Noul OLED de la AGON PRO – AG456UCZD

Spread the love

AGON by AOC lansează noul model OLED AGON PRO AG456UCZD.

Diagonala ecranului este de 44,5″ (113 cm), iar panoul prezintă o curbură 800R, oferind astfel o experiență vizuală care plasează utilizatorul în centrul acțiunii, având ca rezultat o experiență de joc memorabilă. Rezoluția WQHD (21:9) a monitorului oferă imagini panoramice clare, susținute de o rată de reîmprospătare ridicată de 240 Hz și timpi de răspuns ultrarapizi de până la 0,03 ms GtG pentru a satisface inclusiv cerințele jocurilor competitive.

Imagini captivante și un nivel de detalii ridicat

Ecranul ultra-wide al monitorului AGON PRO AG456UCZD a fost proiectat pentru a excela într-o multitudine de genuri de joc. Deisgn-ul fără margini pe 4 laturi le permite utilizatorilor să se concentreze pe deplin asupra conținutului afișat pe ecran. Aspectul 21:9 și rezoluția WQHD (3440×1440) oferă o perspectivă cuprinzătoare, oferind un avantaj semnificativ în timpul luptelor, permițând jucătorilor să vizualizeze mai mult din acțiune, în timp ce curbura 800R acoperă și zona detectată de vederea periferică a utilizatorilor.

Apreciat de jucătorii profesioniști de simulatoare de curse

Imaginile clare sunt ideale pentru sesiunile intense de gaming, oferindu-le utilizatorilor un avantaj competitiv și garantând că aceștia nu ratează niciun detaliu crucial pe câmpul de luptă sau pe pista de curse. Datorită formei sale curbate și a dimensiunii de 44,5″, noul monitor este ideal pentru simulatoarele de curse. În același timp, panoul OLED extrem de rapid este la fel de potrivit și pentru shootere în special și orice joc de acțiune cu ritm alert în general.

G2 Esports, una dintre cele mai importante echipe de jucători profesioniști activi pe scena simulatoarelor de curse sponsorizată de AGON by AOC, a fost cucerită deja de noul AG456UCZD.

Datorită iluminării per-pixel a panoului OLED, imaginile afișate de monitor se fac remarcate datorită culorilor vii și a ratei de contrast ridicate. Acoperirea largă a gamei cromatice sRGB (100%) și DCI-P3 (CIE 1976) de 98,5%, nu este perfectă doar pentru pasionații de jocuri, dar și pentru creatorii de  conținut digital și pentru streameri, care pun accent pe culorile precise și realiste.

Luminozitatea maximă a ecranului poate atinge 1000 nit în zone concentrate, accentuând detalii chiar și în cele mai întunecate scene. Tratamentul anti-reflexie face ca monitorul OLED să afișeze imagini excelente și în medii luminoase, chiar și în lumina directă a soarelui. Cu 1,07 miliarde de culori disponibile și o adâncime de culoare nativă de 10 biți, AGON PRO AG456UCZD oferă culori bogate și precise care aduc la viață jocurile video. În afara jocurilor, această remarcabilă rezoluție ultrawide satisface și nevoile celor care gestionează mai multe aplicații simultan, oferind spațiu suficient pentru a deschide mai multe ferestre în același timp sau pentru a folosi eficient programele de editare video sau muzică cu interfețe voluminoase.

Timp de răspuns rapid și rată de reîmprospătare impresionantă

Cu o rată de reîmprospătare de 240 Hz și un timp de răspuns GtG impresionant de rapid de doar 0,03 ms, AGON PRO AG456UCZD promite o experiență de joc extraordinară. Fiecare cadru este afișat fără întreruperi, eliminând efectul cauzat de mișcare, acest lucru având beneficii considerabile în timpul competițiilor.

Low Input Lag garantează că fiecare comandă de la mouse sau tastatură se traduce instantaneu în acțiunea de pe ecran.

Compatibilitatea NVIDIA G-SYNC și suportul Adaptive-Sync asigură un gameplay lipsit de efecte neplăcute precum tearing-ul, jocurile fiind astel mult mai fluide. Integrarea cu suita software AOC G-Menu și caracteristicile precum Flicker-Free și Low Blue Mode completează experiența de utilizare superioară. În plus, funcțiile integrate OLED Care permit utilizatorilor să mențină panoul în condiții optime.

Conectivitate

AGON PRO AG456UCZD depășește performanțele sale în materie de jocuri, oferind o flexibilitate de neegalat pentru o multitudine de scene de utilizare. Având doi conectori DisplayPort 1.4, un hub USB 3.2 cu 4 porturi, un port USB-C cu 90W Power Delivery și un comutator KVM pentru un controlul mai multor dispozitive, acest monitor le oferă utilizatorilor libertatea de a folosi fără efort o gamă diversă de dispozitive. Tranziția între sarcinile dedicate muncii și consumul sau crearea de conținut multimedia se face simplu și natural. Flexibilitatea oferită de opțiunile extinse de conectivitate se traduce prin comutarea fără efort între consolele de jocuri, PC-uri și alte dispozitive, utilizatorii putând să se bucure de întregul potențial al configurației lor.

Preț și disponibilitate

AGON PRO AG456UCZD va fi disponibil începând cu finalul lunii martie la prețul recomandat de 6456 lei.


Spread the love

Comentezi?!