Huawei a anunțat P20 și Mach 3-ul telefoanelor – P20 Pro

Astăzi, în cadrul evenimentului live, atât la Paris cât și pe Youtube, Huawei a lansat modelul P20 și P20 Pro.

Aceste modele par să adune cele mai bune lucruri de la concurență și să le îndese într-un telefon, în speranța că rezultatul finit este ceva care va satisface cât mai multă lume.

Personal aș fi preferat ecranul de la Samsung, nu ceva cu sprâncene, iPhone X style, dar asta este părerea mea, multi s-ar putea să nu rezoneze cu ea.

Pe lângă specificații foarte bune, cum ar fi un procesor AI cu Octa-Core Kirin 970, un ecran de rezoluție 1080 x 2244 pixeli și mărime 5.84” (P20) și 6.1″ (P20 Pro), 4 sau 6GB RAM, Storage de 128GB cu posibilitate de mărire prin card SD, USB Type-C și multe alte caracteristici pe care le aștepți de la telefoanele de top, atât P20 dar și P20 Pro vin cu o cameră frontală de 24 MP și un setup de 2 camere dorsale – 12MP + 20MP (pentru modelul P20), respectiv 3 camere dorsale – 40MP RGB + 20MP Monocrom + 8MP telephoto 3x (P20 Pro), implementate cu ajutorul Leica.

Accentul la această lansare a fost pus, pe lângă camerele implementate, pe Procesorul noilor telefoane și modurile în care Huawei folosește AI Machine-Learning pentru a îmbunătăți aproape orice aspect al telefonului.

Nu știu dacă setup-ul cu 3 camere este chiar bun, nu rămâne decât să vedem dar evident că nu pot decât să mă întreb dacă următorul model lansat de Huawei va avea 5 camere, exact cum a făcut Gilette cu lamele de ras :). Și cam care e punctul în care nu vom mai putea scoate telefonul din buzunar fără să nu punem degetul pe o cameră? Pentru că degeaba pornește instant, degeaba face poze ultra rapid, dacă primul lucru cand vrei să faci o poză rapidă este să scoti telefonul și să începi să ștergi toate lentilele pentru că, inevitabil, ai pus degetul pe una.

Specificațiile detaliate pentru ambele telefoane le găsiți aici.

Comentezi?!