Airsoft Zombie Mode, Live

Spread the love

Army of the Dead este cel mai nou film venit de la regizorul Zack Snyder, în care acesta combină horror-ul cu zombi şi un alt gen popular, filmul cu jafuri. Premiera a avut loc pe Netflix pe 21 mai. Trailerul mai jos.

Odată cu lansarea filmului pe platformă, Netflix provoacă şi comunitatea de gaming: şase streameri cu experiență în jocurile digitale de tip shooter se vor lupta cu o armată de zombi într-un meci intens de airsoftJaxiAlexaReddyshzaSamiTedereu şi Romanu sunt cei care vor trebui să se înarmeze şi să reziste în arena plină cu zombi şi obstacole, pentru a deschide seiful la final. Jocul recreează acţiunea filmului şi se anunță dificil pentru gamerii care trebuie să-şi dovedească precizia, de data asta într-un spaţiu complet nou.

ARMY OF THE DEAD (L to R) DAVE BAUTISTA as SCOTT WARD, OMARI HARDWICK as VANDEROHE, TIG NOTARO as PETERS, SAMANTHA WIN as CHAMBERS, COLIN JONES as DAMON, MATTHIAS SCHWEIGH…FER as DIETER, RAôL CASTILLO as MICKEY GUZMAN, ANA DE LA REGUERA as CRUZ in ARMY OF THE DEAD. Cr. CLAY ENOS/NETFLIX © 2021

Gamerii nu vor fi singuri în acest joc. Jocul va fi influențat de fani la fiecare pas. Aceștia vor participa live și vor avea jocul în mâini: intervențiile lor vor aduce sau nu victoria în echipa streamerilor. Fără ajutorul celor care se uită, jucătorii nu vor putea să ducă la capăt misiunea și să învingă Armata celor morţi înainte de a deschide seiful.

Meciul LIVE are loc pe 28 mai, ora 21:00, pe canalul de YouTube JaxiTV.

Ghost cu un fierastrau imens :))

Despre Army of The Dead:

De la regizorul Zack Snyder (300Zack Snyder’s Justice League), ARMY OF THE DEAD are loc în urma unui focar de zombi care a lăsat Las Vegas în ruine și separat de restul lumii. Când Scott Ward (Dave Bautista), un locuitor relocat din Vegas, fost erou de război contra zombi care acum întoarce burgeri la marginea orașului pe care îl numește acasă, este abordat de șeful cazinoului din oraș, Bly Tanaka (Hiroyuki Sanada), care îi face o propunere de nerefuzat: să pătrundă în zona de carantină infestată de zombi pentru a recupera 200 de milioane de dolari, ce se află într-un seif sub ruine, înainte ca orașul să fie distrus de guvern în 32 de ore.


Spread the love

Comentezi?!