Adata primește 6 premii Red Dot Design și anunță două evenimente în Metaverse

Spread the love

ADATA Technology, anunță că a primit șase premii Red Dot Design 2022 pentru excelență în proiectarea produselor. Produsele câștigătoare ale acestor premii includ memoriile DDR5 XPG CASTER și SLAYER, moușii XPG ALPHA și PRIMER, precum și unități externe SSD ADATA ELITE SE920 și SE880.

Red Dot Design Award este un premiu recunoscut la nivel global care onorează companiile inovatoare, laudă excelența în design și, în cele din urmă, îi recunoaște pe cei responsabili pentru tendințele viitorului. Un juriu internațional format din experți în design provenind din medii diferite evaluează fiecare aplicație în funcție de meritele sale.

XPG CASTER DDR5 DRAM

Concepute pentru jucători și profesioniștii creativi, memoriile DRAM de înaltă performanță XPG CASTER DDR5 ajută utilizatorii să obțină mai mult cu o performanță de până la 6400 MT/s și rate de transfer de date de până la 7000 MT/s. Potrivite fie pentru gaming, randare 3D sau editare foto-video intensivă, CASTER DDR5 sunt memorii de ultimă generație ce pot fi montate extrem de ușor. Designul produsului reflectă direcția către o performanță ridicată, poziționarea premium, precum și spiritul mărcii XPG.

XPG SLAYER DDR5 DRAM

XPG SLAYER DDR5 este un modul de memorie care își propune să ofere performanțe de ultimă generație jucătorilor și pasionaților de computere. Fiind un modul DRAM de top, acesta are un aspect premium și un design extrem de atractiv.

Mouse de gaming XPG PRIMER

XPG PRIMER este un mouse de gaming pe care atât jucătorii cu vechime, cât și cei începători îl vor aprecia. Oferă un plus de confort chiar și în timpul celor mai lungi sesiuni de joc datorită husei PBT texturată anti-alunecare, rezistentă la transpirație. În plus, acesta are o greutate ideală (98g ± 5%) pentru mișcări perfect echilibrate și precise.

Mouse de gaming XPG ALPHA

Mouse-ul de gaming XPG ALPHA este rezultatul a mai mulți ani de cercetare ergonomică și design. Dezvoltat pe baza informațiilor culese de-a lungul a doi ani de la „Project HEADSHOT” (inclusiv Red Dot Design, Taiwan Excellence și Golden Pin), ALPHA este rezultatul colectării extinse de date de pe tot globul. Mouse-ul XPG ALPHA este caracterizat de contururi estetice care facilitează o ergonomie excelentă, pentru un joc confortabil și un aspect vizual atractiv.

SSD extern ADATA ELITE SE920 USB4

ADATA SE920 este un SSD extern USB4 de ultimă generație care poate atinge viteze de citire și scriere de până la 4000 MB/s pentru rate de transfer de până la patru ori mai rapide decât unitățile USB3.2. La exterior, unitatea prezintă un design minimalist cu suprafață duală, cu finisaje contrastante și elegante. De asemenea, are un capac superior glisant cu un mecanism care, atunci când este împins în sus, expune un orificiu de aerisire și activează un ventilator încorporat pentru o disipare eficientă a căldurii. Glisarea capacului activează și iluminarea cu LED. Dispozitivul este orientat către creatorii aflati în mișcare și care au nevoie de o răcire eficientă și un design subtil, dar elegant.

SSD extern ADATA ELITE SE880

ELITE SE880 este un SSD extern care utilizează interfața USB 3.2 GEN2 X2 de nouă generație pentru rate rapide și eficiente de transfer de date. Este conceput pentru profesioniștii din mediul de afaceri aflați în mișcare, prin urmare, pe lângă performanțele excelente, dispozitivul are și un design ultra-portabil, cu dimensiuni extrem de reduse.

ADATA anunță evenimentul virtual cu ocazia aniversării a 21 de ani

ADATA anunță astăzi că va găzdui două evenimente virtuale MERAVERSE pentru a marca aniversarea de 21 de ani de la înființarea brandului și va prezenta cele mai noi produse ADATA și XPG. Evenimentul virtual care sărbătorește ziua de naștere ADATA a început, în timp ce evenimentul de prezentare a produselor va avea loc în vară.

MERAVERSE este un univers virtual creat pentru a implica lumea dincolo de limitele distanței și timpului. ADATA dorește să ofere consumatorilor o experiență captivantă și interactivă, oferind expoziții virtuale.

Primul eveniment virtual coincide cu aniversarea ADATA de 21 de ani, cunoscută sub numele de Ziua ADATA. Evenimentul va include o zonă de activități pentru această aniversare unde vizitatorii vor putea juca jocuri, vor putea câștiga premii atractive și se vor putea bucura de oferte speciale la produsele ADATA și XPG. Premiile includ laptopuri XPG XENIA, dispozitive de stocare ADATA, accesorii XPG Mera în ediție limitată, carduri cadou Amazon și multe altele! În plus, vizitatorii care vor obține cele mai mari punctaje în joc vor avea o șansă suplimentară de a câștiga un modul de memorie DDR5 ADATA 21st Birthday în ediție limitată.

Al doilea eveniment virtual va prezenta cele mai recente produse ADATA și XPG prin modele 3D și animație și va fi găzduit de ambasadorul mărcii XPG, MERA. Vizitatorii vor putea explora MERAVERSE cu un câmp vizual de 720 de grade și descoperi noi produse, cum ar fi seria ADATA ACE DRAM. Seria emblematică de memorii DRAM cu latență redusă este dezvoltată pentru a satisface nevoile exigente atât ale creatorilor, cât și ale overclockerilor. În plus, evenimentul va prezenta și seria de unități SSD ADATA LEGEND Gen4 x4, inclusiv SSD-urile LEGEND 960 și 850 PCIe4.0 care oferă performanțe de 7400MB/s, respectiv 5000MB/s. Evenimentul va pune, de asemenea, pe ecranul virtual două produse ADATA 21st Birthday în ediție limitată, ACE DDR5 6400 și LEGEND 850.

Mai multe despre evenimentul virtual ADATA MERAVERSE


Spread the love

Comentezi?!