Noutăți de la Razer – Martie 2021

Spread the love

Razer lansează căștile Kraken V3 X

Razer a anunțat căștile de gaming Razer Kraken V3 X. Bazându-se pe punctele forte ale celor mai bine vândute căști, Razer Kraken X (Cele mai vândute căști de gaming pentru PC sub 50 de dolari în SUA în 2020), noile Razer Kraken V3 X au fost proiectate pentru sesiuni prelungite de gaming, oferind confort sporit, difuzoare îmbunătățite și iluminare Razer Chroma RGB pentru o experiență de gaming completă .

Echipate cu difuzoare Razer TriForce 40 mm, tehnologie patentată care a debutat cu familia de căști destinate sporturilor electronice, Razer BlackShark V2, dar și sunet Surround 7.1, noile Razer Kraken V3 X oferă o experiență audio superioară.
Datorită Razer HyperClear Cardioid Mic, căștile asigură o comunicare clară și fără interferențe pe durata sesiunilor de joc. Având o greutate de doar 285 g, cu o combinație de material textil spumă cu memorie pentru cupe, jucătorii se vor bucura de confort sporit chiar și pe durata sesiunilor de gaming prelungite.
Razer Kraken V3 X sunt cele mai accesibile căști din portofoliul Razer compatibile cu Razer Chroma RGB, sistemul de iluminare dezvoltat de Razer care le permite utilizatorilor să aleagă din 16,8 milioane de culori, putând astfel să personalizeze zona de iluminare aferentă cupelor pentru o experiență cu adevărat captivantă.

Disponibile acum pe pagina Razer.com și în oferta partenerilor autorizați la prețul de 79,99 Euro.

Razer depășește cifra de afaceri de un miliard de dolari

Razer (“Razer” sau “Compania”, împreună cu filialele, “Grupul”, Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat rezultatele financiare pentru anul fiscal încheiat pe 31 decembrie 2020.

Punctele cheie ale rezultatelor financiare pe anul fiscal 2020

  • Cifră de afaceri record de 1,2 miliarde de dolari, o creștere de 48% față de anul precedent, cauzată de cererea robustă, dar și de creșterea cotei de piață pentru divizia de Hardware și creșterea exponențială a segmentului de Servicii.
  • Profitul brut a ajuns la 22,3%, datorat îmbunătățirii marginilor în divizia Hardware și creșterea contribuției aduse de business-ul de Servicii la nivel de Grup.
  • Profit net GAAP de 0,8 milioane de dolari în pofida așteptărilor, alimentat de creșterea excepțională a cifrei de afaceri și îmbunătățirilor aduse la nivel de productivitate.
  • Fluxul de numerar generat de activitățile operaționale a atins 152,9 milioane de dolari, datorită profitului operațional, administrării eficiente a capitalului de lucru și a disciplinei privind cheltuielile.
  • Soldul de numerar a crescut la 600 milioane de dolari, fără datorii înregistrate, unul dintre cele mai bune bilanțuri din industrie.

Razer se angajează să ofere un viitor mai verde

Razer, a anunțat, pe 23 martie, un angajament de lungă durată și un plan concret de acțiune în ceea ce privește protejarea mediului înconjurător de către Razer în următorii 10 ani. Sub deviza #GoGreenWithRazer, programul va contribui la conservarea naturii și la protejarea mediului – asigurând astfel o lume mai curată și mai verde pentru generațiile viitoare.

Noile obiective includ utilizarea de energie 100% regenerabilă până în 2025, utilizarea materialelor reciclate sau reciclabile în toate produsele Razer până în 2030 și atingerea statutului de companie 100% neutră din punctul de vedere al emisiilor de dioxid de carbon până în 2030. Ca parte a acestei mișcări, Razer încurajează și comunitatea – tineri, mileniali și membri ai Generației Z, să contribuie la un viitor mai bun, prin mai multe inițiative ecologice. Printre acestea se numără și inițiative ce au ca scop conștientizarea amprentei ecologice a fiecăruia și încurajarea reciclării.

Construirea unei organizații verzi

Pe măsură ce brandul crește și evoluează, Razer va explora oportunitățile de a integra planurile de durabilitate în cultura companiei și în mentalitatea angajaților săi. Cu scopul de a construi o cultură a îngrijirii planetei, Razer se angajează să reducă și să elimine utilizarea materialelor plastice de unică folosință în toate birourile sale, pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră, pentru a conserva bio-habitatele, dar și pentru a deveni o organizație 100% neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în anul 2030.

