Mai multe detalii despre AMD FSR 3.1

Spread the love

La Game Developers Conference (GDC), AMD a dezvăluit FidelityFX Super Resolution (FSR) 3.1, cea mai recentă iterație a tehnologiei populare de scalare și generare a cadrului open-sources.

În urma succesului AMD FSR 3, care a fost integrat în titluri populare precum Avatar Frontiers of Pandora, Like a Dragon: Infinite Wealth, Starfield, The Thaumaturge și altele, AMD FSR 3.1 oferă mai multe actualizări cheie, inclusiv:

  • Îmbunătățiri ale calității vizuale în anumite situații, cum ar fi stabilitate temporală îmbunătățită (reducerea tremurului și/sau sclipirii), o mai bună conservare a detaliilor și reducerea ghosting-ului și a „fizziness”-ului.
  • Desprinderea scalării de generarea de cadre, permițând tehnologiei de generare a cadrului AMD FSR 3.1 să funcționeze cu alte soluții de scalare.
  • Suport pentru kituri de dezvoltare Vulkan și Xbox Game.
  • API FidelityFX facilitează depanarea dezvoltatorilor și oferă compatibilitate înaintată cu versiunile viitoare ale FSR.

AMD FidelityFX Super Resolution este o soluție de scalare open-source care oferă un impuls major cadrelor în jocurile acceptate, oferind un gaming incredibil de înaltă calitate și performanțe pe aproape orice hardware, inclusiv GPU-urile și APU-urile AMD, hardware-ul competitor și consolele de gaming.

Pentru mai multe informații despre actualizarea AMD FSR 3.1, consultați postarea pe blog AMD aici dar puteți urmări și prezentarea video direct de la GDC 2024 mai jos:

În plus, AMD a lansat AMD Software: Adrenalin Edition 24.3.1, care oferă suport pentru Dragon’s Dogma 2, Horizon Forbidden West Complete Edition și Outpost: Infinity Siege, în plus față de suportul extins HYPR-Tuned pentru Dragon’s Dogma 2, Diablo IV, Ghostrunner 2 și Suicide Squad: Kill the Justice League.

Jocuri care suportă AMD FSR 3:

Jocuri care vor integra AMD FSR 3 în curând:

Atunci când AMD HYPR-RX este activat într-un joc HYPR-Tuned, AMD RSR sau FSR (dacă este acceptat în joc) va fi activat automat, în plus față de activarea AMD Radeon Anti-Lag și AMD Radeon Boost pentru a oferi un impuls suplimentar de performanță și o latență redusă.

Acum este un moment excelent pentru jucătorii care doresc să obțină cele mai bune experiențe de gaming să-și îmbunătățească configurația și să se bucure de performanța incredibilă a plăcilor grafice Radeon.

Mai multe informații despre cea mai nouă versiune a tehnologiei FSR pot fi găsite accesând link-ul.


Spread the love

Comentezi?!