Black Friday pe PlayStation Store si parteneri.

Spread the love

Black Friday începe astăzi pe PlayStation Store și aduce o serie de oferte la jocuri populare, abonamentul anual PlayStation Plus și conținut suplimentar. De asemenea, până pe 29 noiembrie, jucătorii pot regăsi reduceri speciale la partenerii din retail la jocuri exclusive și PlayStation Plus.

În promoție sunt incluse atât titluri pentru consola PlayStation 4, cât și jocuri compatibile cu PlayStation 5, astfel încât pasionații de gaming să-și poată îmbogăți colecția cu cele mai noi și mai îndrăgite jocuri.

Pe PlayStation Store, echipa te așteaptă pe teren pentru a alerga împreună spre victorie, în FIFA 22, iar pericolele lumii post-apocaliptice pândesc la fiecare pas, în Back 4 Blood. Învață cum să devii luptător de gherilă folosind arme nemaivăzute, în Far Cry 6 și salvează Universul în Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Mai mult, în promoția de Black Friday sunt incluse și unele dintre cele mai iubite titluri exclusive PlayStation – de la Marvel’s Spider-Man, la Ghost of Tsushima sau Ratchet & Clank. Iar acestea sunt doar câteva dintre jocurile spectaculoase incluse în promoția de Black Friday anul acesta.

Pe PlayStation Store, abonamentul PS Plus pentru 12 luni este redus cu 33%. Jocuri lunare gratuite, multiplayer online, reduceri exclusive pe PlayStation Store și stocare în cloud de 100 de GB sunt doar câteva din beneficiile incluse în abonamentul PlayStation Plus.

Pentru lista completă a jocurilor incluse în promoția de Black Friday poți accesa PlayStation Blog, PlayStation Store, Altex, Media Galaxy, eMAG, Flanco, Orange și Sony Center.


Spread the love

Comentezi?!