HUAWEI Matepad Pro 13.2” și MateBook D 16 2024, disponibile în România

Spread the love

HUAWEI a lansat pe piața din România HUAWEI MatePad Pro 13.2”, cea mai nouă tabletă din seria MatePad, și laptopul HUAWEI MateBook D 16 2024. Cele două dispozitive se regăsesc de astăzi în oferta HUAWEI Store.

HUAWEI MatePad Pro 13.2” are un ecran flexibil OLED, este ultra-subțire și foarte ușoară și asigură un boost de productivitate. Tableta poate fi folosită atât pentru divertisment, cât și pentru activitățile de la birou, datorită HUAWEI Smart Magnetic Keyboard și HUAWEI M-Pencil (a 3-a generație) cu NearLink. De asemenea, experiențele de ascultare sunt la cel mai înalt nivel, HUAWEI Sound fiind cea mai nouă tehnologie stereo, cu algoritmi de îmbunătățire SmartBass și de reducere a zgomotului.   

HUAWEI MateBook D 16 2024 este un laptop ușor și puternic, cu ecran de 16 inchi, dotat cu procesorul de înaltă performanță 13th Gen Intel® Core i9, tehnologie Dual Shark Fin Fan și baterii de înaltă capacitate de până la 70 Wh. Adaptat perfect la sarcinile de birou sau de studiu, HUAWEI MateBook D 16 2024 este companionul ideal, compact și portabil, care nu face compromisuri în privința performanțelor.    

HUAWEI MatePad Pro 13.2”

HUAWEI MatePad Pro 13.2” setează un record în industrie prin raportul ecran-corp remarcabil de 94% și marginile ultra-subțiri de doar 3.4 mm. Tableta are un ecran generos felxibil OLED de 13.2 inchi, o grosime de numai 5.5 mm și o greutate de 580 de grame. Este realizată din fibră de sticlă ultra-rezistentă și disponibilă în România în varianta de culoare Golden Black.

HUAWEI MatePad Pro 13.2” poate fi folosită în scopuri creative, datorită HUAWEI M-Pencil (a 3-a generație). O altă premieră este introducerea tehnologiei NearLink, care asigură o conectivitate fără întreruperi. Stylusul oferă peste 10.000 de niveluri de sensibilitate a presiunii, rata de latență fiind extrem de redusă. De asemenea, are două tipuri de vârfuri: transparente pentru desen și opace pentru scris.

Tableta poate fi folosită și în activitățile de multitasking, datorită HUAWEI Smart Magnetic Keyboard, tastatură inteligentă cu touchpad ce permite trei moduri de utilizare: laptop, split și studio. HUAWEI MatePad Pro 13.2” are și capabilități Multi-Window, ceea ce înseamnă că pe ecran pot fi realizate mai multe activități simultan, precum trimiterea unui email, actualizarea paginilor de calcul sau participarea la o videoconferință.

HUAWEI MatePad Pro 13.2” este prima tabletă din industrie echipată cu o arhitectură 2S de alimentare a bateriei, un sistem performant care asigură un consum eficient de energie. Bateria se încarcă prin fir la 88W cu ajutorul tehnologiei HUAWEI SuperCharge, iar sistemul de disipare a căldurii a fost îmbunătățit cu 25% față de generațiile precedente.

Dispozitivul se ridică la cele mai înalte standarde și din punct de vedere audiovizual. Dotat cu tehnologia HUAWEI X-True Display, ecranul redă cu acuratețe culorile, are o strălucire maximă de 1.000 de niți și o rată de contrast ultra-înaltă de 1.000.000:1. Display-ul se adaptează automat la condițiile de lumină ambientală. HUAWEI MatePad Pro 13.2” este dotată cu HUAWEI SOUND, noua tehnologie stereo, cu algoritmi de îmbunătățire SmartBass și reducere a zgomotului.

