Lansare Adidas Ultraboost 19

Spread the love

Adidas Running lansează noul adidas Ultraboost 19, cea mai receptivă și plină de energie versiune a modelului, până în prezent.

adidas Ultraboost, chiar dacă este o serie de adidași axați pe alergat, este un model foarte comod în general, chiar și pentru purtare casual. Întotdeauna mi-a plăcut aspectul destul de simplu, iar talpa din Boost face minuni, alături de materialul împletit din Primeknit. Întotdeauna am fost fan al modelulul Triple Black sau Combinația de Roșu cu Negru. Momentan avem imagini cu alte culori dar sigur se vor lansa mult mai multe combinații în curând.

Pentru crearea noului adidas Ultraboost 19, designerii și dezvoltatorii adidas au colaborat cu mii de alergători din întreaga lume pentru a reinventa complet pantofii pentru alergare. Împreună, au simplificat modelul iniţial adidas Ultraboost de la 17 elemente la doar 4 componente performante, construind un model mai ușor, cu un retur crescut de energie și capacitate de reacție sporită pentru o experiență care schimbă regulile alergării.

Noul model include:

  • BOOST optimizat – cu 20% mai mult BOOST în talpa intermediară pentru un retur mai mare de energie la fiecare pas
  • Acesta funcționează alături de noul sistem Torsion Spring pentru propulsie cu efort minim. Rezultatul este un pantof care oferă un retur mult mai mare de energie și se mișcă simultan cu tine
  • Pentru o adaptabilitate perfectă pe picior, Sistemul 3D al Călcâiului diminuează impactul
  • Țesătura specială dintr-o singură bucată, Primeknit 360, îmbracă piciorul şi îi oferă o susținere îmbunătățită și un confort sporit

adidas Ultraboost 19 a fost inspirat și creat pentru o nouă eră a alergării. Pentru a sărbători acest moment, adidas lansează campania „Recode Running„, care promovează modul în care alergătorii transformă sportul cu fiecare alergare.

Trailer-ul care se lansează astăzi, explorează modul în care alergătorii din întreaga lume separă și reunesc în mod creativ alergarea.

Printre primii susținători adidas Ultraboost 19, și primii care au experimentat modelul, se numără fotbaliștii Lionel Messi, Paulo Dybala şi Paul Pogba, atletul Wayde van Niekerk , actorul hollywoodian Chadwick Boseman și Kendall Jenner.

După vânzarea modelului în ediție limitată,  adidas Ultraboost 19 Laser Red, în mai puțin de șapte minute în SUA și China, noul model soseşte în magazinele adidas din întreaga lume începând cu  21 februarie.

Pentru mai multe informații accesați aici. Urmăriți conversația pe Instagram și Facebook folosind #ULTRABOOST și @adidasrunning.

 

 

 


Spread the love

Comentezi?!