Noutăți despre Gaming Marathon 4 – 12 septembrie

Spread the love

Am urmărit cu interes evoluția acestor evenimente pentru că mi s-a părut o idee excelentă, mai ales pe timp de pandemie, care a fost în spatele primului Gaming Marathon. Ne vedem sâmbătă pe câteva streamuri 🙂

Sute de mii de gameri participă la un marathon de jocuri video pentru a-i ajuta pe copii să învețe online

Suma donațiilor strânsă în cadrul Gaming Marathon va fi dublată de Fundația Vodafone România

După ce pe 1 august gamerii au reușit să strângă, cu ajutorul Vodafone, 24.302 de dolari, cei mai populari streameri din România se reîntâlnesc cu comunitățile lor pentru a face bine pe 12 septembrie,  într-un nou Gaming Marathon. La evenimentul de sâmbătă sunt așteptați peste 350.000 de participanți.

Și la această ediție, participanții vor putea dona în timpul stream-urilor de Counter-Strike: Global Offensive, Valorant și a altor zeci de titluri populare pentru a ajuta cât mai mulți copii din mediile defavorizate din țară să poată avea acces la educația digitală în această toamnă. Fundația Vodafone România va dubla suma finală și o va investi în programul Școala din Valiză.

Unii din cei mai populari creatori de conținut de gaming din România vor participa la Gaming Marathon connected by Vodafone. Maximilian Ioan (1 milion de subscribers pe YouTube), Mitzuu (390 de mii subscribers), Gannicus (937 de mii de urmăritori) sau Mădălin (530 de mii de subscribers) își vor antrena comunitățile în competiții și turnee de Fornite, Minecraft sau Brawl Stars.

Principalele momente de la Gaming Marathon vor fi: un stream prezentat de AOC Gaming în care Highman se va juca Call of Duty: Warzone împreună cu comunitatea lui, un turneu de PUBG mobile susținut de OPPO pe canalul lui Tedereu și meciuri de FIFA cu Ovvy în care urmăritorii vor putea alege jucătorii din echipă și vor câștiga premii de la Hama.

Pentru prima oară prezenți la Gaming Marathon, Lectură de la A la Z și Zappy TV alături de alți creatori de conținut vor iniția un treasure hunt palpitant prezentat de OMEN by HP, în cadrul căruia participanții vor trebui să adune indicii pentru a debloca premii și discount-uri la device-uri de gaming.

Line-up-ul Gaming Marathon va fi completat de Baabuska, imoGEN & PALASH, Antonia Nuckle, MoonGaming, AlexaTV, Krieppen,  JaxiTV, Bobospider, Skaaro, itsgossiplol, Amy Claire, Werty, IceManLucky, Zoozix, Theo, Bogdahoh și Tak3 My Fury.

Mai multe detalii despre Gaming Marathon connected by Vodafone, line-up-ul complet și programul jocurilor se găsesc pe www.gaming-marathon.ro sau pe evenimentul creat pe Facebook


Spread the love

Comentezi?!