Campania Te echipăm gratuit de la PC Garage

Spread the love

PC Garage anunță campania “Te echipăm gratuit”. Astfel, în perioada 25 aprilie – 9 mai, clienții care vor cumpăra orice procesor împreună cu orice placă de bază si orice placă video cu o valoare cumulată de minim 2200 lei vor primi la alegere un SSD Kingston NV2 M.2 sau o carcasă Aerocool Aero One Frost Black RGB.  Campania este valabilă în limita stocului și nu poate fi aplicată produselor din gama Business sau Desigilate.

SSD-ul Kingston NV2 este un model în format M.2 2280 cu o capacitate de 1TB și interfață PCI Express 4.0 x4, iar vitezele promise sunt de până la 3500MB/s pentru citire și până la 2100MB/s la scriere. Este un model de generație nouă excelent pentru sistemele moderne, inclusiv pentru sistemele de gaming.

Carcasa  Aerocool Aero One Frost Black este alegerea ideală pentru cei care vor un sistem modern și agresiv. În format middle-tower, carcasa permite instalarea unor componente puternice, asigurând un airflow generos și spațiu necesar pentru wire management. Panoul lateral din sticlă securizată permite vizualizarea componentelor, iar iluminarea RGB este vizibilă mai bine în întregul sistem.

Aceasta vine cu patru ventilatoare incluse de 120mm, trei în față și unul în spate. Dispune de conectori precum 2x USB 3.0 si 2x jack de 3.5mm și opțional se pot monta încă patru ventilatoare de 120mm, două în tavan și două în podea.

Pentru a obține un raport preț-performanță cât mai bun, PC Garage are și câteva recomandări pentru clienții care vor să beneficieze de ofertă. Iată câteva idei de combinații de procesor + placă de bază + placă video: 

Afla mai multe detalii din regulamentul campaniei

Iti dau reducere 1% la PC Garage
Spread the love

Comentezi?!