sidebar Toolbox

Sidebar Toolbox ajută utilizatorii să facă mai multe task-uri pe telefon cu o singură mână. Această funcție practică oferă acces ușor la toate aplicațiile și permite personalizarea aplicațiilor incluse în Toolbox.

HyperBoost Gaming Engine

HyperBoost Gaming Engine alimentează o serie de funcții concepute pentru a oferi o experiență de joc mai fluidă și mai stabilă. Aceste funcții îmbunătățesc performanța jocurilor, cum ar fi reducerea fluctuației ratei cadrelor și îmbunătățirea ratei de răspuns la atingere a dispozitivului.

Spatial Audio & Dolby Atmos

OxygenOS 13 oferă suport pentru Spatial Audio, pentru un sunet de calitate cinematografică. Cu Spatial Audio, utilizatorii pot regla direcția sunetului în diferite aplicații pentru cea mai bună experiență. În plus, Dolby Atmos oferă un câmp sonor mai larg și o percepție spațială mai precisă a sunetului. Atât Spatial Audio, cât și Dolby Atmos oferă un plus de imersiune audio.

Fast Pair

Fast Pair permite conectarea la dispozitiv a căștilor, televizoarelor inteligente și nu numai, astfel încât utilizatorii să petreacă mai puțin timp în meniuri și mai mult timp bucurându-se de conținut.

Audio Switch

Cu Audio Switch, utilizatorii pot comuta cu ușurință de la un dispozitiv audio la altul. Nu există întreruperi atunci când se face trecerea de la o pereche de căști la alta, creând o tranziție lină a sunetului.

Nearby Share și App Streaming

Conectându-vă la un singur cont Google, funcția Nearby Share permite transferul de conținut de pe dispozitivele Android și Windows cu mai multă ușurință și viteză, pentru partajarea facilă a conținutului. Cu funcția App Streaming, smartphone-urile pot proiecta conținutul ecranului către alte dispozitive ChromeOS din apropiere.

SECURITATE

OxygenOS 13 prioritizează confidențialitatea și securitatea datelor la cel mai înalt nivel, oferind un control mai mare asupra a ceea ce utilizatorii partajează și ce aplicații sunt folosite pentru acest proces. OxygenOS 13 va avertiza automat despre aplicațiile și descărcările riscante. Mai mult, noul sistem de operare păstrează informațiile despre locație în siguranță, chiar și atunci când utilizatorii se conectează la o rețea publică Wi-Fi. Capacitățile de bază ale Android™ întăresc securitatea și mai mult controlând notificările aplicațiilor și filtrând conținutul în funcție de preferințele utilizatorilor.

Private Safe 2.0

O versiune îmbunătățită a Private Safe își face debutul cu OxygenOS 13. Acesta securizează datele, documentele și fișierele media într-un seif virtual, astfel încât acestea să nu poată fi accesate de alte aplicații.

CALENDAR DE UPDATE-URI

În curând: OnePlus 10 Pro

Mai târziu, în cursul acestui an: OnePlus 10T

Alte device-uri care vor primi update de OxygenOS 13:

Flagship: OnePlus 8, OnePlus 8 Pro, OnePlus 8T, OnePlus 9, OnePlus 9 Pro, OnePlus 9R, OnePlus 9RT, OnePlus 10 Pro, OnePlus 10R, OnePlus 10T

Nord: OnePlus Nord 2, OnePlus Nord 2T, OnePlus Nord CE, OnePlus Nord CE 2, OnePlus Nord CE 2 Lite

Car Charger OnePlus SUPERVOOC 80W

Încărcătorul de mașină OnePlus SUPERVOOC 80W combină tehnologia de încărcare SUPERVOOC de vârf cu portabilitatea excepțională, permițând reîncărcarea rapidă a dispozitivelor din mers. Încărcătorul auto poate alimenta OnePlus 10T de la 1-50% în 11 minute și de la 1-100% în 29 de minute. De asemenea, poate alimenta toate dispozitivele OnePlus, dar și alte telefoane Android și iPhone. Mai mult, acceptă încărcarea PD – permițând încărcarea rapidă a laptop-urilor, tabletelor, consolelor de jocuri mobile și multe altele.

Pentru a asigura cel mai înalt nivel de siguranță la încărcare, încărcătorul auto OnePlus SUPERVOOC 80W are un sistem de întrerupere care asigură că acesta funcționează doar până la temperaturi de 40°C. Un inel luminos alb se afișează pe tot parcursul procesului de încărcare pentru a indica faptul că încărcarea are loc în condiții de siguranță.

Preț și disponibilitate

În Europa, încărcătorul de mașină OnePlus SUPERVOOC 80W va fi disponibil de pe 25 august, la 59,99 euro.


Spread the love

Comentezi?!