Acolo unde reducerea sau regenerarea nu vor fi posibile, Razer va restabili echilibrul ecologic prin investiții în silvicultură și în alte proiecte cu impact pozitiv asupra mediului.

În acest moment, biroul european al Razer din Hamburg, Germania este deja alimentat cu energie regenerabilă, iar același lucru se va întâmpla și la noul sediu central Razer SEA din Singapore, care va fi inaugurat în curând. Până în anul 2025, toate birourile globale vor fi alimentate cu energie 100% regenerabilă.

Pentru mai multe informații despre inițiativa Organizației Verzi Razer, consultați acest link.

Produse regândite pentru un impact redus

În calitate de brand de periferice de gaming, produsele hardware reprezintă cel mai important element al afacerii Razer. Din acest motiv, Razer își propune să reducă impactul proceselor de producție asupra mediului.

După o analiză a produselor, ambalajelor și operațiunilor sale, Razer se va asigura că toate produsele vor putea fi reciclate cu ajutorul brandului până în anul 2025. Această inițiativă include eliminarea și reciclarea produselor Razer atât de către clienți, cât și de către distribuitorii globali. Razer încurajează clienții să returneze vechile lor periferice Razer la orice RazerStore din lume pentru reciclare gratuită.

De asemenea, Razer va implementa proceduri stricte de eliminare a deșeurilor în birourile și centrele de reparații globale și se va angaja să utilizeze materiale reciclate sau reciclabile pentru toate produsele până în anul 2030. Hardware-ul produs de Razer va încorpora materiale plastice PCR și va adera la un design ecologic, inclusiv ambalaje biodegradabile, certificate FSC.

Razer își propune să adere la cele mai bune standarde și practici din industrie și să asigure validarea acestora prin intermediul organismelor de certificare stabilite. De asemenea, Razer se va asigura că elimină e-deșeurile în mod responsabil, în conformitate cu reglementările locale și internaționale de mediu, siguranță și sănătate.

Pentru mai multe informații despre inițiativa Produse Verzi Razer, consultați acest link.

Sărbătorirea unei comunități verzi

Organizația Razer este mândră să facă parte dintr-un ecosistem caracterizat de incluziune și solidaritate. În calitate de lider în comunitatea de gaming, Razer se angajează să-și valorifice influența și să adune jucătorii din întreaga lume pentru a contribui la cauza ecologică a mărcii.

Mai mult, Razer va adopta #GoGreenWithRazer ca un obiectiv global de responsabilitate socială corporativă pentru a împuternici și încuraja comunitatea să contribuie și să susțină mișcarea verde globală, avându-l drept lider al mișcării pe Sneki Snek, mascota de sustenabilitate extrem de populară a Razer.

Ca rezultat al succesului răsunător al parteneriatului dintre Razer și Conservation International, Razer și-a asumat recent noi ținte privind salvarea de copaci, noua țintă fiind aceea de 1.000.000 de copaci. Acest obiectiv va fi atins prin vânzarea de plușuri Sneki Snek și a altor produse prietenoase cu mediul. Pentru a sprijini eforturile fanilor, Razer va anunța noi produse din seria Sneki Snek la fiecare 250.000 de copaci salvați. Fiecare produs Sneki Snek vândut protejează 10 copaci și contribuie astfel la uriașul nou obiectiv de 1 milion de copaci salvați.

Împreună cu Razer, Conservation International asigură protecția copacilor din zeci de păduri din întreaga lume, cum ar fi Costa Rica, Ecuador, Surinam, Brazilia, Madagascar și Indonezia – printre multe altele.

În acest moment, Razer a salvat deja aproximativ 170.000 de copaci. Pentru mai multe informații, vizitați pagina de campanie Sneki Snek.

Pentru mai multe informații despre inițiativa Comunității Verzi Razer, consultați acest link.

Investiții într-un viitor mai verde

Ca parte a eforturilor Razer de a încuraja sustenabilitatea în rândul comunității de tineri, millennials și Gen Z, Razer va sprijini și va investi în startup-uri de mediu și durabilitate. Razer va activa zVentures, divizia de investiții corporative a Razer, pentru a alimenta creșterea acestor start-up-uri și a oferi un viitor mai bun comunității sale.

