Noile modele TV Philips OLED 805/855

Spread the love

Philips TV anunță noile televizoare OLED 805/855 cu funcționalități AI. Noile modele doresc să îmbunătățească experiența utilizatorilor comparativ cu modelele anterioare. Totodata, va lansa mai multe modele noi, premium si suport pentru aplicația Disney+.

Pe scurt:

  • Noul processor P5 din generația a 4-a folosește inteligența artificială pentru a asigura o calitate excelentă a imaginii
  • Ambilight pe 3 laturi
  • Android TV 9 (Pie)
  • Sistem audio excelent cu mai multe difuzoare si o putere totală de 50W
  • Un design european premiat, cu o constructie ce folosește materiale premium
  • Nouă telecomandă
  • OLED805 abordează un nou design șanfrenat al bazei (stand-ului), finisat în crom închis.
  • OLED855 are un nou suport central înclinat pe masă, tot în crom închis.
Philips OLED805

În 2019, Philips a dovedit că televizoarele OLED au fost pe primul loc la capitolul calitate a imaginii, obținând peste 80 de premii în mass-media europeană, datorită introducerii procesorului P5 de generația a 3-a.

Procesor de imagine P5 – Generația 4

Acum, în 2020, noile modele OLED805 / 855 vor dispune de cea de a 4-a generație de procesoare de imagine P5, bazate pe tehnologia dezvoltată de-a lungul timpului de catre Philips, dar vor beneficia si de numeroasele avantaje de procesare ale generației anterioare. Procesorul se bucura de noi funcționalități și inteligență artificială, ridicand ștecheta când vine vorba de calitatea imaginii.

Cea de-a 4-a generație de procesoare P5 dezvoltată intern utilizează rețele neuronale și învățare automata, analizand milioane de clipuri de test dintr-o bază de date unică, creată intern de Philips TV în ultimii 30 de ani, cu participarea echipei de dezvoltare TP Vision.

Software-ul AI nu încearcă să producă pur și simplu mai mult din fiecare dintre cei cinci piloni ai calității imaginii (sursă, culoare, contrast, mișcare și claritate), ci este conceput pentru a crea un echilibru mai bun între acestea. Analizând toate elementele conținutului, cadru cu cadru, a 4-a generatie de procesoare P5 reproduce o imagine mult mai realistă, naturală, care nu se mai simte ca la televizor, ci creează vizualuri care reflectă îndeaproape realitatea.

Experții de la TP Vision definesc parametrii generali ai sistemului pe care software-ul AI îi folosește apoi pentru a împărți conținutul în cinci categorii: Peisaj / natură, tonul pielii, sport / mișcare, negru / contrast și animație. Funcția AI selectează categoria corectă și analizează toți cei cinci piloni ai calității imaginii, pentru a ajusta echilibrul dintre aceștia și pentru a crea imaginea cea mai naturală și asemănătoare realității.

Philips TV este una dintre puținele mărci care acceptă toate standardele majore de HDR, permițând consumatorilor să acceseze cea mai largă gamă de conținut HDR – prin disc, set-top box și servicii de streaming multiple.

Philips OLED855

Generația a 4-a a procesorului P5 continuă să ofere performanțe HDR mai bune, inclusiv pentru sursele HDR10 și HDR10 + și îmbunătățește conținutul HDR dinamic Dolby Vision folosind modul special “Dolby Bright”

Tehnologia unică Perfect Natural Reality oferă un contrast îmbunătățit, o impresie mai profundă și o reproducere mai realistă a reflecțiilor, cu un plus de claritate și tonuri de piele mai naturale, contribuind la transformarea conținutului SDR într-o imagine reală asemănătoare HDR.

Sunet

Calitatea sunetului modelelor anterioare a fost îmbunătățită în continuare. Sistemul de 50 de Watts oferă acum un nou design, cu includerea a patru difuzoare pasive pentru bass suplimentar, în timp ce cele două difuzoare frontale integrează noi membrane de gama mijlocie și tweetere modernizate pentru o performanță mai bună și un sunet mai detaliat.

OLED805 și 855 au atât decodarea Dolby Atmos, funcția Dolby Atmos Virtualizer, Dolby bass și îmbunătățirea dialogului.

Noile modele sunt cel putin la fel de inteligente ca varianta anterioara – Android TV 9 (Pie) si beneficiaza de asistentul vocal inteligent Google Assistant, cât și de Amazon Alexa.

Design

[sp_wpcarousel id=”964″]

Philips OLED805 și OLED855 împărtășesc tot ce este mai bun în designul european cu un șasiu ultra subțire, rame cu un aspect fără margini și finisaj metalic de înaltă calitate. OLED805 este dotat cu noul suport cu design șanfrenat al bazei (stand-ului), finisat în crom întunecat. în timp ce OLED855 are un nou suport central înclinat, de asemenea în crom întunecat. Ambele standuri sunt concepute pentru a da impresia că televizoarele plutesc deasupra mesei.

Ambele televizoare includ, de asemenea, o telecomandă nouă, premium, cu butoane retroiluminate, într-un finisaj metalizat. Pentru un finisaj premium, părțile laterale și spatele telecomenzii sunt înfășurate într-o piele premium, ce vine de la specialiștii scoțieni Muirhead.

Disponibilitate

Noile modele OLED cu diagonala de 55” Philips vor fi disponibile pe piața din România începand din Q3 2020.


Spread the love

Comentezi?!