Huawei a anunțat P20 și Mach 3-ul telefoanelor – P20 Pro

Spread the love

Astăzi, în cadrul evenimentului live, atât la Paris cât și pe Youtube, Huawei a lansat modelul P20 și P20 Pro.

Aceste modele par să adune cele mai bune lucruri de la concurență și să le îndese într-un telefon, în speranța că rezultatul finit este ceva care va satisface cât mai multă lume.

Personal aș fi preferat ecranul de la Samsung, nu ceva cu sprâncene, iPhone X style, dar asta este părerea mea, multi s-ar putea să nu rezoneze cu ea.

Pe lângă specificații foarte bune, cum ar fi un procesor AI cu Octa-Core Kirin 970, un ecran de rezoluție 1080 x 2244 pixeli și mărime 5.84” (P20) și 6.1″ (P20 Pro), 4 sau 6GB RAM, Storage de 128GB cu posibilitate de mărire prin card SD, USB Type-C și multe alte caracteristici pe care le aștepți de la telefoanele de top, atât P20 dar și P20 Pro vin cu o cameră frontală de 24 MP și un setup de 2 camere dorsale – 12MP + 20MP (pentru modelul P20), respectiv 3 camere dorsale – 40MP RGB + 20MP Monocrom + 8MP telephoto 3x (P20 Pro), implementate cu ajutorul Leica.

Accentul la această lansare a fost pus, pe lângă camerele implementate, pe Procesorul noilor telefoane și modurile în care Huawei folosește AI Machine-Learning pentru a îmbunătăți aproape orice aspect al telefonului.

Nu știu dacă setup-ul cu 3 camere este chiar bun, nu rămâne decât să vedem dar evident că nu pot decât să mă întreb dacă următorul model lansat de Huawei va avea 5 camere, exact cum a făcut Gilette cu lamele de ras :). Și cam care e punctul în care nu vom mai putea scoate telefonul din buzunar fără să nu punem degetul pe o cameră? Pentru că degeaba pornește instant, degeaba face poze ultra rapid, dacă primul lucru cand vrei să faci o poză rapidă este să scoti telefonul și să începi să ștergi toate lentilele pentru că, inevitabil, ai pus degetul pe una.

Specificațiile detaliate pentru ambele telefoane le găsiți aici.


Spread the love

Comentezi?!