NBA 2K24: MyTEAM Disponibil Global

Spread the love

NBA 2K24: MyTEAM, jocul mobil gratuit de descărcat care aduce modul de colectare a cărților MyTEAM pentru iOS și Android1, este disponibil în întreaga lume. Cu NBA 2K24: MyTEAM, jucătorii își pot asambla acum echipa visurilor lor din jucătorii NBA, intra pe teren în modurile single și multiplayer, câștiga XP, colecta recompense, completa agendele sezonului și multe altele, deoarece progresul poate fi sincronizat între dispozitivul lor mobil și consola lor PlayStation sau Xbox.

NBA 2K24: MyTEAM aduce caracteristicile favorite ale fanilor MyTEAM pe care jucătorii NBA 2K le cunosc și le iubesc de pe console pe dispozitivele mobile. Jucătorii de pe iOS și Android vor putea acum să:

  • Joace toate modurile MyTEAM – Cu NBA 2K24: MyTEAM, jucătorii pot experimenta modurile lor MyTEAM preferate în mișcare. Construiți o echipă câștigătoare de jucători NBA din orice epocă în modurile single player, cum ar fi Dominarea sau să îți testezi jocul online și să concurezi împotriva altor jucători de pe mobil în modurile multiplayer. Concurați în noul mod Salary Cap, Triple Threat, Dominance, Clutch Time și Unlimited.
  • Acceseze gameplay-ul NBA 2K de calitate în mișcare – Cu grafică uimitoare, NBA 2K24: MyTEAM oferă un joc mobil de înaltă performanță care oferă jucătorilor o experiență de simulare NBA bazată pe realism. Personalizați setările de control pentru mobil sau conectați un controler PlayStation DualSense, controler wireless Xbox sau alt controler compatibil pentru o senzație mai autentică.
  • Câștige XP în mișcare – Creșteți oportunitățile de a câștiga XP jucând NBA 2K24: MyTEAM în mișcare. Cu sistemul de XP reconfigurat în NBA 2K24, pur și simplu jucând MyTEAM câștigi XP. Câștigați sau pierdeți, fiecare joc completat de jucători îi va avansa mai aproape de a se nivelela în acel sezon.
  • Niciodată să nu rateze lansările de pachete – Jucătorii pot revendica recompense și pot achiziționa cei mai noi jucători NBA acum de pe dispozitivul lor mobil, asigurându-se că nu vor rata niciodată un pas – chiar și atunci când sunt pe drum.
  • Sincronizați progresul cu consola sau jucați ca o experiență independentă – NBA 2K24: MyTEAM oferă posibilitatea de a sincroniza progresul Sezonului și al MyTEAM între jocurile mobile și console, conectându-se cu un cont PlayStation sau Xbox. Sau, jucătorii pot experimenta jocul pentru mobil ca o experiență independentă printr-un cont Apple sau Google Play.

NBA 2K24: MyTEAM este dezvoltat de Visual Concepts. Pentru mai multe informații citiți NBA 2K24: MyTEAM Courtside Report sau vizitați Magazinul Apple sau Magazinul Google App.

  1. NBA 2K24: MyTEAM necesită un dispozitiv Apple compatibil cu iOS 14 sau mai recent sau un dispozitiv Android compatibil cu Vulkan, cu cel puțin 4 GB RAM și Android OS 9.0 sau mai recent. Vă rugăm să vizitați pagina Google Play Store de pe dispozitivul dvs. pentru cea mai precisă verificare a compatibilității. Jocul este gratuit de descărcat și include achiziții optionale în joc (inclusiv articole aleatoare plătite).

Spread the love

Comentezi?!