ENDORFY – un nou brand european pe scena tehnologică.

Spread the love

Cooling, deținătorul SPC Gear și SilentiumPC, prezintă noul său brand global: ENDORFY. Noul brand este rezultatul expansiunii internaționale a companiei și a extinderii publicului țintă. ENDORFY merge dincolo de sectorul jocurilor, dorind să ajungă cu produsele sale la toți fanii tehnologiei moderne.

Vezi video ENDORFY aici:

Crearea brandului ENDORFY este un răspuns la natura dinamică și schimbătoare a pieței tehnologice. Este, de asemenea, o investiție pe termen lung pentru a asigura calea companiei către o creștere pe piața globală. Cooling a creat un brand unic și puternic, ce urmează tendințele moderne de comunicare, răspunzând cerințelor consumatorilor globali și impunându-se pe întreaga piață tehnologică.

Formarea brandului este, de asemenea, rezultatul unui public țintă extins. ENDORFY oferă produsele sale tuturor tipurilor de utilizatori de tehnologie. Comunicarea lor se extinde mult dincolo de industria gamingului.

ENDORFY este un brand pentru toți cei care doresc să se distreze folosind tehnologia. Această relație strânsă, aproape colegială, dintre companie și publicul său se află în centrul creației ENDORFY și a întregii viziuni din spatele noului brand dezvoltat de Cooling.

De asemenea, brandul s-a asigurat că și comunicarea vizuală iese în evidență. Imaginea ENDORFY se bazează pe o paletă de culori unică. Aceasta nu este folosită de nicio entitate cunoscută în industrie. Cele două culori principale sunt galbenul și albastrul și sunt susținute de negru, alb și diverse nuanțe de gri.

Produse cheie disponibile începând cu octombrie 2022:

–           Sistemul de răcire Navis F280 asigură o funcționare silențioasă, fără zgomot de ventilator 

–           Microfoanele Solum Studio & Solum Broadcast sunt o soluție care oferă un sunet clar și un confort maxim în timpul orelor lungi de înregistrare

–           Wireless Thock Compact Keyboard Series: tastaturi fară cabluri încurcate, care permite o mai multă concentrare asupra sarcinilor

–           Moușii GEM și GEM Plus în culoarea „Onyx White” oferă precizie incredibilă și un design original cu o schemă de culori unică


Spread the love

Comentezi?!