Capcom Highlights Day 2 – Noi informații

Spread the love


Capcom a dezvăluit noi detalii despre o câteva titluri în prezentarea video a Zilei 2 a Capcom Highlights. Emisiunea a dezvăluit prima privire asupra lui Akuma înaintea sosirii sale extrem de anticipată în Street Fighter 6; a urmărit când se întorc Monster Hunter Stories și Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin pe noi platforme; și a prezentat o previziune cu dinozauri pentru Exoprimal, evidențiind noi moduri, variante jucabile de Exosuit și o colaborare cu seria Mega Man.

Prezentarea completă Capcom Highlights este disponibilă pentru vizionare pe canalul oficial de YouTube al Capcom. De asemenea, materialele individuale și trailerele pentru fiecare joc sunt disponibile și pe Centrul de Presă Capcom.

Așteptarea este aproape gata… Akuma lovește străzile în primăvara anului 2024

Akuma demonic se alătură listei de personaje a Street Fighter 6 și completează lista de caractere a jocului de lupte premiat din primul an când va lovi străzile începând din primăvara anului 2024! Jucătorii îl pot înfrunta pe Akuma în toate cele trei moduri de joc, inclusiv Luptă pe Teren, Turul Mondial și Hub-ul de Luptă. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mult mai multe despre Akuma în curând. Și stai conectat mai târziu în acest an pentru anunțuri captivante despre conținutul Anului 2 și potențial chiar și unele evenimente distractive care vin la Hub-ul de Luptă!

Nu uitați să verificați și Pasul de Luptă cu tematică Mega Man din acest lună în Street Fighter 6 Battle Hub. Există o mulțime de conținut și recompense legate de robotul preferat al tuturor de explorat, inclusiv evenimentul Street Voter din această lună, unde jucătorii pot vota pentru jocul lor preferat Mega Man.

În cele din urmă, s-a anunțat că la Capcom Cup XI, concluzia epică a sezonului Capcom Pro Tour (CPT) din acest an, va acorda din nou un premiu mare de 1 milion de dolari câștigătorului Grand Finals! Mult noroc tuturor competitorilor din întreaga lume care sunt gata să-și testeze abilitățile pe tot parcursul sezonului CPT 2024. Street Fighter League (SFL): Pro-JP 2024 îi întâmpină și pe cei trei noi echipe – Crazy Raccoon, FUKUSHIMA IBUSHIGIN și Yogibo REJECT – făcându-l cel mai plin de evenimente sezon până acum, cu 12 echipe care se luptă pentru titlu. Sezonul SFL JP 2024 începe în iulie!

Street Fighter 6 este disponibil acum pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S și PC prin Steam.

Monster Hunter Stories și Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin „zboară” pe noi platforme în această vară

Fii pregătit pentru întoarcerea Monsties, deoarece Monster Hunter Stories și Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin își vor deschide aripile pe noi platforme în această vară! Primul joc din serie va aduce acțiunea sa RPG pe bază de ture pe Nintendo Switch, PlayStation 4 și PC prin Steam pe 14 iunie 2024. Sequel-ul, care este disponibil în prezent pentru Nintendo Switch și PC, va sosi și el în aceeași zi pentru PlayStation 4.

Călăreții pot să se aștepte la o vară epică plină de aventură cu Monster Hunter Stories și noile sale caracteristici, inclusiv dublajul japonez și englezesc complet, șapte noi limbi pentru subtitrare, un nou mod de muzeu care cuprinde peste 200 de piese de artă concept, muzică de fundal și schițe ale dezvoltatorilor, și actualizări ale titlului care erau disponibile anterior doar în Japonia. Experimentați călărirea Monsties în detalii uimitoare pe ecrane mai mari, îmbunătățite cu modelare rafinată, texturi și iluminare în înaltă definiție.

Călăreții pot, de asemenea, să participe la o nouă expediție cu Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, cel de-al doilea joc palpitant din seria RPG pe bază de ture. Situat în lumea expansivă și dinamică a Monster Hunter, jucătorii urmează pașii bunicului lor Red, un Rider legendar, și călăresc Monsties cu Ena, o fată Wyveriană care a fost încredințată cu un ou cu potențialul de a ecloza într-un Rathalos. Acest monstru legendar deține o putere imensă capabilă să provoace haos dacă abilitățile sale distructive sunt eliberate. Depinde de jucători să testeze legăturile de prietenie cu Monsties și să descopere adevărurile ascunse din spatele legendelor antice.

Precomenzile pentru ambele titluri vor fi disponibile în curând, cu bonusuri speciale incluzând costumele Navirou King și Queen pentru Monster Hunter Stories, precum și costumul Ena’s Kamura Maiden pentru Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin.

Exoprimal lansează noi moduri, o colaborare cu Mega Man și multe altele în aprilie

Actualizarea titlului Exoprimal 4 se pregătește pentru integrarea dimensională pe 17 aprilie 2024. Cea mai recentă expansiune de conținut gratuit a jocului de acțiune cu dinozauri aduce două moduri noi de joc și șase variante suplimentare de Exosuit pentru a fi folosite în jocurile de război. Sezonul care vine va include și o colaborare cu seria Mega Man, care va lansa o nouă bătălie de șef și cosmetice tematice Blue Bomber.

Modelele proaspete care debutează în Actualizarea Titlului 4 includ:

  • „Time Loop Rebellion” – În acest mod de provocare co-op, 10 jucători se confruntă cu ultimul boss al jocului, Behemoth, într-o formă și mai puternică. Prin realizarea anumitor fapte în acest mod de dificultate ridicată, Exofighterii pot obține recompense, inclusiv skinuri Exosuit „clasa întâi” aurii pentru a-și arăta stăpânirea luptei.
  • „Custom Match” – Jucătorii pot crea propriile lor lobby-uri în acest mod și pot selecta exact harta și tipul de misiune pe care doresc să-l joace. Aceste camere personalizate pot fi, de asemenea, partajate cu jucătorii de pe diferite platforme, astfel încât prietenii să poată progresa împreună în poveste în modul Dino Survival și să se alăture pentru a lupta împotriva lui Savage Gauntlet și Time Loop Rebellion. Jocul Personalizat oferă și o nouă setare numită „Quick Brawl”, care permite Exofighterilor să aleagă și să sară direct în misiunile lor finale preferate – inclusiv cele care sunt mai concentrate pe PvP.

Actualizarea Titlului 4 pentru Exoprimal introduce, de asemenea, șase noi modele strălucitoare de Exosuits Beta, sporind lista jucătorilor controlabili la un total de 30, plus mai multe module și un rig pentru mortar pentru o personalizare suplimentară.

  • Zephyr Beta: Boost Claws
  • Vigilant Beta: Bowhunter
  • Krieger Beta: Blitz Cannon
  • Murasame Beta: Windcaller
  • Witchdoctor Beta: Plasma Shot
  • Nimbus Beta: Wild Bomb

Exoprimal este disponibil acum pentru Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, PlayStation 5, PlayStation 4 și PC prin Steam. Este de asemenea disponibil cu Xbox Game Pass pentru consolă, PC și Cloud.


Spread the love

Comentezi?!