AQIRYS prezintă căștile de gaming cu ANC Alnair

Spread the love

AQIRYS prezintă cu mândrie căștile de gaming Alnair. Disponibile în nuanțe clasice de negru și alb, Alnair își împrumută numele de la o stea cunoscută pentru strălucirea sa, sugerând calitatea constantă și claritatea sunetului pe care aceste căști promit să le aducă în fiecare sesiune de jocuri.

Descoperă ALNAIR:

Gaming concentrat cu anularea activă a zgomotului:

Căștile Alnair sunt proiectate pentru a fi un tovarăș constant al gamerilor. Cu tehnologia de Anulare Activă a Zgomotului Hibrid, acestea oferă o experiență audio fără distrageri, permițând jucătorilor să se concentreze pe jocurile lor. Funcția ANC este la o simplă apăsare de buton, oferind flexibilitatea de a se angaja complet în joc sau de a rămâne conectat la mediul înconjurător.

Proiectate pentru fiecare gamer:

AQIRYS oferă căștile Alnair cu trei opțiuni de conectivitate – wireless 2.4 GHz, Bluetooth și un cablu de 3.5 mm. Receptorul wireless, inclus în cutie, are un conector USB de tip C încorporat, permițând utilizatorilor să conecteze căștile la dispozitive mobile și în modul 2.4 GHz. Această funcționalitate versatilă ne asigură că, indiferent de dispozitivul ales (PC, MAC, console sau dispozitiv mobil), Alnair se contectează ușor și îmbunătățește experiența ta de gaming.

Microfon Certificat TeamSpeak:

Căștile Alnair includ un microfon certificat de TeamSpeak, care te asigură că vocea ta este auzită clar în timpul jocurilor, fără nicio interferență. Acest microfon este detașabil, permițându-ți să transformi căștile de gaming într-un accesoriu de zi cu zi. Când ești pe drum și trebuie să preiei apeluri, căștile Alnair te susțin cu un microfon discret integrat, asigurând o comunicare clară oriunde te-ai afla.

Confort pentru sesiuni lungi:

Înțelegând rolul crucial al confortului pentru sesiuni lungi de gaming, căștile Alnair sunt proiectate cu pernuțe moi din eco-piele, infuzate cu spumă cu memorie și o bandă de cap flexibilă din material textil pentru o potrivire perfectă. Controalele intuitive pe ureche permit o operare ușoară, în timp ce bateria durabilă de 800 mAh garantează până la 50 de ore de sesiuni de joc neîntrerupte.

O notă personală cu iluminare RGB:

Căștile Alnair nu impresionează doar prin calitatea sunetului; designul lor atrage, de asemenea, atenția. Echipate cu iluminare RGB subtilă și urechi de pisică detașabile, ele adaugă un plus de personalitate configurației tale de gaming. Alege eleganța simplă a negrului sau puritatea albului, în funcție de preferințele tale de stil.

Comunică oriunde:

Alnair este echipat cu un difuzor de 40 mm în fiecare cupă pentru un sunet clar și puternic. Setul include trei microfoane: unul detașabil pentru gaming, unul integrat pentru călătorii și unul pe cablul audio, oferindu-ți versatilitate în comunicare, indiferent de situație.

Preț și Disponibilitate

Căștile de Gaming AQIRYS Alnair sunt acum disponibile la următoarele prețuri recomandate:

  • Casti wireless AQIRYS Alnair – 539,90 RON (TVA inclus)
  • Casti wireless AQIRYS Alnair White – 539,90 RON (TVA inclus)

Spread the love

Comentezi?!