Noi lansări de la Razer: BlackShark v2 HyperSpeed și Viper V3 HyperSpeed

Spread the love

Razer BlackShark v2 HyperSpeed

Razer a anunțat cel mai nou membru al familiei de căști BlackShark premiată în multiple rânduri: Razer BlackShark V2 HyperSpeed. Noile căști wireless cu greutate redusă, proiectate pentru fanii esports, ridică standardele prin oferirea unui grad ridicat de confort și de performanță pe perioade îndelungate, indiferent că vorbim de competiții sau de sesiuni de tip maraton. 

Performanță ridicată combinată cu greutate redusă 

Cântărind doar 280g, noile BlackShark V2 HyperSpeed sunt cele mai ușoare căști din gama BlackShark. Greutatea redusă nu afectează stabilitatea și poziția căștilor pe cap, astfel jucătorii putând să se concentreze în totalitate la joc. BlackShark V2 HyperSpeed oferă maximum de confort indiferent de lungimea sesiunii de joc, datorită cupelor confecționate dintr-un mix de materiale textile care permit o bună circulație a aerului și sunt acoperite cu o piele sintetica ce are efect de catifea. Pe interior cupele sunt capitonate cu spumă cu memorie. 

Comunicare deosebit de clară datorită microfonului RazerHyperClear Super Wideband  

Secretul succesului când vine vorba de jocurile în echipă este comunicarea. Noile căști vin echipate cu cel mai avansat microfon dezvoltat de Razer, HyperClear Super Wideband Mic, care a debutat odată cu BlackShark V2 Pro 2023. Acest microfon next-gen poate fi poziționat după placul utilizatorului pentru a asigura o captare clară și precisă a vocii, la un nivel care depășește orice alte căști wireless disponibile în momentul de față. Vocea captată și redată la nivel high-definition, asigură o comunicare deosebit de clară între membri echipei chiar și în mijlocul celor mai înflăcărate confruntări. Pe lângă microfonul de top, căștile sunt echipate cu difuzoare RazerTriForce Titanium 50 mm oferind astfel o experiență acustică superioară din toate punctele de vedere. 

Tehnologia Razer HyperSpeed Wireless și durată de funcționare de până la 70 de ore

BlackShark V2 HyperSpeed este echipat cu cea mai avansată tehnologie fără fir din industrie,  Razer HyperSpeed Wireless, care asigură o conexiune stabilă alături de cei mai buni timpi de răspuns. Design-ul special reduce interferențele cauzate de alte echipamente electronice, în timp ce butonul Razer SmartSwitch permite comutarea facilă între PC și dispozitivele mobile. O singură apăsare de buton face trecerea de la conexiunea de 2.4GHz la Bluetooth și viceversa. Având o durată de funcționare impresionantă de până la 70 de ore dintr-o singură încărcare, jucătorii se pot concentra pe joc fără să-și facă griji în privința bateriei. Căștile pot fi folosite în modul pe fir atunci când se încarcă folosind cablul USB de tip Type-C.

Pentru mai multe detalii despre Razer BlackShark V2 HyperSpeed vizitați pagina Razer.com.

Preț și disponibilitate

Razer BlackShark V2 HyperSpeed – 149,99 Euro – Disponibil acum pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor autorizați 

Razer Viper v3 HyperSpeed

Razer a lansat Razer Viper V3 HyperSpeed. Continuând moștenirea de neegalat a brandului când vine vorba de sporturi electronice și periferice de gaming, noul mouse wireless a fost conceput pentru jucătorii profesioniști și pentru pasionații care și-au propus să devină următoarea generație de campioni.

Razer Viper V3 HyperSpeed, noul membru al gamei de produse Viper premiată în multiple rânduri, a fost conceput pe baza mottoului firmei: ”For Gamers. By Gamers”. Reafirmând ambiția Razer de a echipa toți jucătorii cu unelte care le oferă un avantaj, noul mouse facilitează intrarea în lumea gamingului profesionist. 

Forma preferată de profesioniști

Anii de colaborare a firmei cu jucătorii profesioniști au culminat sub forma Viper V3 HyperSpeed, care are un design ce răspunde celor mai exigente cereri când vine vorba de sprijin și confort. Rezultatul este un mouse de gaming construit pentru stilurile de folosire de tip claw și de tip fingertip, reducând considerabil oboseala de la nivelul degetelor și oferind acces facil la comenzile vitale. 

Performanța recomandată de profesioniști

Construit în jurul senzorului optic Razer Focus Pro 30K, noul Viper V3 HyperSpeed garantează o precizie de neegalat. Impresionanta durată de funcționare de 280 de ore în modul fără fir HyperSpeed wireless este obținută prin alimentarea mouse-ului cu o singură baterie alcalină de tip AA. Cei mai pretențioși utilizatori pot alege să îmbunătățească și mai mult performanțele mouse-ului adoptând polling rate-ul de 4000 Hz oferit de dongle-ul wireless Razer HyperPolling (comercializat separat). 

Viper V3 HyperSpeed este dovada angajamentului Razer de a extinde granițele gamingului, asigurând că atât veteranii, cât și următoarea generație de jucători se pot bucura de avantajele unice ale perifericelor produse de companie. Cu un design ergonomic aprobat și promovat de jucătorii profesioniști, dar și cu cele mai avansate tehnologii din clasa lui, noul mouse este șansa oricărui jucător de a încerca performanța de top oferită de  Razer.

Pentru mai multe detalii despre Razer Viper V3 HyperSpeed vizitați pagina Razer.com.

Preț și disponibilitate

Razer Viper V3 HyperSpeed – 79,99 Euro – Disponibil acum pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor autorizați

Razer Viper V3 HyperSpeed cu HyperPolling Wireless Dongle – 96,99 Euro – Disponibil acum pe Razer.com 


Spread the love

Comentezi?!