MSI Dezvăluie un nou logo și o gamă nouă de laptopuri de business.

Spread the love

Noua gamă “Business and Productivity” va include noile procesoare Intel din generația 11 și unul dintre primele laptopuri certificate pe platforma Intel Evo

MSI, a anunțat astăzi, în timpul primului său Summit Virtual, debutul pe piața de business cu o nouă linie de laptopuri performante. Noua serie „Business and Productivity” este orientată către clienții de business și întreprinderi. Noul laptop de business din seria „Summit” este unul dintre primele laptopuri echipate cu procesorul recent anunțat Intel din generația 11, pentru a spori productivitatea utilizatorilor, fiind potrivit tendințelor în creștere de lucru de la distanță cauzate de COVID-19.

Video eveniment

MSI își anunță intrarea pe piața de business și dezvăluie un nou logo inspirat

MSI a dezvăluit trei noi game echipate cu cele mai moderne tehnologii și care fac parte din noua serie Business and Productivity. „Summit”, „Prestige” și „Modern” – toate oferă performanțe de top asigurate de noile procesoare Intel din generația 11, productivitate, performanță și eficiență, fiind optimizate pentru utilizatorii de business și companii.

Noua gamă Summit înglobează eforturile continue ale MSI în ceea ce privește excelența în noile categorii. Denumirea „Summit” se referă atât la o întâlnire a liderilor, culmea capabilităților, cât și la perseverență. Profilul său vizual este inspirat de filozofii de design modern și minimalist și speră să fie pe placul utilizatorilor profesioniști din zilele noastre.

Henri Chen, Chief Design Officer divizia MSI Notebook, a împărtășit și inspirația din spatele noului logo de business al MSI care întruchipează același spirit de performanță robustă precum designul precedent, fiind updatat cu linii mai clare, drepte și personaje care reprezintă stilul minimalist al noii linii de dispozitive. Deoarece MSI este cunoscut pentru detalii exacte, Chen a împărtășit faptul că noul logo este calculat cu exactitate și proiectat sub „Numărul Fibonacci”, aducând un omagiu viziunii MSI, „de a produce cele mai bune laptopuri premium din industrie”.

Video prezentare logo

Evenimentul a examinat și nevoile și cerințele în schimbare ale forței de tele-muncă aflată în creștere. Executivii de la marile companii și-au împărtășit online susținerea cu privire la cât de vital este un laptop excelent pentru a obține succesul în fața noilor provocări ce vin odată cu munca de acasă, în timpul pandemiei.

Noua gamă MSI Business and Productivity adresează nevoile companiilor și utilizatorilor diverși

Întreaga gamă de laptopuri de business MSI a fost proiectată pentru a se potrivi nevoilor utilizatorilor profesioniști și companiilor, eliminând o serie de minusuri des întâlnite. De exemplu, portabilitatea și performanța sunt îmbunătățite cu cele mai recente procesoare Intel din generația 11 și Intel iRIS Xe, cea mai puternică grafică Intel integrată de până acum. Ambele sunt integrate în șasiul subțire din aluminiu al gamei Summit, cu durabilitate la standarde militare. TPM 2.0 oferă securitate sporită pentru a asigura confidențialitatea datelor importante.

Gama Summit are două modele. Summit B combină peste 10 ore de funcționare a bateriei, pentru o zi întreagă de lucru, cu un design ultra-portabil, oferind o productivitate excepțională, chiar și din mers. Summit E oferă o gamă largă de variante privind plăcile grafice dedicate și include o cameră cu infraroșu care suportă recunoașterea facială a Windows Hello.

Noua gamă Summit oferă, de asemenea, funcții prietenoase de lucru de la distanță, cum ar fi un ecran tactil care acceptă multi-touch și o funcție exclusivă de „anulare a zgomotului AI”, care poate elimina zgomotul de fundal și ajuta la organizarea de video conferințe de calitate.

Colecții diverse de laptopuri: Prestige, Modern, Prestige 14 Evo și Summit E13 Flip

În cadrul evenimentului au fost prezentate laptopurile din seria Prestige și Modern. Aceste laptopuri au fost actualizate cu noul logo și revigorate cu culori captivante. Cu un design performant și elegant, seriile Prestige și Modern sunt concepute pentru utilizarea de zi cu zi, combinând versatilitatea cu funcționalitatea și performanța ridicată.

A fost dezvăluit și noul Prestige 14 Evo, unul dintre primele laptopuri certificate pe platforma Intel Evo, echipat cu procesoare din generația 11.

Surpriza de la sfârșitul evenimentului a fost o privire asupra viitorului MSI Summit E13 Flip, echipat cu un ecran care se rotește la 360 de grade. Acesta combină utilitatea unui laptop cu confortul unei tablete pentru a se adapta variatelor moduri în care lucrează utilizatorii.

Această nouă direcție îndrăzneață este un punct important de reper pentru MSI și stabilește un nou standard în categoria laptopurilor de business. Evenimentul a fost arhivat și este disponibil spre vizionare pe pagina dedicată: msi.gm/VirtualSummit

Spre sfârșitul evenimentului, MSI a arătat cum se conectează cu angajații săi din 120 de țări din întreaga lume într-o demonstrație vizuală a forței și unității companiei, în timp ce lucrează de acasă datorită COVID-19. Laptopurile MSI din seria „Business and Productivity”vor fi disponibile începând din octombrie 2020.


Spread the love

Comentezi?!