Farming Simulator 22 anunțat pentru sfărșitul anului 2021

Spread the love

Cultivat cu atenție pentru a fi mai mare și mai bun

Farming Simulator 22 va fi lansat pentru PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și Mac în Q4 2021. Acest joc nu este doar dezvoltat de GIANTS Software, ci și publicat de compania elvețiană care pune astfel accent pe calitatea produsului datorită independenței câștigate.

Seria face astfel încă o dată un mare pas înainte. Cu noi funcții și îmbunătățiri, Farming Simulator 22 va permite fiecărui fermier să-și dezvolte ferma într-un mod cât mai creativ – independent de vârsta și profesia fiecăruia. De unul singur sau în mod multiplayer cooperativ pentru 8 jucători pe console și 16 jucători pe PC și Mac.

Culturi noi, hărți noi, utilaje noi și companii noi sunt doar câteva dintre noutățile pe care jucătorii le așteaptă. Mai mult de atât, acum ninge, așa ca jucătorii ar face bine să se pregătească pentru schimbările de sezon. Iar aceasta nu este tot ce avem pentru voi deoarece vom anunța și alte noutăți în curând.

Agricultura de iarnă sau cum am împins limitele agriculturii simulate!

Farming Simulator 22 este un joc mult mai complex mulțumită noilor îmbunătățiri, astfel încât libertatea de acțiune a jucătorilor este împinsă la cele mai înalte cote din toată istoria seriei. Două hărți noi plus harta alpină actualizată Erlengrat vor evidenția mai multe tipuri de operațiuni necesare datorită alternanței sezoniere.

Cu peste 400 de utilaje și unelte din partea a peste 100 de companii specializate, inclusiv categorii noi de utilaje, jucătorii se pot aștepta la un nivel superior și pe cât posibil de realist al simulării. Chiar și pentru jucătorii noi va fi extrem de simplu să înceapă o carieră de fermier și să se familiarizeze cu toate operațiunile agricole tipice.

Am creat lumi agricole mult mai vaste și captivante

Bazat pe GIANTS Engine 9, Farming Simulator 22 vine la pachet cu o serie de îmbunătățiri tehnologice precum comportament AI realist și lumi mult mai detaliate. Datorită acestor lumi, jucătorii vor fi și mai captivați de viața de la țară. De exemplu, sunetele motoarelor de tractor sunt acum mult mai realiste datorită implementării acustice a selecției vitezei, dar și a reverberațiilor graduale.

O mai bună performanță pe toate platformele: Cu suport pentru DirectX 12 pentru Windows, streaming de texturi, optimizare multi-threading, anti-aliasing temporal și determinarea obiectelor și suprafețelor ascunse camerei, precum și multe alte optimizări, cel mai nou joc al seriei Farming Simulator va primi un spor de performanță pe toate platformele – ceea ce va conduce la realizarea de mod-uri complexe pentru ca jucătorii să se bucure de și mai mult conținut.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați website-ul oficial Farming Simulator. Farming Simulator 22 va fi disponibil în România prin intermediul partenerilor retail Netzah Game cu prețuri recomandate începând de la 199.90 RON pentru versiunea PC și 249.90 RON pentru console. De asemenea, toate versiunile comercializate în România includ și localizare în limba română pe cutia produsului și în joc. Mai multe detalii legate de data de lansare, data de începere a precomenzilor precum și multe alte noutăți în legatură cu Farming Simulator 22 vor fi anunțate ulterior.


Spread the love

Comentezi?!