BenQ și Pantone extind parteneriatul

Spread the love

BenQ oferă un abonament gratuit pe un an la Pantone Connect pentru noii utilizatori de monitoare profesionale

BenQ a anunțat extinderea parteneriatului său pe termen lung cu Pantone. Această colaborare va oferi noilor utilizatori de monitoare profesionale din seria DesignVue PD și PhotoVue SW un abonament premium gratuit pentru un an la platforma digitală Pantone Connect. Pantone Connect asigură consecvența și acuratețea culorilor pentru advertising, modă și design de produs, oferind acces exclusiv și complet la peste 15.000 de culori Pantone. Aceasta include funcții care permit designerilor și altor creatori de conținut digital să partajeze palete și să colaboreze cu echipa lor, cu clienții și nu numai.

Parteneriatul dintre BenQ și Pantone a început în anul 2015, când BenQ a fost primul brand de monitoare profesionale din lume care a primit o certificare Pantone Validated – un simbol de încredere al fidelității culorilor pentru consumatorii care cumpără ecrane și imprimante. De atunci, BenQ a produs mai multe monitoare Pantone Validated decât orice alt producător din lume. În plus, BenQ a devenit primul producător de monitoare din lume care a obținut Pantone SkinTone Validated, care redă cu acuratețe 110 tonuri de piele.

BenQ și Pantone sunt de acord că,„Culoarea contează”, echipând profesioniștii din domeniul creativ cu un abonament gratuit de un an la Pantone Connect.

Pe lângă faptul că pot fi partajate în cadrul structurilor de echipă, Pantone Connect permite salvarea și stocarea sigură a culorilor în cloud, accesarea acestora de oriunde și utilizarea lor în toate programele de design Adobe.

Abonamentul gratuit de un an la Pantone Connect Premium (în valoare de
89,99 euro)
este disponibil pentru noii cumpărători ai anumitor monitoare profesionale BenQ și va fi disponibil până la 30 septembrie 2023 sau până la epuizarea stocului de coduri. Pentru fotografi, acuratețea şi consistența culorilor a seriei BenQ PhotoVue SW atinge un nou nivel cu Pantone Connect. Pentru designeri, seria BenQ DesignVue PD include conector Thunderbolt, ceea ce le face ideale ca monitoare externe pentru dispozitivele Mac.

Pentru a afla mai multe despre monitoarele BenQ și pentru a primi abonamentul gratuit Pantone Connect Premium, vă rugăm să vizitați: https://www.benq.eu/en-eu/campaign/pantone-connect-redeem

Modele eligibile: PD2500Q, PD2506Q, PD2700Q, PD2700U, PD2705Q, PD2705U, PD2705UA, PD2725U, PD3200Q, PD3200U, PD3205U, PD3205UA, PD3220U, PD3420Q, SW271C, SW240, SW270C, SW321C

Pentru mai multe informații:

BenQ AQCOLOR Facebook: https://www.facebook.com/AQCOLORbyBenQ/

BenQ AQCOLOR Instagram: https://www.instagram.com/aqcolor_by_benq/

Site-ul oficial Pantone Connect: https://www.pantone.com/pantone-connect


Spread the love

Comentezi?!