HUAWEI MateBook D 16 2024

Noul HUAWEI MateBook D 16 2024 este un laptop de înaltă performanță, realizat pentru a le oferi utilizatorilor libertatea de a crea, învăța și a lucra, fără compromisuri. Design-ul său asigură confort maxim și experiențe optimizate, find disponibil în România în varianta de culoare Space Gray. HUAWEI MateBook D 16 2024 cântărește mai puțin de 1.68 kg și are o grosime de sub 17 mm, marginile înguste asigurând un raport ecran-corp de până la 90%. Noua balama la 180o îi oferă laptopului flexibilitatea de a se deschide complet.    

Performanțele sunt asigurate de procesorul 13th Gen Intel® Core i9, eficient în activități intense de multitasking, precum programarea, editarea foto sau video. Modurile Performance și Super Turbo pot fi activate pentru un boost de putere. În plus, pentru optimizarea eficienței, HUAWEI MateBook D 16 2024 este dotat și cu tehnologia Dual Shark Fin Fan, care reglează disiparea căldurii, în timpul sarcinilor solicitante.

HUAWEI MateBook D 16 2024 vine cu îmbunătățiri și la nivel de baterie, capacitatea acesteia fiind acum de până la 70 Wh – precedentele modele având o capacitate maximă de 60 Wh.

Laptopul asigură și performanțe wireless impresionante. Este primul notebook din lume care a primit Certificarea SGS 5-Star pentru Capacitatea de Semnal Wi-Fi, rezultatele din testele de viteză uplink/downlik fiind excelente. În plus, tehnologia HUAWEI Metaline poate stabili conexiuni pe distanțe mari, de până la 270 de metri.

La fel ca și alte noi produse din portofoliul companiei, HUAWEI MateBook D 16 2024 vine cu funcții inteligente, precum Super Device, o modalitate rapidă de a conecta laptopul la alte dispozitive. Utilizatorii pot iniția o conexiune prin simpla deplasare a pictogramelor. Cu Super Device, smartphone-ul HUAWEI poate fi transformat într-un sistem de stocare extern, tableta HUAWEI poate deveni un monitor secundar, iar experiențele audio pot fi extinse prin conectarea laptopului la un speaker sau o pereche de căști HUAWEI.

Pentru cei care lucrează remote au fost introduse instrumente inteligente de videoconferiță, cum ar fi fundalul AI, FollowCam și Sight Correction. Funcțiile AI Sound și AI Camera adaugă caracteristici de protecție a confidențialității și anulare a zgomotului și au rolul de a oferi întâlniri online fără elemente care să distragă atenția participanților. De asemenea, funcția AI-powered Personal Voice Enhancement îi va ajuta pe utilizatori să amplifice vocea celui care vorbește, reducând zgomotele de pe fundal.

Prețurile și oferta de lansare din România

În perioada 8 ianuarie – 18 februarie, doar pe HUAWEI Store România, tableta HUAWEI MatePad Pro 13.2” Golden Black are un preț de 4.999 lei, iar cei care o vor achiziționa vor primi un pachet care include o husă de protecție, tastatura HUAWEI Smart Magnetic Keyboard și HUAWEI M-Pencil (a 3-a generație).

În afara perioadei promoționale, tastatura HUAWEI Smart Magnetic Keyboard are un preț de 999 lei, iar HUAWEI M-Pencil de 499 lei.  

În perioada 8 ianuarie – 18 februarie, doar pe HUAWEI Store România, laptopul HUAWEI MateBook D 16 2024, în varianta cu procesor 13th Gen Intel® Core i9, 16GB + 1TB, Space Gray are un preț de 6.999 lei. Pachetul promoțional include și o pereche de căști wireless HUAWEI FreeBuds 5.

În plus, cei care își vor achiziționa tableta sau laptopul între 8-21 ianuarie vor beneficia de o reducere suplimentară de 250 de lei. Toate detaliile sunt disponibile pe HUAWEI Store.


Spread the love

Comentezi?!