Noile sisteme de răcire ROG AIO Ryuo III disponibile în România

Spread the love

Noile coolere premium all-in-one cu lichid dispun de hardware de ultimă generație, fiind pregătite să învingă căldura unui PC de înaltă performanță, eliberând puterea celor mai recente procesoare Intel și AMD. Modelele AIO Ryuo III 360 ARGB și Ryuo III 240 ARGB sunt disponibile pe piața românească.

PUNCTE CHEIE

  • Cea mai nouă pompă Asetek de generația a 8-a este echipată cu un motor trifazat care oferă performanțe de răcire de ultimă generație cu un debit mai mare și o impedanță mai mică
  • Modelele includ o matrice mini LED Anime Matrix, exclusivă ASUS, care poate afișa conținut animat exclusiv ROG, statistici de bază ale sistemului și animații personalizate
  • Componentele din aluminiu și acoperirea în vid oferă o durabilitate ridicată și o estetică emblematică

ASUS Republic of Gamers (ROG) anunță disponibilitatea în România a noii serii de sisteme de răcire AIO ROG Ryuo III, cu patru modele la alegere: ROG Ryuo III 360 ARGB și ROG Ryuo III 240 ARGB, ambele disponibile pe alb sau negru.

Fiind primele sisteme de răcire ROG AIO echipate cu o pompă Asetek de generația a 8-a, ROG Ryuo III 360 ARGB și ROG Ryuo III 240 ARGB oferă un potențial de răcire excepțional și sunt ideale pentru cele mai noi procesoare high-end de la Intel și AMD. Această pompă are un motor trifazat capabil să genereze un debit mai mare decât generațiile anterioare, fiind și mai silențios. Placa de răcire pătrată este mai mare, dimensiunea făcând-o ideală pentru noile procesoare.

Utilizatorii au întâlnit panoul AniMe Matrix pe anumite laptopuri, periferice și plăci de bază ROG, iar acum îl pot integra în PC-uri cu ROG Ryuo III 360 ARGB și ROG Ryuo III 240 ARGB. Matricea de mini-LED-uri amplasată deasupra carcasei pompei permite afișarea unui conținut exclusiv ROG, a statisticilor de bază ale sistemului, precum și a unor animații personalizate.

Ramele tăiate cu precizie concentrează atenția asupra ecranului. Pentru a menține estetica dispozitivului în orice configurație, ASUS a acoperit ecranul cu un strat cu efect de lentilă, aplicat în vid. Această sticlă specială nu va permite utilizatorilor să vadă prin matricea mini-LED hardware-ul de dedesubt atunci când PC-ul este oprit sau când vor să dezactiveze efectele de iluminare.

Disponibilitate și prețuri
Modelele AIO Ryuo III 360 ARGB și Ryuo III 240 ARGB sunt disponibile în stoc pe piața românească la prețuri ce pornesc de la aproximativ 1749 lei, respectiv de la 1449 lei (inclusiv taxe).


Spread the love

Comentezi?!