Creative lansează Sound BlasterX H6

Spread the love

Creative Technology Ltd. anunță astăzi lansarea căștilor de gaming Sound BlasterX H6, căști de gaming pe PC, Xbox, PS4 și Nintendo Switch. Acestea oferă un design cu totul nou, precum și o serie de caracteristici avansate ce promit o performanță îmbunătățită. Astfel, în procesul de construcţie s-au folosit difuzoare Neodymium de 50mm reglate profesional, bureți realizați din spumă cu memorie, microfon detașabil ClearComms cu tehnologie de reducere a zgomotului de fond și iluminare RGB.

Sound BlasterX H6 oferă o experiență audio completă, cu o serie de profile EQ personalizate pentru jocuri, filme și muzică. Nu lipseşte de aici nici software-ul Sound Blaster Connect, prin intermediul căruia utilizatorul de PC poate să-și personalizeze şi să-şi îmbunătăţească experiența audio. Importanța comunicării în timpul jocului este scoasă în evidență prin adăugarea noului microfon ClearComms.

Aceste caracteristici funcționează la fel împreună cu difuzoarele Neodymium de 50mm, indiferent de conexiunea folosită, pe USB sau analogică.

Fiind concepută să ofere atât durabilitate, cât şi confort, Sound BlasterX H6 este echipată cu o forță optimă de prindere (pe cap) mai mica de 600 grame, oferind un balans perfect între confort și o cât mai bună anulare a zgomotului exterior. Din acest motiv, căștile sunt dotate cu bureți interschimbabili, realizați din spumă cu memorie.

Pentru că lungimea cablului are şi el un impact asupra mobilităţii şi a confortului în utilizare, Sound BlasterX H6 include în pachet un cablu USB audio de 2 metri, oferind astfel cea mai bună experiență de utilizare la un preț competitiv.

Sound BlasterX H6 prezintă iluminăre RGB ce poate fi modificată integral. Prin intermediul softului Sound Blaster Connect, utilizatorii pot programa până la 16 milioane de culori cu afişări diferite pentru fiecare cască. Același software permite personalizarea experienței audio, oferind opţiunea aplicării unor îmbunătăţiri precum Surround, Crystalizer sau Bass. Mai mult, cu funcția Ambient Monitoring, poţi alege să te concentrezi pe joc sau să verifici ce se mai aude în jurul tău, totul prin apăsarea unui singur buton.

Caracteristici

Difuzoare Neodymium de 50mm reglate profesional

  • Funcție de monitorizare a mediului înconjurător (Ambient Monitoring)
  • Bureți interschimbabili realizați din spumă cu memorie
  • Microfon ClearComms detașabil, echipat cu funcţie de anulare a zgomotului de fundal
  • Butoane pentru volum, microfon și controale multi-funcţion pe cască
  • Iluminare RGB cu 16 milioane de culori
  • Compatibilitate cu PC, PS4 și Nintendo Switch (USB Audio)
  • Intrare analogică pentru Xbox One și alte dispozitive cu line-out 3.5mm

Știți deja aversiunea mea față de căștile de gaming, dar sunt oricand pregătit să fiu surprins de o pereche și abia aștept să testez orice model pe care pot pune mâna, tocmai pentru a putea avea o părere cât mai corectă despre acest subiect. Sper să am ocazia să vă povestesc despre aceste căști și după lansarea lor.

Preț și disponibilitate

Sound BlasterX H6 vor fi disponibile pe eMag.ro la un preț de 399 lei.

Pentru mai multe informații despre Sound BlasterX H6, vizitează https://en.creative.com/p/gaming-headsets/sound-blasterx-h6


Spread the love

Comentezi?!