Dragon’s Dogma 2 se lansează astăzi pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC

Spread the love

Astăzi, Capcom a lansat mult-așteptatul action-RPG Dragon’s Dogma 2 pe PlayStation5 (PS5), Xbox Series X|S și PC prin Steam. Această continuare a clasicului Dragon’s Dogma din 2012 prezintă o lume fantastică bogat detaliată și profund explorabilă, construită cu ajutorul RE ENGINE de la Capcom, în care alegerile individuale și creativitatea permit jucătorilor să își modeleze propria experiență.

În plus față de versiunea standard a Dragon’s Dogma 2, o ediție Deluxe care conține „New Journey Pack” include elemente din joc pentru a-ți ajuta Arisen-ii în călătoria lor, cum ar fi un Wakestone, cristale Rift, o colecție de muzică și sunet Dragon’s Dogma, acces la un kit de camping personalizat și multe altele care vor fi disponibile ulterior.

Dragon’s Dogma 2 este un RPG de acțiune bazat pe narațiune, care plasează jucătorii într-o lume fantastică captivantă în rolul lui Arisen, un campion a cărui inimă a fost furată de Dragon. Vei conduce un grup de până la trei însoțitori AI cunoscuți sub numele de Pawns, inclusiv Pawnul tău principal personalizat și până la doi Pawns suplimentari care pot fi recrutați offline sau de la alți jucători în timp ce sunt online. În timp ce decorul secvenței reflectă dealurile luxuriante ale clasicului Dragon’s Dogma™ și ale expansiunii sale Dark Arisen , această aventură originală are loc într-o lume paralelă care conține două națiuni cu abordări distincte față de amenințarea Dragonului. Regina regentă Disa a instalat un fals Arisen pentru a menține controlul asupra regatului Vermund pentru fiul ei. Între timp, națiunea beastren din Battahl îi consideră pe pionii din alte lumi ca fiind o sursă de nenorocire și au apelat la venerarea Flăcării Lambent și a marii lor preotese Nadinia pentru a îndepărta calamitățile.

Dragon’ s Dogma 2 exploatează puterea RE ENGINE pentru a crea o hartă a lumii de aproximativ patru ori mai mare decât cea a lumii originale din Dragon’s Dogma și este dens populată cu inamici, evenimente și locații redate cu cea mai recentă tehnologie grafică. Mediul înconjurător este completat de o fizică imersivă și de o inteligență artificială a personajelor care aduce la viață pionii, monștrii și NPC-urile. Pionii ghidează în mod organic jucătorii către noi locații, cooperează în mod dinamic în timpul luptelor și chiar reacționează la momente speciale, cum ar fi sărbătorirea victoriilor strânse cu un „High Five”. Monștrii noi și vechi încurajează jucătorii să elaboreze numeroase strategii pentru a reuși în luptă sau chiar să o evite cu totul. NPC-urile, cum ar fi Ulrika, care mânuiește arcul și care are o legătură profundă cu Arisen, Nadinia, marea preoteasă a beastrenilor, sau o varietate de alte personaje unice vor forma relații complicate cu Arisen care pregătesc terenul pentru momente nuanțate ale poveștii. Modelează-ți propria aventură prin intermediul relațiilor pe care le formezi cu cele peste 1000 de NPC-uri care locuiesc în această lume.

Înainte de a porni în fiecare misiune a călătoriei tale, este esențial să-ți organizezi echipa: înțelege punctele forte și punctele slabe ale fiecărui membru; decide care va fi strategia ta; și selectează tactic vocațiile pentru Arisen, pionul principal și pionii angajați. Alegerea îți aparține: poți să formezi un partid echilibrat, răspândit în mai multe vocații, un partid pur ofensiv de puteri magice, un echipaj robust de războinici cu două mâini sau orice altceva între acestea. Când jucătorii își încep călătoria în Dragon’s Dogma 2, vor putea alege stilul de joc dorit dintre cele patru Vocații disponibile inițial: Fighter, Archer, Thief și Mage. Jucătorii pot schimba oricând vocația Arisen-ului și a pionului lor principal vizitând breslele de vocații din întreaga lume și pot debloca noi vocații, cum ar fi Mystic Spearhand, Trickster și Warfarer, pe măsură ce avansează în joc, găsind și formând legături cu maeștrii fiecărei vocații. Jucătorii interesați să aibă un avans în proiectarea Arisen-ului și a pionului lor principal pot descărca instrumentul „Character Creator & Storage”, disponibil gratuit pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și Steam. Acest instrument le permite jucătorilor să creeze cinci modele pentru Arisen și Main Pawn-ul lor, care vor fi transferate instantaneu în jocul complet.


Spread the love

Comentezi?!