AGON by AOC lansează modelul G274QZM – 240Hz QHD

Spread the love

AGON by AOC lansează un monitor de gaming ultraperformant, anume Modelul G274QZM care dispunde de o rezoluție QHD la 240 Hz, tehnologie MiniLED și certificare HDR 1000

AGON by AOC lansează modelul  AGON PRO AG274QZM cu panou QHD de 27” IPS iluminat MiniLED și o rată de reîmprospătare la 240HZ. Iluminarea de fundal dispune de 576 de zone cu intensitate reglabilă, fapt ce permite monitorului să atingă standardul DisplayHDR 1000 cu o luminozitate maximă de 1200 niți. Acest lucru facilitează afișarea imaginilor cu umbre de un negru pătrunzător și zone intens luminate în același cadru. Timpul de răspuns de 1ms GtG oferă gamerilor competitivi o experiență fără compromis.

Conceput pentru succes

AG274QZM este noul membru al familiei AGON PRO, dedicat entuziaștilor și jucătorilor profesioniști. Împărtășind rafinamentul clasei sale, monitorul prezintă un design premiat (Red Dot) și un stand robust cu sistem integrat de gestionare a cablurilor. Ergonomia acestuia permite reglaje pentru înălțime, înclinare, rotire și pivotare pentru sesiuni de joc sănătoase și confortabile.

Panoul IPS de 27” cu rame subțiri pe 3 părți are o rezoluție QHD si o paletă de 1.07 miliarde de culori, alături de o rată de reîmprospătare la 240 Hz. Această combinație se află intr-o zonă ideală pentru plăcile video actuale pentru ca acestea să atingă o

fidelitate și un framerate ridicate. 240 Hz reprezintă un nou standard pentru jocurile FPS competitive unde până acum baza era de 144 Hz. Datorită timpului de răspuns de 1 ms GtG, acțiunea rapidă este afișată fluid fară ghosting. Compatibilitatea cu Nvidia G-Sync elimină stutter-ul și tearing-ul, folosind rata de reîmprospătare variabilă.

Cu cât mai multe, cu atât mai bine

Caracteristica principală a monitorului constă în iluminarea de fundal MiniLED cu 576 de zone cu intensitate reglabilă. Prin folosirea acestor lumini doar pe o porțiune mică a ecranului, monitorul poate atinge o luminozitate de până la 1200 nits pentru a afișa în același timp  elemente strălucitoare alături de umbre  sau alte zone întunecate. Cu ajutorul scutului inclus, monitorul poate face față situațiilor cauzate de lumina ambientală sau spoturi de lumină, mărind astfel contrastul perceput. Certificarea VESA DisplayHDR 1000 asigură cu adevărat o experiență HDR.

Mai mult, monitorul este potrivit și pentru cei ce lucrează de acasă sau își folosesc PC-ul pentru creare de conținut. Portul USB-C cu alimentare de 65W pentru laptopuri îi adaugă mai multă versatilitate. Cele 4 porturi USB 3.2 pot funcționa ca un dock pentru conectarea unui mouse, tastaturi etc.

Cu ajutorul comutatorului KVM, utilizatorii pot schimba între două surse (ex: PC gaming și laptop pentru muncă) folosind în continuare aceleași periferice.

Pentru a personaliza monitorul în funție de fiecare utilizator, spatele acestuia încorporează lumini Light FX RGB ce pot fi sincronizate cu alte produse AGON by AOC. Pentru extra fler, monitorul poate proiecta pe suprafața de lucru logoul AGON.

Telecomanda rotundă pentru control face mai ușoară modificarea setărilor OSD care pot fi accesate în același timp cu ajutorul joystick-ului sau a softului G-Menu.

AGON PRO AG274QZM va fi disponibil în magazine începând din luna iunie la prețul de 6329 Lei.


Spread the love

Comentezi?!