Noul purificator de aer Acerpure Pro Vero

Spread the love

Acerpure Inc. a anunțat lansarea purificatorului de aer Acerpure Pro Vero, primul de acest tip care încorporează în șasiu materiale reciclate post-consum (PCR), preluând astfel linia Vero a companiei-mamă Acer care are o preocupare ecologică. Acerpure Inc. se concentrează pe dezvoltarea de produse pentru utilizarea de zi cu zi și care încorporează caracteristici inteligente pentru a îmbunătăți calitatea vieții, aducând în același timp beneficii mediului înconjurător.

Design ecologic și modern

Purificatorul de aer Acerpure Pro Vero este fabricat din materiale 100% reciclabile și utilizează 35% plastic PCR în carcasă, ceea ce ajută la reducerea cu 20% a emisiilor de CO2 în timpul producției sale, comparativ cu utilizarea plasticului clasic1. De asemenea, utilizează cerneală pe bază de apă și ambalaje reciclabile pentru a reduce și mai mult amprenta de carbon. Cu un exterior care economisește spațiu, un finisaj alb mat și un panou tactil intuitiv cu LED-uri, limbajul de design simplu dar modern al Acerpure Pro Vero îl face să se remarce în orice configurație de acasă sau de la birou.

Un mod ecologic de economisire a energiei cu senzor de calitate a aerului

Cel mai nou purificator de aer este echipat cu un senzor de calitate a aerului PM2,5 pentru a detecta particulele în suspensie din interior și este capabil să treacă automat la modul de funcționare adecvat în timp real. De asemenea, dispozitivul notifică utilizatorii cu privire la calitatea actuală a aerului prin intermediul a trei indicatori luminoși diferiți (verde/galben/roșu), iar „Modul verde” ar putea să-și autoregleze eficient puterea de purificare în funcție de condițiile din jur. Motorul său de curent continuu permite o performanță ridicată cu un consum redus de energie atunci când este utilizat chiar și în modul “Quiet” (silențios), care funcționează cu zgomot redus și fără iluminare, permițând îmbunătățirea condițiilor de somn și a calității aerului în ansamblu.

Sistem avansat de filtrare: 3 în 1+ Filtru HEPA cu filtru HEPA cu bumbac activat de carbon

Acerpure Pro Vero este dotat cu un filtru HEPA 3 în 1+ avansat, capabil să izoleze bacteriile și 99,9% din particulele PM2.5 în suspensie din aer. De asemenea, filtrează eficient gazele nocive și alergenii prin sistemul său de protecție în 4 straturi. Testat de laboratoare terțe, filtrul din bumbac cu carbon activ este întărit și mai mult cu un strat anti-formaldehidă pentru a elimina 99% din substanțele nocive din jur, menținând casele și spațiile interioare mereu proaspete și curate.

Despre Acerpure

Acerpure Inc. este o filială a grupului Acer, care consideră că „tehnologia pentru îmbunătățirea calității vieții umane” este o misiune corporativă importantă. Aceasta se angajează să furnizeze o varietate de produse tehnologice curate, de înaltă eficiență și inteligență pe piața comercială sau de consum. Acerpure Inc. este profund implicată de ani de zile pe piața comercială. Peste 2.500 de școli primare și secundare din Taiwan au adoptat soluțiile comerciale ale Acerpure. Acerpure Inc. continuă să ofere servicii de produse „one-stop” axate pe calitatea aerului pentru a asigura o respirație sănătoasă pentru oameni. Acum lansează noua marcă Acerpure, care va intra pe piața de consum cu „aparate de aer curat”, aducând consumatorilor un nou stil de viață care combină „Smart” și „prospețime”. Vă rugăm să vizitați site-ul oficial al Acerpure www.acerpure.com pentru mai multe informații.

  1. Emisii economisite în comparație cu șasiul din plastic al unui laptop obișnuit pentru un purificator de aer de aceeași dimensiune. Valoarea estimată este calculată din rapoartele PlasticsEurope Eco-profile. Comparația se concentrează doar pe materialul în sine și se limitează la a compara plasticul 100% virgin cu 65% plastic virgin și 35% plastic reciclat, presupunând că ceilalți factori care pot influența emisiile de CO2 sunt egali.

Spread the love

Comentezi?!