Air Max Day 2018

Spread the love

Nu multă lume știe, dar azi, 26 martie este ziua Air Max.

In fiecare an, Nike, alături de toți iubitorii adidașilor din multiplele serii Air Max sărbătoresc aniversarea zilei lansării primului model Air Max, în 1987. Acesta a fost primul model care a avut punga de aer din talpă vizibilă în lateral, ea fiind ascunsă în talpă în trecut.

Responsabil pentru designul primului Air Max, dar și a altor modele celebre este, evident, Tinker Hatfield. El a creat o mare parte din cele mai căutate modele din portofoliul Nike. De asemenea, Tinker este responsabil și pentru majoritatea modelelor de succes ale brandului Jordan.

Un lucru foarte interesant despre „Aerul” din adidașii Air Max. Acesta nu a fost niciodată Aer. Pungile/capsulele folosite în adidașii Air Max au conținut dealungul anilor: Hexafluorură de sulf, Nitrogen și, cel mai recent, Hidrogen.

Pentru Air Max Day 2018, Nike a pregătit un pachet de 3 combinații de culori diferite bazat pe un model complet nou, lansat în 2018: Air Max 270 creat special ca model casual, nu de performanță. Cea mai interesantă din ele mi se pare White/Hot Punch.

Air Max 270 are cea mai înaltă pungă de aer pusă vreodată pe un adidas marca Nike, de aproximativ 32mm. Există versiuni cu Flyknit sau versiuni normale. Cele Flyknit vor fi mai scumpe, datorită materialului premium folosit.

De asemenea, în aceiași zi, Nike lansează și un collab Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon. Acest adidas este o combinație din partea de sus de la Air Max 97 cu talpa de la Air Max 1, dar cu o culoare specială.

Utilizând Nike Id, am customizat un Air Max 270 pe gustul meu, pe care îl puteți vedea mai jos. Adidasul arată interesant dar trebuie să recunosc că sunt destul de sceptic cu privire la perna de aer. Am spart destule perne de aer până acum ca să știu cum e sentimentul, iar la acești adidași pare că s-ar întâmpla destul de repede. Și aș fi foarte nefericit. Oricum, sunt sigur că va avea destui fani și sper ca Nike să nu renunțe niciodată la colaborarea cu Tinker Hatfield.

 

Personal nu sunt atât de mare fan Air Max, dar sunt destule modele care arată foarte bine. Am un singur adidas din seria Air Max 90, adidas foarte comod, cu un aspect plăcut și bun vara, deoarece ventilația este bine făcută.

 

Happy Air Max Day !! 🙂 Voi cum sărbătoriți ?


Spread the love

Comentezi?!