Noutăți de la Square Enix – Aprilie 2024

Spread the love

SAGA EMARALD BEYOND – DEMOURI DISPONIBILE ACUM CU LINII DE POVESTE EXCLUSIVE PLATFORMELOR

Explorează trei linii de poveste exclusive platformelor PlayStation, Nintendo Switch și STEAM în timp ce încep precomenzile

Astăzi, SQUARE ENIX a lansat trei demo-uri jucabile pentru RPG-ul viitor SaGa Emerald Beyond pe Nintendo Switch, PlayStation 5 (PS5) și consolele PlayStation 4 (PS4) și PC (STEAM). Jucătorii vor avea șansa de a afla mai multe despre trei dintre personajele de bază ale lui SaGa Emerald Beyond și de a începe jocul înainte de lansare, deoarece datele salvate din demo-uri vor fi transferate în jocul complet pe fiecare platformă respectivă.

Demo-urile exclusive platformei de pe PlayStation, Nintendo Switch și PC permit jucătorilor să exploreze câteva ore din trei linii de poveste diferite ale personajelor:

  • Tsunanori Mido (PlayStation 5 și PlayStation 4) – Un bărbat care poate manipula kugutsu, sau păpuși animate, protejând bariera din jurul casei sale, orașul Miyako. Când orașul este bântuit de tot felul de fenomene supranaturale, Tsunanori pornește într-o călătorie către alte lumi pentru a găsi patru spirite elementare pentru a restabili ordinea în lumea spirituală.
  • Ameya (Nintendo Switch) – O vrăjitoare în pregătire care vizitează orașul Miyako și trăiește în secret ca o școlară în cadrul examenului său de absolvire. După ce Ameya este atacată de o persoană necunoscută, își pierde practic toată puterea magică și trebuie să găsească o modalitate de a-și recupera ceea ce a pierdut și să treacă examenul final.
  • Diva No. 5 (PC) – Un mecanism de cântat și dansat proiectat să cânte și să danseze din lumea Avalon. După ce cântă o melodie interzisă, însă, memoria și funcționalitatea de cântat a Divei sunt sigilate, făcând-o să-și piardă mijloacele de trai și muzica însăși. În disperarea sa, Diva își abandonează corpul „uman” și, mergând cu valul, acceptă o invitație din partea unei societăți secrete, lăsând în urmă Avalonul.

SaGa Emerald Beyond va fi lansat digital pe 25 aprilie 2024 pentru Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, PC și dispozitive iOS și Android. Precomenzile sunt acum deschise pe PC și console. SaGa Emerald Beyond este cea mai recentă lansare din cei 35 de ani de istorie a Proiectului SaGa de la SQUARE ENIX. Pentru mai multe informații, vizitați ACEST LINK.

SQUARE ENIX DEZVĂLUIE NOUL SEZON FOAMSTARS ȘI UN NOU PERSONAJ

„MYSTERIOUS SWING” – ÎNCEPE PE 13 APRILIE

Noua personajă „Chloe Noir”, Evenimente Sezoniere, Obiecte Gratuite și Multe Altele

SQUARE ENIX a anunțat FOAMSTARS, shooter-ul online cu spumă 4v4, va lansa cel mai nou sezon al său, MYSTERIOUS SWING, pe 13 aprilie 2024. Jucătorii noi și cei reveniți vor avea în curând acces la un nou personaj, noi evenimente și o varietate de conținut cosmetice noi și premium, gratuit. MYSTERIOUS SWING va fi disponibil pentru toți jucătorii și rulează între 13 aprilie și 18 mai.

Destațiile MYSTERIOUS SWING includ:

  • Un nou FOAMSTAR – Chloe Noir: un director misterios de galerie de artă care folosește un pușcă cu încărcătură de spumă cu traiectorie dreaptă pentru a vâna adversarii folosindu-l pe Ciel, Bubble Beastie-ul ei. Chloe Noir poate fi obținută de toți jucătorii gratuit ca recompensă Tier 31 pentru Season Pass sau poate fi obținută imediat prin achiziționarea Premium Pass.
  • Obiecte săptămânale gratuite limitate în timp: Intrați în magazinul FOAMSTARS în fiecare vineri pentru a obține conținut gratuit. Un obiect pe săptămână este disponibil pentru toți jucătorii și include un Skin de Personaj pentru Mel T, un Skin de Pușcă cu Spumă pentru Jet Justice și altele.
  • Ranked Party: Două evenimente sezoniere limitate în timp, Ranked Party Lonestar bazat pe jucătorul solo și Ranked Party Tribe-Vibe bazat pe echipă.
  • Extreme Party: Provocați jucătorii în două evenimente tematice speciale; All Chloe Party – unde fiecare echipă de jucători concurează să înghețe echipele adversare ca… Chloe Noir, și Bubbly Penguin Party, unde jucătorii pot lupta doar folosind pe Penny Gwyn cu abilitățile sale Toboggan Bomb și Emperor March.

Pentru mai multe informații, inclusiv orele locale ale evenimentelor sezoniere, vizitați blogul FOAMSTARS și canalele sociale.

FOAMSTARS este disponibil pentru achiziționare la £24.99* prin intermediul PlayStation Store și necesită o subscripție PlayStation Plus. Un Season Pass Premium este disponibil pentru achiziționare la £4.99.

FOAMSTARS are clasificare PEGI 12. O conexiune la internet este necesară pentru a juca FOAMSTARS. PS Plus este o subscripție continuă cu o taxă recurentă. Se aplică restricții de vârstă și condiții.

Pentru mai multe informații despre cele mai recente știri și actualizări, vizitați site-ul oficial și urmăriți canalele sociale FOAMSTARS.


Spread the love

Comentezi?!