Razer va folosi, de asemenea, ecosistemul său unic de hardware, software și servicii pentru a realiza parteneriate cu aceste startup-uri în scopul desfășurării unor inițiative ecologice comune, pentru a satisface nevoile de mediu ale generației următoare.

Pentru mai multe informații despre inițiativa Investițiilor Verzi Razer, consultați acest link.

Razer va depune eforturi pentru extinderea campaniei sale #GoGreenWithRazer și se va strădui să facă mai mult pentru mediul înconjurător, astfel încât să creeze o lume sigură pentru toți cei care se joacă. Pentru mai multe informații, vizitați Go Green

Razer dezvăluie colecția vestimentara Kanagawa

Razer, a dezvăluit azi, 31 martie, colecția vestimentară Kanagawa Wave, produsă în cantitate limitată folosind materiale plastice colectate din mări și oceane, care apoi au fost reciclate. Articolele vestimentare, care poartă o siglă specială bazată pe stilizarea celebrei xilogravuri pe bloc de lemn denumită Great Wave off Kanagawa, au fost proiectate pentru a atrage atenția asupra problemei poluării cu plastic a apelor, veniturile generate fiind folosite pentru a finanța eforturile de a reduce poluarea și a sprijini flora și fauna oceanelor.

Fanii vor trebui să acționeze rapid

Colecția va fi disponibilă pe 8 aprilie 2021, începând cu ora 5 AM (ora României), în cantități extrem de limitate, astfel că fanii care vor să intre în posesia unui articol vestimentar Kanagawa Wave vor trebui să fie atenți și să urmărească AICI. Colecția vestimentară anterioară lansată de Razer, ‘A GAMING APE’, s-a vândut complet în doar câteva minute, astfel fanilor li se recomandă să se înregistreze din timp pentru a nu rata acest set.

Fiecare element vestimentar al colecției, care include hanorac, tricou, tricou fără mâneci, pantaloni scurți și șapcă, a fost creat folosind materiale de înaltă calitate provenite 100% din plastic marin reciclat. Materialele sunt confecționate ca parte a unui program de anvergură pentru a elimina deșeurile plastice din mări și oceane, reciclându-le sub forma unor produse folositoare, printre care se numără și colecția vestimentară Razer Kanagawa Wave.

Aproximativ 11 milioane de tone de plastic ajung în oceane în fiecare an, punând în pericol serios viața marină și întregul lanț trofic. Pentru a contribui la reducerea problemei, veniturile generate de colecția Kanagawa Wave vor fi folosite pentru a recupera deșeurile plastice din cele mai afectate zone de litoral. Pentru fiecare articol vestimentar vândut, Razer va finanța recuperarea unui kilogram de materiale plastice din mări și oceane.

Colecția vestimentară Kanagawa Wave este a doua inițiativă majoră Razer în ceea ce privește mediul înconjurător, sub egida campaniei mai largi #GoGreenWithRazer. Prima inițiativă de acest gen a fost campania de conservare a copacilor, Conservation Program, care s-a bucurat de un succes enorm. Simbolul acestei prime acțiuni a fost mascota Razer, Sneki Snek, care a contribuit la depășirea țintei esențiale de salvare a 100.000 de arbori, noul scop fiind conservarea a 1.000.000 de arbori.

Atât prin aceste acțiuni, cât și prin cele care urmează a fi anunțate, Razer vrea să atragă și să încurajeze comunitatea să protejeze natura, pentru a se asigura că lumea rămâne o arenă potrivită pentru joacă.

Pentru mai multe detalii despre colecția vestimentară Kanagawa Wave, pentru a te înregistra în scopul de a primi notificări și pentru a achiziționa articole vestimentare vizitați pagina Kanagawa Wave

Pentru mai multe informații despre inițiativa #GoGreenWithRazer, vizitează pagina GO Green.

PREȚ ȘI DISPONIBLITATE

Razer Kanagawa Wave – hanorac : 159,99 Euro
Razer Kanagawa Wave – tricou: 99,99 Euro
Razer Kanagawa Wave – tricou fără mâneci: 79,99 Euro
Razer Kanagawa Wave – pantaloni scurți:  89,99 Euro
Razer Kanagawa Wave – șapcă: 59,99 Euro

Articolele pot fi achiziționate de pe Razer.com, în limita stocului de 1337 bucăți, începând cu 8 aprilie 2021, ora 05:00 (ora României).


Spread the love

Comentezi?!