AQIRYS lansează două carcase noi – Sargas și Naos Pro

Spread the love

AQIRYS anunță extinderea portofoliului de carcase high-end cu două noi modele midi tower, SARGAS și NAOS PRO.

Modelele anunțate astăzi, compatibile cu plăci de bază ATX, oferă caracteristici elegante și o experiență placută atât la construirea cât și în utilizarea unui PC de gaming de ultimă generație.

Descoperă SARGAS și NAOS PRO

Purtând numele a două stele impresionante, noile SARGAS și NAOS PRO folosesc panouri frontale metalice cu design minimalist, tip mesh, pentru un flux de aer proaspăt cât mai consistent, precum și panouri laterale din sticlă securizată cu tentă gri deschis pentru a dezvălui interiorul PC-ului într-un mod enigmatic și fără restricții.

Ambele modele vin însoțite de patru ventilatoare de 120 mm prevăzute cu conectori dedicați ARGB cu 3 pini și PWM cu 4 pini pentru iluminare ARGB și viteză controlată PWM, dar și de un hub controller cu telecomandă wireless pentru controlul și sincronizarea cu ușurință a iluminării carcasei cu alte componente.

Interioarele generoase ale SARGAS și NAOS PRO sunt protejate de filtre de praf detașabile, ușor de curățat și sunt pregătite să găzduiască cele mai noi și performante componente hardware. Mai mult, decupajele specifice și sistemul integrat pentru gestionarea cablurilor prin spatele plăcii de bază permit obținerea unui aspect ordonat, fără mănunchiuri de cabluri la vedere, în ambele carcase.

AQIRYS SARGAS

SARGAS surprinde cu aspectul său modern accentuat de iluminarea porturilor I/O (inclusiv două porturi USB 3.0) și de poziționarea acestora în lateral între panoul principal din sticlă, și cel secundar metalic. Nouă este numărul maxim de ventilatoare de 120 mm suportate, existând și posibilitatea folosirii modelelor de 140 mm frontal și în tavan.

Formatele acceptate pentru plăcile de bază sunt Mini-ITX, Micro-ATX, ATX, iar plăcile video instalate pot avea maxim 400 mm lungime. Pentru răcirea procesorului pot fi integrate coolere clasice cu 178 mm înălțime maximă, dar și sisteme de răcire cu lichid cu radiatoare de maxim 420 mm ce pot fi poziționate în față și maxim 360 mm în tavan. Nu în ultimul rând, SARGAS include și o mască detașabilă pentru ascunderea cablurilor, dar și opțiunea de montare verticală a plăcilor de extensie prin intermediul celor trei sloturi PCI verticale.

AQIRYS NAOS PRO

NAOS PRO îmbunătățește caracteristicile deja clasicului model NAOS, extinzându-i capacitățile hardware cu un spațiu intern mai generos și conectivitate USB Type-C 3.1. Pe lângă maximul de 12 ventilatoare de 120 mm ce pot fi instalate, NAOS PRO poate folosi frontal și în tavan inclusiv modele de 140 mm. Formatele acceptate pentru plăcile de bază sunt Mini-ITX, Micro-ATX, ATX, iar plăcile video instalate pot avea maxim 420 mm lungime. Pentru răcirea procesorului pot fi integrate coolere clasice cu 160 mm înălțime maximă, dar și sisteme de răcire cu lichid cu radiatoare de maxim 360 mm ce pot fi poziționate în față sau în tavan.

Odată cu lansarea carcaselor SARGAS și NAOS PRO, AQIRYS anunță și disponibilitatea modelului de ventilator utilizat în cele două modele. Ventilatorul de 120 mm CETUS 4PW-12DL24-ARGB folosește 24 de LED-uri care creează două inele remarcabile de lumină ARGB și este disponibil separat pentru cei care doresc creșterea fluxului de aer în noile carcase, dar și în setul VELA care include trei ventilatoare, un hub controller și o telecomandă wireless, pentru utilizatorii care doresc reînnoirea completă a sistemului de răcire din oricare alt model de carcasă.

Noile produse AQIRYS sunt disponibile imediat la următoarele prețuri recomandate:

  • carcasă AQIRYS Sargas – 689.90 RON
  • carcasă AQIRYS Naos Pro – 489.90 RON
  • set AQIRYS Vela – 229.90 RON
  • ventilator AQIRYS Cetus 4PW-12DL24-ARGB – 59.90 RON

Spread the love

Comentezi?!