Noul mouse Razer Cobra și Cobra Pro

Spread the love

Razer Cobra se face remarcat prin performanțele de invidiat și opțiunile extinse de personalizare, inclusiv Razer Chroma RGB.

Razer a ridicat ștacheta în domeniul mouse-urilor de gaming prin lansarea noii game inovatoare, Razer Cobra. Combinând perfect stilul și funcționalitatea, noua gamă de periferice încorporează cele mai avansate funcții dezvoltate de Razer, într-un corp simetric. Conceput pentru un grad ridicat de personalizare și conectivitate extinsă, Razer Cobra Pro invită toți pasionații să încerce o experiență de gaming complet liberă și cu adevărat captivantă.


Control și personalizare

De la comenzi de bază la comenzi macro complexe, noul Cobra Pro le oferă jucătorilor un nou nivel de control. Mouse-ul include 10 butoane personalizabile, 5 profiluri stocate în memoria internă și 11 zone individuale iluminate prin tehnologia Chroma RGB (cele mai multe din clasa lui), toate împachetate într-un design simetric.

Conceput special pentru gaming, cu șapte butoane în partea superioară, două în lateral și un buton în partea de jos, Cobra Pro redefinește accesibilitatea, oferind nenumărate posibilități de a configura comenzi ușor de accesat. Noul periferic se face remarcat și datorită tehnologiei Razer Hypershift, care permite activarea temporară a unui set secundar de comenzi pe aceleași butoane, oferind astfel o experiență de control fără egal. Cele cinci profiluri stocate în memoria internă pot fi configurate cu ușurință prin aplicația Razer Synapse și pot fi activate prin apăsarea butonului situat în partea de jos a mouse-ului, făcând mouse-ul ideal pentru diverse scenarii de gaming.

O experiență iluminată

Gama Cobra se potrivește perfect familiei de periferice compatibile Razer Chroma RGB aflată în continuă expansiune. Razer Chroma RGB este cel mai mare ecosistem de iluminare pentru gameri, incluzând atât dispozitive de gaming cât și produse de lifestyle. Tehnologia Chroma RGB poate reda 16,8 milioane de culori, o multitudine de efecte de iluminare, și este încorporată în peste 250 de jocuri video. Noua funcție de Smart Dimming prezentă în mouse-urile Cobra le permite utilizatorilor să extindă durata de funcționare prin reducerea luminozității pe durata sesiunilor de gaming și revenirea la setările inițiale automat pe durata utilizării active.


Excelență tehnologică

Beneficiind de cele mai avansate tehnologii de gaming, Cobra Pro este un rezultat al procesului de inovație continuă al Razer. Acesta încorporează o parte din tehnologiile superioare ale mouse-ului Razer Basilisk V3 Pro, premiat în multiple rânduri, precum senzorul optic Focus Pro 30K, a treia generație de switch-uri optice pentru mouse-uri sau tehnologia HyperSpeed. Pentru jucătorii care-și doresc și mai mult, Cobra Pro poate atinge un polling rate de 4000 Hz folosind Razer Mouse Dock Pro (comercializat separat) sau Razer HyperPolling Wireless Dongle, desăvârșind experiența de pro-gaming.


Conectivitate

În pofida faptului că încorporează cele mai noi tehnologii, Cobra Pro are o greutate de doar 77g, oferindu-le jucătorilor ceea ce-și doresc – specificații de top și o greutate redusă – pentru o experiență de gaming desăvârșită. Cu o durată de funcționare de până la 100 de ore în modul HyperSpeed Wireless (și până la 170 de ore prin Bluetooth) jucătorii se pot lupta, pot construi sau aplica strategiile preferate, oriunde și oricând.

Cablul USB Type C Speedflex permite o alimentare rapidă și ușoară, Cobra Pro fiind în permanență pregătit de acțiune. În plus, Razer Mouse Dock Pro (comercializat separat) sau Razer Wireless Charging Puck (comercializat separat) pot fi folosite pentru a beneficia de încărcare wireless, garantând maximum de confort.


Noul Razer Cobra

Pentru jucătorii casual, care preferă conexiunea pe fir, noul Razer Cobra se face remarcat prin greutatea redusă și switch-urile ultrarezistente, cele opt butoane personalizabile și iluminarea Chroma de tip ”underglow”. Acest mouse este cel mai bun exemplu al îmbinării performanțelor de top cu un design compact, pe fir.

Cu un design remarcabil, opțiuni de personalizare extinse și precizie fără egal, noua gamă Razer Cobra reprezintă o nouă referință pentru mouse-urile de gaming.
Pentru mai multe detalii despre gama Razer Cobra vizitați pagina Razer.com.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

  • Razer Cobra Pro – 149,99 Euro
  • Razer Cobra – 49,99 Euro

Disponibil acum pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor autorizați

Pentru mai multe detalii despre Razer Cobra, vizitați pagina oficială Razer.


Spread the love

Comentezi?!