GIGABYTE lansează noua carcasă de gaming – AORUS C400 GLASS

Spread the love

GIGABYTE a anunțat astăzi carcasa de gaming mid-tower AORUS C400 GLASS, care a fost onorată cu premiul Red Dot Design Award 2024. AORUS C400 GLASS dispune de un design de răcire cu flux de aer vertical, asigurând stabilitate optimă și eficiență sporită a disipării căldurii în interiorul carcasei. Dimensiunea sa compactă de aproximativ 40 de litri oferă o compatibilitate excepțională, asigurând că performanța nu este limitată de dimensiuni. Designul Tool-less adaugă conveniență pentru gameri la asamblare, îmbunătățind procesul de construire printr-un design mai prietenos și eficient. În plus, carcasa suportă efecte de iluminare RGB FUSION, permițând gamerilor să personalizeze cu ușurință stilul echipamentului lor.

Design de flux de aer vertical optimizat

Designul fluxului de aer al carcasei este unul dintre factorii care afectează performanța termică internă. Inspirat de efectul de stivă, AORUS C400 GLASS îmbunătățește viteza de convecție a aerului, permițând aerului să circule rapid vertical în interiorul carcasei. Aceasta realizează o disipare a căldurii mai eficientă, reducând efectiv temperaturile interne. Panourile de jos, de sus și din față au toate un design cu ventilație pe suprafață mare, minimizând obstrucțiile fluxului de aer și facilitând un volum mare de admisie și evacuare a aerului. În plus, carcasa vine cu patru ventilatoare ARGB și PWM de 120 mm preinstalate, poziționate la baza și în spatele carcasei, oferind căi excelente de flux de aer. Această configurare atinge o disipare a căldurii de înaltă eficiență, asigurând o ventilație optimă și o performanță stabilă a sistemului computerului.

Dimensiunea compactă de 40L oferă compatibilitate

Cu o dimensiune compactă de aproape 40 de litri, AORUS C400 GLASS este o opțiune atractivă pentru cei cu spațiu limitat sau o preferință pentru un sistem compact. Carcasa poate găzdui plăci de bază ATX, plăci grafice de înaltă performanță și surse de alimentare de mare putere. Pentru răcire, suportă până la șapte ventilatoare pentru a asigura performanță excelentă și poate găzdui până la un radiator de 360 mm atât în partea de sus, cât și în partea de jos, precum și un radiator de 120 mm în partea din spate. În ceea ce privește suportul pentru unități, carcasa oferă până la trei SSD-uri de 2.5″ sau până la cinci HDD-uri de 3.5″, având un design de instalare complet modular care permite asamblarea ușoară de către gameri. În plus, AORUS C400 GLASS suportă instalarea GPU-ului atât vertical, cât și orizontal, oferind gamerilor flexibilitatea de a alege cel mai bun unghi de vizualizare pentru placa grafică.

Instalare ușoară, eficiență crescută

Toate panourile au un design tool-less, permițând utilizatorilor să le detașeze cu ușurință doar cu o mână, eliminând nevoia de unelte. Aceasta simplifică procesul de asamblare, sporind conveniența și flexibilitatea. Panoul superior are, de asemenea, un suport detașabil pentru instalarea ușoară a ventilatoarelor sau radiatoarelor superioare. Utilizatorii pot asambla suportul cu ventilatoare sau radiatoare în avans, apoi să reinstaleze întreaga asamblare în panoul superior fără efort, economisind timp și efort. În plus, carcasa este echipată cu filtre de praf pe partea frontală, superioară și inferioară, care împiedică acumularea de praf pe termen lung și oferă performanță optimă de răcire. Filtrele de praf magnetice pe panoul frontal și superior, împreună cu designul detașabil pe partea inferioară, fac curățarea convenabilă și rapidă. În plus, controlerul integrat ARGB și PWM oferă cinci conectori ARGB de 5V 3pin și cinci conectori PWM, permițând utilizatorilor să conecteze benzi RGB suplimentare și ventilatoare de răcire. Construiește computerul de gaming al visurilor tale!

RGB FUSION

Cu designul său de iluminare RGB pe panoul frontal, carcasa menține un stil subtil, fără exagerare. Sub panoul frontal, ghidurile de lumină pot străluci pe birou, sporind atmosfera și estetica de gaming. Ventilatoarele ARGB preinstalate permit utilizatorilor să le asocieze cu alte dispozitive RGB AORUS, iar cu software-ul de iluminare GIGABYTE CONTROL CENTER, utilizatorii pot personaliza cu ușurință efectele RGB preferate. Întreaga carcasă nu numai că prezintă configurarea interioară prin panoul lateral din sticlă temperată, dar oferă și o platformă perfectă pentru a expune toate echipamentele de gaming, imersând utilizatorii într-o experiență de gaming de înaltă calitate.

Pentru mai multe detalii despre carcasa de gaming AORUS C400 GLASS, te rugăm să vizitezi pagina produsului


Spread the love

Comentezi?!