Lansare AQIRYS Aludra și update Aludra TKL.

Spread the love

AQIRYS anunță lansarea celei mai noi tastaturi de gaming din portofoliu, ALUDRA, și a versiunii actualizate a modelului original, ALUDRA TKL.

Modelele anunțate astăzi sunt proiectate să ofere o experiență de gaming de nivel profesional, silențiozitate și posibilități de upgrade în viitor, adresându-se tuturor gamerilor care își doresc configurații nonconformiste, remarcabile.

Descoperă ALUDRA

Numită după o stea supergigant albastră din constelația Canis Major, tastatura ALUDRA combină design-ul excepțional cu versiunea actualizată a unuia dintre cele mai bune switch-uri mecanice disponibile, pentru a oferi într-un format clasic, full-size, performanță și o experiență de gaming silențioasă superioară și mult mai bogată.


Evaluate la 80 de milioane de apăsări de taste și păstrând inconfundabila senzație de tastare fină, netedă, contactele Gateron G PRO 2.0 Red instalate pe ALUDRA oferă un răspuns liniar mai stabil și la fel de silențios, fiind lubrifiate din fabrică și îmbunătățite pentru a reduce vibrația, a crește durabilitatea și a intensifica iluminarea.


Pe lângă noile switch-uri, ALUDRA este, de asemenea, echipată cu stabilizatoare lubrifiate și montate pe placa de bază a contactelor(PCB), pentru a îmbunătăți experiența de tastare prin reducerea eficientă a zgomotului, a efectelor de tip spring ping și prin uniformizarea apăsării tastelor mari (cum ar fi bara de spațiu). În plus, o folie anti-vibratoare din silicon pentru PCB și un strat de spumă în partea inferioară reduc și mai mult zgomotul și vibrațiile.

La exterior, caracasa robustă din ABS premium este animată atât frontal, cât și în părțile laterale de un sistem de iluminare dinamică full-RGB, configurabil din mers, dar și din intuitivul software AQIRYS cu acces la opțiuni avansate de personalizare. Mai mult, iluminarea logoului poate fi controlată separat.
Și pentru a iesi în evidenta, ALUDRA îmbracă design-ul exclusiv și unic AQIRYS într-o schemă de culori în alb și negru, la care se adauga spacebar-ul special proiectat și garantat să încânte degetul mare la fiecare apăsare (pachetul include și un Spacebar subțire pentru cei care preferă un profil diferit).

Un cablu USB-C detașabil facilitează transportul tastaturii la evenimentele de gaming, iar aranjarea lui prin intermediul celor trei canale încorporate sub tastatură permite poziționarea în locul dorit pe birou (stânga, central, dreapta). Suplimentar sistemul de reglare a înălțimii în trei trepte așează încheieturile în poziția preferată pentru tastare rapidă.

Individualizare totală – datorită capabilității hot-swap, ALUDRA oferă fiecărui gamer libertatea înlocuirii mecanice (switch-urilor) standard cu modele exotice, indiferent că este vorba de versiuni cu 3 sau 5 pini.
Și doar pentru a deschide apetitul, pachetul include 20 de switch-uri tactile personalizate HaiMu Ocean Blue, lubrifiate din fabrică, alături de uneltele necesare schimbării lor, dar și întreținerii meticuloase a tastaturii.

ALUDRA TKL

Odată cu lansarea noii tastaturi ALUDRA, modelul original ALUDRA TKL este și el integral actualizat cu specificațiile noului model, singurele diferențe între ALUDRA și ALUDRA TKL rămânând la nivelul formatului, dimensiuni complete clasice (full-size) și dimensiuni compacte TKL (TenKeyLess), ultimul fiind formatul preferat de profesioniștii din e-sport datorită ergonomiei și flexibilității superioare pentru mișcări mai ample de mouse.

Prețuri și disponibilitate

Noile tastaturi AQIRYS sunt disponibile imediat la următoarele prețuri recomandate:

  • tastatură AQIRYS Aludra – 624.90 RON
  • tastatură AQIRYS Aludra TKL – 559.90 RON.

Spread the love

Comentezi?!